2013. december 21., szombat

Ember rablás-14*

Sziasztok! Itt van a kövi rész is! Reméljük elnyeri a tetszésetek.Jó olvasást és szeretünk titeket!
By:


Lara  és  Lucky 


Louis

Nem kaptam levegőt se. Niall röhögése valami..irtózatos és ettől nekem is nevetnem kellett..Plusz még az előbbi beszólása ..erre mondják , hogy szőkének áll a világ.  -Gyerekek! Menjünk!....AISD szűrésre.-röhögött Liam...vagy vihogott..
-De! ..L..Liam! Mi.ha.ha..használtunk gumit! -röhögött Harry is.. -De fiúk! Asszem..én..terhes vagyok.-tettetett komolyságot a szöszi, de hamar el is nevette magát
-Niall! Hogy hívják a szerencsés apukát?-kérdeztem felvont szemöldökkel. -De hiszen Liam az!-nevetett
-De Niall, épp most csal meg velem !-nevettem a szöszi képébe...de ekkor egy éles fájdalom az oldalamban..és rájöttem,hogy leestem az ágyról.
Éppen tápászkodtam volna föl ,de valaki egy jól irányzott ugrással rám ugrott valaki..Harry volt az..aztán még valaki és a végén Niall elordította magát , hogy kicsi a rakás..
-Sz...szálljatok le rólam!-sípoltam..nem kaptam levegőt.Ekkor újra kopogtak.És az előbbi banya meg egy ...orvos nyitott be. -Róluk beszéltem Dr. Úr. - Hirtelen mindegyikünk felpattant az eredeti helyéről.De nekem eszembe jutott a gumis incidens így elröhögtem magam..Harry erre oldalba könyökölt.De látszott a fiúkon , hogy nem kell sok és ők is elröhögik magukat.
A doki szemügyre vett minket aztán ránézett a banyára.  
-Magukat kellene vizsgálatra küldeni?-röhögte az orvos.  
-Háááát...A banya..vagyis az a nő azt mondta , hogy igen, hogy mért azt nem tudom.-szólaltam meg.  
-Mért..-kezdte el a mondani valóját de rögtön elhajolt ,hogy ne lássuk ahogy nevet.   -Na nővérke....fáradjon ki.  
-Mi? De hiszen ők...!-Nem folytatta a mondatot a doki kiszuszakolta a szipírtyót az ajtón.
-Nem gondolja hogy egy kis pihenés ráférne a nyanyára?-kérdezte Harry miközben a srácok leszálltak róla. -Hát..az az igazság hogy három éve nyugdíjba kellett volna vonulnia..-vakargatta tarkóját a doki. -Akkor..miért is van még itt? -kérdezte Niall az ágyra ülve Liam mellé. -A kórházigazgató anyósa szóval...ebbe én nem szólhatok bele. Mindent félretéve srácok. Lehettetek volna kicsit csendesebbek is.-a doki odalépett Liamhez egy lámpával belevilágított a szemébe ,majd azt mondta neki kövesse tekintetével az ujját.-Liam..jól mondom ugye?..nos nagyobb baj nincs. A lényeg autót nem vezethet legalább egy hétig, sport alól pedig egy hónapra felmentést kap.-Irkált a papírjára. -Na de jövő héten lesz a futóversenyem a.. -Nem nyitok vitát.-szögezte le az orvos.-Ahogy összekészültek mehetnek is.-vigyorgott ránk..majd kiment.
-Oké..akkor.menjünk-indultam el az ajtó felé, de nem értettem a többiek mért nem jönnek. -Nem jöttök?-fordultam feléjük.  
-Háát..az igazság az hogy még össze kéne pakolnunk! -Csak nektek nekem nem!-nyújtottam ki rájuk a nyelvemet. -Oké...de akkor valamilyen véletlen folytán az egész iskola megtudja tőlünk ,hogy Tomlinson bocsánatot kért tőlem!-Válaszolt Liam és Harryék csak bólogattak.
Egy most meghalsz pillantást villantottam Liamnek és elindultam az ágya felé. Megfogtam az összegyűrt takarót és a párnára dobtam. -Megfelel?-kérdeztem széttárt karokkal. -Beégsz Louis.. - Közölte Liam. Nekidőltem az ajtónak és a középső ujjamat felmutatva neki, viszonoztam gesztusát. -Na hajrá! húzzatok bele!-Kezdtem el tapsolni nekik. Harry látványosan szemet forgatott még a többiek csak a fejüket rázták. Mikor elkészültek és az ajtóban álltunk mindannyian mint a jógyerekek kivettem Li kezéből a táskáját. -Nehogy megeröltesd magad.-kacsintottam rá és még hallottam ahogy egy "köcsög"féleséget elsuttog maga elé.
A folyosón kussban sétáltunk aztán kiértünk az ajtón.Én odaszaladtam a kocsi anyós ülés felőli ajtóhoz.  
-Én ülök előre!-mondtam határozottan és ahogy meghallottam ,hogy kettőt pittyog az autó bevágtam magam.Niallon láttam , hogy nem tetszik , hogy én ülök elől, de őszintén szólva nem érdekel....Liamék hátraültek én pedig törökülésbe tornásztam magam és vártam Harryt , hogy végre beszáll.Csak egy másodpercre ,de belenéztem a vissza pillantó tükörbe és a Szöszke tekintete nézett vissza rám. Engem figyelt.Meg fordultam és feltettem a kérdésem. -Szöszi, mi bajod van velem?  
-Még kérded cseszd meg?!Majdnem megöltétek Zaynnel Liamet , és még engem is csesztettetek.Huhh tényleg, áh semmi bajom , de komolyan.-nézett a szemembe és azon a látványon röhögnöm kellett..amit meg is tettem.
-Minek örülsz Tomlimon hm?-Na itt volt végem. Hátravetett fejjel röhögtem tovább. Szegényke teljesen értetlen arcot vágott. -Tomlinson..a nevem Tomlinson.-Mondtam a szememet dörzsölgetve. -Tök mindegy..-vörösödött el. -Mi van veled..az élőbb még nem volt semmi bajod. Tök jól elvoltunk.
-Hagyjál békén !-mondta majd elfordult.  
-Okéé..hova raktátok a gumit?-kérdeztem..mert még mindig nem tudom a márkát.
-Mit keresel?-ugrott be végül harry is. -Hát tudod...csak a kíváncsiság.-mondtam egy célzatos mosollyal a szám szegletében. -Aha persze. Nem tudsz leakadni a témáról mi.-válaszolta miközben ráadta a gyújtást
-Oké akkor leakadok erről.-néztem Harryre aki csak egy aprót bólintott. -Amúgy Liam..mit csináltatok ti este?-kérdeztem miközben szélesen vigyorogva néztem Li reakcióját.  
-Képzeld aludtunk!  
-Oké elképzeltem...-tettettem komolyságot.
-Niall? Neked mi bajod van?-nézett Haz a visszapillantó tükörbe. A szőke csávó csak bámult ki az ablakon összefont karokkal. Nem csinált semmit csak kinyújtotta a karját és az anyós ülésre mutatott, amiben jelen esetben én ücsörgök. -Hé!-fordultam hátra ,de még csak rám sem nézett. Az a gyanúm ,hogy mi ketten nem leszünk mi jó viszonyba. -Na meg éhes vagyok.-rántotta meg végül a vállait.
-Omm, ha kérsz van nálam egy snikers..-néztem rá miközben előhalásztam a csokit a zsebemből.Szemei megcsillantak és megnyalta a szája szélét.   -Kéred?  
-Igen..-mondta és nyújtotta a kezét ,de ekkor megfogta a másik kezével azt és visszarántotta.-Nem!  
-Mi bajod?
-Nem fogadhatom el!  
-Miért szöszi?-Kérdeztem miközben rá kacsintottam. -Mert...te..maga vagy a gonosz!  
-Mért is?  
-Mert az vagy!  
-Jól van , megértelek,de akkor kénytelen leszek egyedül megenni. -a szöszi szemeiben kétségbe esés rejlett.
Lassan kibontottam a csomagolást. Közben Niall arcára pillantottam párszor. Éppen beleharaptam volna mikor megtört. -Talán.. -Hm?-emeltem el a csokit a számtól. -Ha csak egy darabot kérnék belőle...
-Nem hallottam jól , kimondanád még egyszer? -húztam még egy kicsit az agyát. -Kérhetnék egy kicsit?-kérdezte hangosabban.-Na jó legyünk jó szívűek, megfogtam a csokit és a kezébe nyomtam.
Gondolkodás nélkül beleharapott. Kb kivégezte a felét. -Látom ízlik..-vigyorogtam.-Harry akkor nálad van az óvszer?-váltottam hirtelen témát. -Louis azt hittem az előbb már ... -Igen igen, csak azért kérdem mert..igazából vissza kéne adnunk Liamnek. Nem igaz? -Mondtam hogy megtarthatod!-Vágta rá Liam.
-De..mindegy..nekem nem is kell! -vágtam rá.  
-Skacok ,az ott nem Zayn...azzal a csajjal?-kérdezte Liam.  
-Ti is arra gondoltok mint én ?-kérdeztem.  
-Nem tudom mire gondolsz Tomlinson!-mondta Niall tele szájjal.  
-Már nem vagyok Tomlimon? Amúgy arra gondoltam , hogy kicsit beégethetnénk...Mármint ...Harry te érted amit mondok?-Néztem a göndörre. -Igen Louis..Akarjátok , hogy oda menjünk?
-Mi van Louis csaknem beléd csapott a villám, hogy hirtelen átállsz a 'sötét oldalról' . macskakarmozott a levegőbe Liam.
-Liam! Ezt hallgasd: Liam.....Ich bin deine Vater!!!! -jelentettem ki az összes német nyelvtudásomat. -Ez mit is jelent? - kérdezték egyszerre a srácok miután Harry megállította a kocsit és leparkolt.  
-Liam én vagyok az apád!-jelentettem ki szemforgatás közreműködésével. -Toy Story!-üvöltötte Liam.
-Nem Liam..-dörzsölgettem a homlokom.-ez a Star Wars.
-Egyébként Lou. Liamnek igaza van. -Mondta felém fordulva Harry és rátámaszkodott az ülése vállára.
-Hát..-kezdtem a magyarázkodást.
-Srácok..Vagyis Liam, mert téged szöszi ez nem érint annyira..Még .-nevettem el magam.-A lényeg , hogy összevesztem Zaynnel és elég durvákat vágtunk egymás fejéhez...Úgy hogy kicsit ketté váltunk..mármint na! Értitek..
-Ezt úgy érted hogy csináljunk úgy mintha az elmúlt időben mi sem történt volna és puszi pajtásokként éljünk tovább boldogan?-emelte fel a hangját Liam. -És ha még azt is mondanánk hogy persze ..felejtsük el. A múlt az múlt akkor mi történne ha mondjuk holnap velem..vagyis velünk veszel össze, mi vágunk egymás fejéhez szép kis dolgokat hm? Akkor ismét Zayn lesz az egyetlen igaz barát?! -nézett jelentőség teljesen a szemeimbe Harry. Elmélyültem a tekintetében ami két szemem között cikázott. Látszott ,hogy feszülten figyeli ,hogy erre vajon mit lépek. Semmi kétség ezt jól megkaptam.
-Én nem így értettem...Én úgy értettem , hogy kezdjük..előröl..mint akkor...Mert ismerem Zayn-t és ti is..Rajtam kívül nem volt senkije..De ha visszamegyek hozzá kezdődik előröl...segítsetek meg...-itt nyeltem egyet..ez nagyon hülyén fog hangzana..már így is teljesen elvörösödött a fejem.-Meg javítani őt! Egyedül nem megy!
Zaynt nem lehet 'megjavítani' Lou!-macskakörmözött megint Liam.Ennek ez a mániája?? -Sötét az aurája. -törölgette a száját Niall. -Te mint pofázol bele?! - néztem rá. -Csak..látom rajta. -Nyugi már Louis. -Tette a vállamra a kezét Harry. -Én még hiszek a reményben.-közöltem Liamnek címezve a szavakat. -Ahogy én is.-jelentette ki Harry. Rákaptam a tekintetem. Elmosolyodott, amit én is viszonoztam.
-Ajj...Izé nem akarok beleszólni skacok,de most mit akartok kezdeni?-kérdezte Niall. -Mit? Huhh tényleg..mit is? -kérdeztem tőlük.  
-Omm..mondjuk miután lerendezte Zayn a csajt...-kezdte Harry de én fejeztem be..-Akkor zsákot húzunk a fejére és elraboljuk-mondtam nevetve.  
-Louis nem erre gondoltam,de legalább megijedne..-jelentette ki Liam és közben Niall hevesen bólogatott.  
-Akkor mit húzzunk a fejére? -kérdeztem , mintha egy teljesen természetes dologról beszélnénk.
-Gyerünk ,gondolkozzatok! -könyörgött Harry. -Mit lehet kezdeni egy ekkora idiótával.-rázta a fejét Liam. -Rám ne nézzetek!-emelte megaelé a kezeit Niall. -Még csak ötletem sincs. -Húzta el a száját Harry is..remek, most mihez kezdünk..
-Meg van...Liam add a sporttáskád! Harry hajts a kocsival pontosan Zaynék mellé.Ez vicces lesz!-Az agyam kattogott..még valahogy ..le is kell fogni.. -Niall te és Liam és Harry lefogjátok én pedig a fejére húzom a táskát..A csajtól meg elnézést kérek.
-Megőrültél?!!-Kiáltott fel Liam. -Louis visszatért.-vigyorogta Harry miközben beindította a motort és Zaynék felé kanyarodott. -Emberrablás..-döbbent rá a tényekre Niall is.-Ez tetszik. összemosolyogtunk Harryvel. Annyira egy nagy csecsemő ez a srác. Vajon az összes ír ilyen..Megfogtam a sebváltót és átkapcsoltam ötösbe. A motor hangos morgással jelezte nem tetszését. -Mégis mit csinálsz? - mondta Haz és megpróbált visszaváltani, de a kezére tettem az enyémet. -Kapcsolj rá! Hatásos belépő kell! -kacsintottam a göndörre.Harry vette a lapot és beletaposott a gázba. Niall hangosan felnevetett. Élvezte a dolgot. mikor már csak néhány méterre voltunk áldozatunktól ,ő kiszúrt minket és már a fejemben csengett hogyan káromkodhat. -Mehet?-néztem Harryre. -Várj még.. -Most?!!-kérdeztem és szinte már ugráltam az ülésemben. -Most!-mondta mire én behúztam a kéziféket ő pedig elfordította a kormányt. -Idióták!!!-üvöltötte Liam, Niall csak röhögött folyamatosan. A kocsi alig néhány centire állt le a párocskától. Én pedig rögtön léptem!
Liamék is ki pattantak a kocsiból és lefogtál Zaynt én pedig a fejére húztam a táskát.Bármennyire próbálkozott szabadulni nem ment úgy hogy csak káromkodott egy sort.A csaj felé fordultam.Szőke volt és eléggé ki volt öltözve csak nem egy randit szakítottunk félbe? -Szia , bocsi most el kell vigyük Zaynt de majd jön.Csá!-köszöntem el és vágódtam a fiúk mellé akik a csomagtartóba próbálták fektetni Zaynt.Én is segítettem és sikeresen beraktuk .Sietősen beültünk a kocsiba.Úgy éreztem magam mint egy bűnöző.
-Harry! Ez de jó volt , na húzzunk..mielőtt Zayn megfullad.-röhögtem-Na jó húzzunk Hazza! -Hú jó látni azt az elégedett mosolyt az arcodon szöszi..meg persze Li.-mondtam a hátul ülőknek. -Heti szinten kéne ilyet rendezni -mondta nevetve Harry amitől megjelentek a gödröcskéi.Nem is vettem észre hogy elidőztem a zöld szemeiben tekintetemmel csak amikor Liam egy hangosat köhintett.
-És hogy szól a terved további része mr nagyokos?-érdeklődött Liam. -Hát...huh..jó kérdés. -Hová vigyük? Nyolcra a koleszban kell lenünk!-aggodalmaskodott Niall. -Nyugi már. Most hány óra?-kérdeztem. -Pontosan ...-kezdett kutakodni a zsebében Harry de ahogy előbányászta a telefonját az kicsúszott a kezéből és a lábaihoz esett. -Francba!-mondta és szemével pásztázni kezdett. -Hagyd.Majd én. -jelentettem ki és odahajoltam ,hogy megkeressem a telefont. -Louis...ez..kicsit kényelmetlen. -Próbált kicsit arrébb mászni nem sok sikerrel. Én nem zavartattam magam. Ha azt akarja ,hogy megtaláljam amit keresek akkor viselje el. Fejemet nyugodtan pihentettem a combján miközben kezemmel a kocsi alján tapogatóztam. -Meg van... -Az a lábam! -Várj csak..most! Háhá!-emeltem diadalittasan magasba a kezem benne a mobillal.-Ésss..pontosan öt óra múlt 23 perccel. -Na ügyes vagyok?-fordultam hátra dicsekedni ám Liam telefonja megakadályozott benne amit éppen a pofámba nyomott. Ahogy megláttam niallt ahogy a szájára tapasztott kezével fojtja el a nevetést ,rájöttem ,hogy ezek felvették az egész előző alakításomat Harry lába között. De ha már játszunk.. -Tetszett?-kérdeztem a telefon kamerájába nézve. -én nem bírom a meleg pornót-közölte Liam, a szöszke felnevetett. -Mi van? -értetlenkedett Harry. -Én élveztem.-folytattam a baromkodást. -Mi a rossebről beszéltek? -Nyavalygott tovább a sofőrünk.
-Jajj Hazza cica arról , hogy legközelebb te térdelsz le elém!-mondtam baromkodva. Harry csak merengett maga elé szótlanul vöröslő fejjel.  
-De ha nem akarod megértem, de ha magán órákat akarsz arra a legjobb ember Niall.-ennél a kijelentésemnél Niall abba hagyta a röhögést.  
-Mi az szöszi?-kacsintottam rá miközben hátranyúltam és összeborzoltam a haját.-Imádom a hajad..Nem én Harryét szeretem bocsi.Hazza sokkal vadabb, mint te..ezért vagy Te Liam párja.-nevettem el magam végleg Harry még mindig üveges tekintettel és vörös fejjel nézett ki az ablakon.Kezemet a combjára vezettem és húztam egyre felfelé.  
-Hazza? Jól vagy?-vettem el a kezem,de ekkor hirtelen kivette Liam kezéből a telefont.  
-Kapjátok be!-törölte ki a videót.  
-De Harry !-nyafogott Niall.  
-Hagyd Niall nincs humor érzéke!  
-De van csak ez már nem volt vicces!  
-De az volt!-szálltam vele vitába.  
-Louis..hagyjuk , amúgy megjöttünk.-Én szálltam ki először és futottam a csomagtartóhoz . Kinyitottam , szerencsére Zayn nem fulladt meg.  
-Hé Liam! Gyere segíts nekem!-szóltam oda a többiekhez.  
-Segíts be vinni!



Harry


Halkan kuncogtam mikor Louis az Edwards csajnak magyarázta ,hogy Zaynnek most le kell lépnie.A csaj köpni nyelni nem tudott. -Menjetek a francba! Kapjátok be! Engedjetek már el! Hagyjatok békén!-kapálózott Zayn. Mikor végre Lou is befejezte a beszédjét segített és bevágtuk a srácot a csomagtartóba. Bepattantunk a kocsiba és már indultunk is. Még egy pillantást vetettem a lefagyott lányra ,kicsit sajnáltam szegényt. Ugyanakkor furcsának találtam hogy Zayn éppen az igazgatónő lányát fűzögeti.
-Harry! Ez de jó volt , na húzzunk..mielőtt Zayn megfullad.-röhögte Louis.Igazából a párbeszédeikre nem figyeltem ,de amikor Niall megkérdezte , hogy hány óra én vettem elő először a telefonom és néztem volna meg , de annak le kellett esnie.
-Hagyd majd én.-szólalt meg Louis és elkezdett matatni a lábamnál. -Meg van!-jelentette ki. -Az a lábam! -Várj csak..most! Háhá!- emelte diadalittasan magasba a kezét benne a mobillal. - Ésss..pontosan öt óra múlt 23 perccel.-mondta. -Na ügyes vagyok?-fordult hátra . Nem tudom mivel találta szembe magát de el tudtam képzelni Niall arcát miközben röhög.Valamit pofáztak aztán visszafordult felém.Milyen meleg pornóról beszélnek ezek? -Mi van?-értetlenkedtem. -Én élveztem.-mondta Louis. -Mi a rosebbről beszéltek? -Jajj Hazza cica arról , hogy legközelebb te térdelsz le elém!-mondta.Én csak meredten bámultam kifelé a szélvédőn.Először nem értettem mit akar ezzel , de aztán rájöttem és fülig vörösödtem.Idióta!
Össze vissza pofáztam nekik..ezzel egy kissé túlzásba estek és még ők vannak felháborodva?! Adok én nekik meleg pornót ..azaz nem!! És nem elég ,hogy Liam elkezdte Louisnak folytatni a kellett . Hát persze nem is ő lenne. Szorosabban markoltam a kormányt. Próbáltam lehiggadni de miért is húztam fel magam ennyire.Ebben a pillanatban Louis a lábamra tette a kezét ,mi több felfelé kezdte vezetni a combomon. Elegem van! Elegem van az egészből. Ahogy Lou húzta felfelé a kezét a bőröm égni kezdett keze nyomán. Utálom magam! Ez nem lehet az amire gondolok! Louis hirtelen elvette a kezét. -Hazza? Jól vagy?-Na jó ebből most volt elég. Hátra kaptam a kezem és elvettem Li telefonját. Kitöröltem a videót. -kapjátok be! -tettem hozzá. Niall adta tovább a műsort. Louis persze rögtön elkezdte ,hogy semmi humorérzékem. itt senki nem fogja fel hogy ez nem volt vicces!! -Louis..hagyjuk , amúgy megjöttünk.-csak ennyit bírtam kinyögni, és leállítottam a motort. Lou gyermeki csillogással a szemében ugrott ki az ajtón. Mintha csak a Mikulás jött volna hozzá. Niall is rögtön követte. -Jössz?-szólalt meg Liam. -persze csak egy perc.-liam is kimászott de még visszahajolt és rátette a kezét a vállamra. -hé, ..minden rendben.-faggatott. -Persze abszolút..csak egy kicsit fáradt vagyok. -Hé Liam, gyere segíts nekem.-kiabált Louis. -Hát jó. Mondta Li és csatlakozott a srácokhoz.

1 megjegyzés:

  1. már azt várom hogy mikor jön össze larry:D egybként jó,ügyesek vagytok:)

    VálaszTörlés