2014. március 1., szombat

Végeztünk-23*

Sziasztok! Meghoztuk az újat, jó olvasást

Zayn
Egy egész büdös hónap telet el mióta utoljára beszéltem a csajjal. Nem kéne hogy érdekeljen, bárkit megszerezhetnék ,akár erőszakkal akár nem..De nekem nem kell akárki. Nekem Ő kell. És ha ez így folytatódik, lassan képtelen leszek belátni, hogy hiányzik. Néhányszor megpróbált rám köszönni, amit én egy biccentéssel lereagáltam és elhúztam a közeléből amilyen gyorsan csak lehet. Valahogy ,rá nézni más volt, mint más könnyűvérű nőkre ,akik nem győznek minél többet megmutatni magukból extramini cuccaikban. Csupán a tekintetéből láttam hogy ő az aki talán képes lenne megérteni. Persze ott van Lou aki igen, száz százalékban mellettem állt az eltelt évek során ,bár most ő is meglehetősen elfoglalt, annak a barna tyúknak köszönhetően. "Louis! Eltévedtem! ..Louis! Pisikélnem kell! .."ezután kéne annak jönnie hogy "Louis! Zayn beverte a pofám!..."Nem rossz elképzelés. De ha még ez nem lenne elég ,ahogy akad egy kis ideje Tomlinson uraságnak már fut is Harryékhez. mostanában igen csak le vagyok szarva. Mindenki kibaszottul boldog ,csak én szenvedek csendben a háttérben. Persze Liamet kivéve aki mostanság szerintem párszor elszenvedte a halál közeli állapotot. Danielle egyszerűen kibírhatatlan. Szerintem félre is kavar a srác háta mögött ,de persze Liam túlságosan oda van érte. Mikor legutóbb átjött a mi szobánkba mondván: beszélgetni akar, megpróbáltam rábeszélni hogy hagyjon fel önmaga kínzásával és dobja ki a csajt. Ezzel csak annyit értem el ,hogy én ezt nem érthetem majd közölte ,hogy az egész szobában cigifüst terjeng. Ezt követően elhúzott. Már jó ideje egy se vele se nélküle kapcsolatban élnek, mondjuk én ezt kapcsolatnak sem tudnám nevezni. Mikor találkoznak Dani folyton ordibál Liam meg csak tűri, egyszer úgyis elszakad az a bizonyos cérna ,de azt én nem akarnám megvárni. Remek..most hogy letisztáztam a helyzetem elnyomom a cigit az ágy melletti hamutartóba és beletuszkolom lábaimat a bakancsomba. Lehet ,hogy legalább el kéne játszanom ,hogy élek mégmielőtt megszerveznék a temetésemet. Mekkora csalódást fog ez nekik okozni...
Csoszogva –lassan ,de biztosan-eljutottam az ajtóig.Kilincsét lenyomtam majd felkészültem arra, hogy előadom az :  ,,még mindig élek ,még akkor is ha mindegyik barátom-vagyis csak Louis-elhúzott a picsába és az a csaj aki bejön nekem a diri lánya” Amúgy teljesen jól vagyok.
Felbotorkáltam a lépcsőn és kikötöttem a tetőn.Senki nem jár ide fel..Rajtam kívül.Itt kitudom szellőztetni azt a nagy zűrt a fejemben, még ha kis időre is.Itt nem lát senki, nem szól hozzád senki  és a magad ura vagy.Kár hogy csak itt. Felültem egy kisebb kéményszerű valamire és elővettem egy szálat.Aztán csalódottan tapasztaltam,hogy nincs nálam az öngyújtó.
-Picsába..-szitkozódtam.
-Nem kellene csúnyán beszélni…- a hang hatására ijedten kaptam hátra a fejem és akkor megláttam Perrie-t.A szívem kihagyott egy ütemet.Hogy kerül ide?
-Te meg, hogy kerülsz ide?-tettem szóvá gondolataim.
-Hát Jade-nél aludtam bent és láttam ahogy felsétálsz a lépcsőn..aztán követtelek.
-És mi okból?-tudom hogy oltári nagy parasztság amit kérdeztem, de nem szabad közel kerülnöm hozzá.
-Hát..figyi..én csak meg akarom beszélni veled ezt az egészet- mondata után lesütötte szemét és ujjaival kezdett játszadozni.Majd folytatta-Én arra gondoltam,hogy valamit én ronthattam el..Mert..nem köszönsz meg ilyenek…és..gondolta beszélnünk kéne..mert ez engem zavar..
-Nem..a te hibád..hagyjuk…
-De én tudni szeretném!- erősködött ami engem is meglepett. Ő tényleg nem olyan mint a többi liba..
-Oké..akkor mondd neked az a név valamit, hogy Edwards?-a lány egy pillanatra lefagyott de nem engedtem szóhoz jutni.- Mért nem mondtad el?
-Mert ez lett volna..
-De te is tudhatod hogy milyen a kapcsolatom az igazgatónővel..
-Sajnálom…
-Most már mindegy.
-Azért vagyok számodra láthatatlan mert az anyám az igazgató? Zayn..-ahogy kimondta a nevem a szívem vagy háromszorosára gyorsította ütemét. Félszegen rápillantottam. A szél belekapott a hajába, lassan közelebb sétált hozzám. -nem azért barátkozom veled ,hogy minden egyes baklövésedet közvetítsem anyám felé..
 -Nem arról van szó. csak te..te vagy a lánya ,akit szeret és félt. Én pedig nem hiszem hogy ilyen barátokat szánna melléd. Nem akarom ,hogy kicsapjanak Perrie. Így is egy hajszálon függ a sorsom és...
-Zayn. -állt közvetlenül elém és kis ujjait állam alá vezetve megemelte a fejem ,hogy szemeibe nézzek. -Te jó ember vagy. nem tudom ,hogy mások mit látnak belőled, de én nem csak azt látom amit mutatsz. Hallottam rólad ezt azt. Gondolom meg sem lepődsz...és már régóta szerettem volna találkozni veled. Nem az a fajta lány vagyok aki a "rosszfiúkra" hajt-idézőjelezett ,amitől kissé Liamre emlékeztetett. Csak neki nagyobbak és sugárzóbbak voltak a szemei, tipikusan az a szempár amiben az ember percekre el tud veszni anélkül hogy észre venné. -kezdetben csak gondoltam megnézlek magamnak téged.Téged aki akkora hírnévnek örvend, aztán a jó ég tudja miért megkedveltelek és szeretnék rólad többet tudni. Csak azt szeretném ,hogy ne úgy nézz rám mint Perrie Edwards a diri lánya, hanem mint Perrie a csaj ,akivel akár tök jó haverok is lehetnénk.-őszínte volt velem. Ritka kincs ez a dolog az ilyen világban. Nem tudtam hová tenni ezt az egészet. feláltápászkodtam így már neki kellett rám felnéznie.
-Perrie én....-motyogtam ,de megszólalt a telefonom a zsebemben. Egy halk káromkodás hagyta el a szám ,mire Perrie csak megköszörülte a torkát.
-Bocs..-mondtam és a fülemhez emeltem a telefont. -Mi van?
-Ezt hallanod kéne...
-Hát persze ..ilyen jól is csak te tudsz időzíteni.
-Zayn nem viccelek, ez nagyon durva.
 -És mi van abban az esetben ha netalántán NEM ÉREK RÁ!
-Öt perc múlva legyél a kajáldánál.-kinyomta.Mi vagyok én a kis csicskása? -Baszd meg Tomlinson. -pusmogtam a telefonba ,bár ezt ő már nem hallhatta..sajnálatomra. nem tudom ,mi lehet olyan sürgős ,de a háttérzajokból kiszűrve Liam me este már szingliként fog elaludni. Totál el tudtam képzelni a srácok arcát ahogy 5méter távolságból fancsali grimaszokkal az arcukon nézik a kis gerlepár vitáját. Bár ez esetben a varjúk elnevezés találóbb lenne.
-Perrie..sajnálom, de most mennem kell.Arra gondoltam, hogy egy pizza keretében ..megbeszélhetnénk....
-Remek..szombaton?
-Megfelel.Majd felhívlak, szia!
-Szia.-nyomott 2 puszit arcomra.
Az ebédlő Liam-ék vitájától zengett.De ahhoz képest csak Dani hangját hallottam.
-Na végre itt vagy Malik.-üdvözölt Louis.
-Min kaptak össze ?
-Nem tudom...de szórakoztató...persze sajnálom Li-t.
-Eltudom hinni....-forgattam szemet.
 -Végeztünk-hangzott fel Dani hangja.Húhúú eddig tartott a rajongás! Ez gonosz volt, de már rá fért Liamre hogy ez a csitri békénhagyja.
-T..Tessék?-kérdezte Liam kicsit megszeppent hanggal..Most olyannak tűnt ez az egész jelenet, mint ha Dani fiú lenne Li pedig az ellenkező nem.A csaj eltopogott a magassarkújában, Liam pedig ledermedve állt az étkezde közepén.
-Gyere haver..-karolta át Harry Liam vállát.
-Na?Én nyertem a fogadást?-kérdezte Louis rám pillantva.
-Igen…
-Akkor hol a csokim?
-Megettem..
-Malik!
-Az a nevem.
-Te fogadtál arra hogy Dani mikor dob?!-kérdezte Liam kicsit megemelt hangon.
-Nem..teljesen….így történt….-Magyarázkodott Lou.
-Kicsinállak!
-Hé Liam! Állj le! Ez csak egy szar poén volt oké?-nézett a szemébe a szöszi, miközben Louis  látszólagmegsértődött ezen.
-Oké…-sóhajtotta majd sarkon fordult és kilépett az ajtón a szöszkével a nyomában.
-És most?-érdeklődött Mr.Tomlinson Harry és felém fordulva.
-Hát most hagyjuk hogy átgondolja ezt az egészet.-szólalt meg a göndör.
-Hányszor is csalta meg Li-t?-kérdezte újra Lou.
-Miből gondolod,hogy megcsalta?-Louis csak felvonta egyik szemöldökét.-Jó elvileg lefeküdt a focicsapat kapitányával, azzal a sráccal a sarokban és többet nem tudok..de kuss!
-Lakat a számon, meg Zayn-én.
-Kár ,hogy lemaradtál az elejéről? -motyogta Lou miközben a szobánk felé masíroztunk a lépcsőkön.
-Hol szakadt el a cérna?-kérdeztem vissza.
-Tudod, a nők nem szeretik ha a pasijuk felemeli a hangját.-magyarázta a göndör.
-Mi van??? Liam kiabált vele?-hitetlenkedtem.
-Igazából csak három szó volt az egész. "Állítsd már le magad!"-idézte Lou
-Ez négy szó. -nézett rá vigyorogva Harry.
 -És akkor mi van...a lényeget érted nem?-lökött vállba.Válaszként csak rámosolyogtam. Az ajtót nem zártam be mikor elmentem. Amint beléptem hanyatt dobtam a magam az ágyamon.
 -Mi a .....-hunyorgott Harry
-Kurva füst szag van Malik!-folytatta Louis.
 -Tudod a takarítónőm felmondott így rámbízta a szellőztetést is. -megfogtam az éjjeliszekrényre kikészített piros öngyújtómat és végre rágyújtottam.-rossz ötlet volt.
-Szerintem ez rád vonatkozott. -sétált Harry az ablakhoz, hogy kitárja azt.
-Szívatsz? -hitetlenkedett Lou.
-Miért tenném. -fújtam karikákat a füstből.-és különben is .nem csak én cigizek itt benn...
-Azt hittem éppen próbálsz leszokni-ült az ágyam szélére Harry.
-Hát én nem is...-kezdte volna a magyarázkodást Lou.
-Hogy nem!-kiáltottam fel, meglepően magas hangon.-olyan vagy mint egy kémény.
-Túl lősz a célon Malik!....Egyébként tudom hogy azért csinálod mert hiányoztam. -kezeit a térdemre tette és fölém hajolt.
-Oh el sem hiszed...életem legnyugodtabb időszaka volt.
-hát pedig összehúzhattuk volna ma este az ágyunkat és...
-Mi van?-kérdeztem mintha nem hallottam volna jól.
-De ha te nem akarod.
-Zavarok.-tárta szét a karjait Harry.Lou felállt és mellé ült.
-Harryvel alszom.-jelentette ki.
-Mondj újat. -szívtam egyet a cigimből.
-Megölöm.-ugrott felém.A gyomromon landolt keresztbe..nem volt túl kellemes érzés. A cigit gyorsan a hamutartóba ejtettem.

-Azt hiszed???Puszedli vagy! -felugrottam és elkezdtem levakarni magamról. kész pankráció vette kezdetét...amit én most megnyerek!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, várom a kövit! :D Imádom a blogotokat! :D

    VálaszTörlés
  2. Szia, nagyon jó lett, itt egy kis meglepetés :) http://larryoneshotok.blogspot.hu/2014/03/2-dij.html

    VálaszTörlés
  3. Kövit mááár!!! MOST AZONNAL!!! Míg szépen mondom!!!������

    VálaszTörlés
  4. jaj annyira szeretem ezt a blogot. siesseteeek kérlek.:DD

    VálaszTörlés