2013. október 19., szombat

Garantálom-8*

Sziasztok! Ahogy megígértük itt van a rész :) Ezentúl megpróbáljuk mellőzni a hosszabb késéseket ;) Jó olvasást!

Louis
Nagyon ideges voltam Zayn viselkedéséért. Nem tudtam ki mellé álljak. Nem hagyhatom el Zaynt ,de nagyon hiányzik Harry . És Zaynnek most sikerült rohadtul elcsesznie a napomat. Nem bírnának ezek legalább egy percig meglenni egymás mellett!?
-Zayn! Most ezt mi a francért kellet?

-És neked meg mi a francnak kell védened ezt a nyomoroncot?! Beteg vagy!
-Nem védtem oké?! Csak nem bírom elviselni ,hogy nem bírod ki öt percig úgy ,hogy ne szólj be valakinek.
-Akárcsak te baszdmeg! Addig fogsz lógni ezzel a köcsöggel amég te is ilyen buzi nem leszel! És én megint csak háttérjátékos leszek! Azelőtt is csak ti ketten léteztetek mi meg le voltunk szarva. 
-Ugyan úgy a barátaink voltatok. Te is és Liam is.
-Jah! Csak éppen nem úgy viselkedtetek velünk!Olyanok voltatok mint két buzi!
-Mit mondtál?!
-Nem hallasz jól! Azt mondtam egy kibaszott nagy buzi párost alkottok te ..és cuki kis Harrykéd! 
-Mi ütött beléd! Még mindig barátok lehetnénk velük ha te nem sajnáltatod magad, erős lettél volna és nem rángatsz bele engem is minden szarba!!!
-Ezt most komolyan mondod?-gyűltek könnyek a szemébe.- AZ apám mellettem halt meg! hogy lehettem volna még erősebb?!-üvöltötte és végigfolyt egy könnycsepp az arcán. Ekkor jöttem rá mit is tettem valójában...
-Zayn...ne..ne haragudj....én.
-Menj a picsába Tomlinson!-majd sarkon fordult és elindult. Láttam, hogy rá akar gyújtani, de végül az egész cigisdobozt egy közeli épület falához vágta.-Zayne...ne haragudj.............

Harry
Ahogy hazaértem és beléptem az ajtón elkezdett szakadni az eddig csepergő eső. Pont időben. remélem Louisék bőrig áznak. Egész nap együtt hülyéskedtünk és úgy vettem észre nem szenved amiatt ,hogy "rajta lógok".
-Szevasz öcsi.-lépett ki Gemma a konyhából egy fakanállal. -Most lettem kész a kedvenc kajámmal..tudod..csak is neked... kirakjam az asztalra?Hát persze ,hogy kirakjam mert egy lusta dög vagy.Figyelsz rám egyáltalán?
-Gemma! Hogy vagy képes egy levegővétellel vagy húsz mondatot elmondani!??
-Na jó. kaja az asztalon. Mentem zuhanyozni.-és méghogy én nem figyelek rá mi. hoppá! Most kapcsolok!A-a én megyek fürdeni. lerúgtam a cipőimet és szaladni kezdtem a fürdő felé. Későn.
-Bocsi öcsi!-mondta és rámcsapta a fürdőajtót. Remek. 
Nem voltam éhes szóval levágtam magam a kanapéra és elkezdtem twitterezni a telefonomon. nem volt semmi érdekes úgyhogy a tv-t kezdtem el kapcsolgatni. Egyszer csak meghallottam a bejárati ajtó nyikorgását. nem vettem a fáradságot ,hogy megforduljak ha valaki akar valamit majd idejön. A fürdőajtó is kinyílt.
-Szia Louis!! -Kiáltott fel Gemma. 
-Hogy mi van!-szökött ki a számon. Lassan megfordultam. Louis teljesen elázott és ha jól látom bőgött is. 
-Szia Gemma.-köszönt vissza a törölközőbe öltözött nővéremnek. -Harry hazaért már?
-Persze! A nappaliban van. A kanapén nézi a tv-t. -csak lejjebb süllyedtem....semmi kedvem nem volt kedvem beszélni ezzel az idiótával.
-Szia....-hajolt fölém. Nem néztem rá.
-Mit akarsz?
-Szeretnék bocsánatot kérni.-ránéztem olyan "nemérdekelazezredikbocsánatkérésedsem" nézéssel. 
Louis szemei teljesen pirosak voltak. Vizes haja a szemébe lógott a csíkos pólója pedig teljesen a testéhez tapadt. Elidőzött rajta a tekintetem. Ismét eszembe jutott hogy tőlem kapta.
-Tényleg nagyon sajnálom. Egyikőtöket sem akartam elveszíteni. De mostanra mindkettőtöket sikerült.
-Sírtál.-jelentettem ki.... Louis az étkező felé pillantott. Követtem a tekintetét. Az asztalnál a nővérem ült egy szál törölközőben a nekem készített kedvenc kajáját zabálta és közben minket bámult feszült tekintettel. mint egy szerelmi drámát élőben.
-na jó srácok. Én elmentem fürdeni. Veled meg még beszélünk.-fordultam Louishoz aztán Gemmára néztem, megráztam a fejem és elindultam a fürdőbe.

Louis
Észre sem vettem és az eső máris zuhogott. Teljesen kisírtam magam és erre valahogy nem vagyok büszke. meg arra sem amit tettem. Sírás közben arra sem figyeltem hogy merre megyek..csak előre. Mikor átléptem a küszöböt akkor vettem észre ,hogy Harryék házában állok. Gyorsan összeszedtem magam amennyire lehetséges volt és visszaköszöntem a fürdőből kilépő Gemmának. Harryhez sétáltam a nappaliba. Nem tudtam mit mondja ,nem tudtam neki elmondani mennyire bánt amit vele tettem. Elnyöszörögtem valami bocsánatkérésfélét, erre Harry bevonult a fürdőbe. Gemma közben mellém telepedett és benyomott valami sírós filmet. Közben evett. vagyis enni próbált. Nem kötött le a film. Sokkal inkább azzal törődtem mit fogok mondani Harrynek és ,hogy mit tettem Zaynnel. Gondolataimból Gemma ébresztett fel ..azzal hogy felsikoltott (?) . 
-Tudtam...tudtam ,hogy ez lesz...tudtam ,hogy meg fog halni!!! Meghalt a szerelméért.
-He?
-Te is tudtad?-nézett rám és erősen magához szorított. 
-Gem..gemma ha nem eresztessz el nem csak a főhős hal meg de én is megfulladok...- nyögtem.
-Tudtam Louis...tudtam ,hogy meghal.
-A mellkasára szorította a fejem és eléggé zavart, hogy a törölköző lassan lefelé csúszott.
-Oh basszus...öh Gem...
-Zavarok?-kérdezte Harry. Gemma végre elengedett, épp időben. 
-Harry! Meghalt! meghalt! -hisztizett tovább a csaj.
-Aha..meg. Louis bejönnél velem a fürdőbe?-kérdezte Haz. Szó nélkül felálltam és követtem.
 -Gemma! Öltözzé má fel! Ez gusztustalan!-Fintorgott Harry. Gemma látszólag eléggé felidegesedett. 
-Rendben van! De csak akkor ,ha ti meg védekeztek csajok! Nem akarok még nagynéni lenni.
Harry az egyik kezével a fürdő felé lökött, másikkal bemutatott nővérének a feje fölött.

-Most pedig lefürdesz, mielőtt tüdőgyulladást kapsz! Hozok ruhát.-Meg sem tudtam szólalni. Elkezdtem vetkőzni és megengedtem a vizet. Amikor már csak egy alsó volt rajtam bejött Harry és letette a ruhákat a törölközők mellé. Keresztbe fonta a karját maga előtt és nekidőlt az ajtónak. megvakartam a tarkóm. 
-Öhm..nos..köszi,de..kimennél?-ezen csak elvigyorodott.
-Láttalak már úgy. Ezt megbeszéltük. Hahó a múltkor együtt fürödtünk. -röhögte.
-Nem..az..nem úgy...akkor nem..láthattál...
-Azt hiszed?-kacsintott rám.
-Harry! Utoljára hét éves koromban láthattál.
-Hát..nem hiszem hogy sokat változtál azóta.-kacagott fel.-Mi van Lou, csak nem elpirultál?-Már tudom mire megy ki ez az egész! Ez a bosszú!Tutira ez a bosszú! Már csak azt kell megtudnom hol a kamera...Hozzávágtam egy törölközőt Harry fejéhez. 
-tudod mit! Nem érdekel.-Közöltem vele és lekaptam a boxerem. Beültem a kádba egy hosszabb káromkodás kíséretében és felhúztam a lábaimat. Harry majdnem megfulladt a röhögéstől. Úgy érzem ez nem jött össze.-Harold! Kifáradnál!?...Miért szivatsz.
-Azért mert itt bent vagyok amíg fürdesz?-húzta fel a szemöldökét.-Akkor lennék szemét ha ezt csinálnám.
A kád mellé futott, lekapta a zuhanyrózsát. Én csak értetlenül néztem rá. Ekkor megnyitotta a hideg vizet és lefröcskölt. Kiugrottam a vízből és az alsóm felé futottam. Harry gyorsabb volt...sajnos. Elvette és feltartotta.
-Ez kéne?-vigyorgott.
-Add már oda vagy agyonverlek. 

-Állok elébe!-Meglöktem ő pedig egyenesen a kádba esett...az alsómmal együtt...felvettem egy törölközőt és magamra csavartam...Eddig nem volt annyi eszem hogy ezt megcsináljam???
Felvettem a kikészített ruhákat és egy gyönyörű mosollyal ajándékoztam meg Harryt, aki feltápászkodott elkapta a karom és magára rántott.
-Na gyere csak!
-Te nem vagy komplett.-nyögtem. Mondjuk neki biztos jobban fájt. Megpróbáltam felállni ,de ahogy nyomtam fel magam...rossz helyre nyúltam...Legalábbis abból ahogy Harry felnyögött erre tudtam következtetni....
-Bocsi!-kaptam vissza rá a tekintetem. Az arca és az enyém között egy centi sem volt. Szemeit összeszorította.
-Elvennéd onnan a kezed?-sziszegte a fogai között. észre sem vettem hogy a kezem még mindig ott van.. Éppen elvettem volna..amikor eszembe jutott hogy eljött az én időm...A bosszú pillanata!Gonoszul elvigyorodtam.
-Persze Harry..elvehetném..de ez nem fog megtörténni. -Harry szemei kipattantak. 
-Mi?
-Garantálom, hogy innen nem fogsz tudni felállni egyhamar. - Súgtam a fülébe. 





          

2 megjegyzés:

  1. ááááá imádommmmm*-* louis kinoza csak nyugodtan harryt :3 am..lesz majd valamikor +18-as rész?*-*:3 gyors kövit:)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóóó lett! Én is kíváncsi vagyok lesz-e benne +18-as rész. Siess a kövivel! :DDD <3

    VálaszTörlés