2013. december 14., szombat

Mi védekeztünk-13*

 Sziasztok , hosszabb késések után meghoztuk a részt . Nem a leghosszabb ,de szerintünk nem rövid annyira . Szeretünk titeket és jó olvasást :)


Zayn
Egy önelégült és elégedett mosoly kíséretében sétáltam el mellőlük. Ennyit a kis buzikáimról..Épp egy lámpa oszlop mellett sétáltam amikor egy hangos fékcsikorgás miatt éppen hogy hátra pillantottam, de már ugorhattam is el.Hasra vetődtem.Azért erre igazán nem számítottam...Feltápászkodtam a földről és sétáltam tovább.Ezt még nagyon meg fogják bánni! Megpróbáltam lepucolni a mocskot a ruhámról de a frissen ázott talaj miatt teljesen szétázott. Nem törődve azzal, hogy éppen most lépem át a kolesz küszöbét lekaptam a csupa sáros pólóm és a szobám felé ballagtam ,miközben magamban még mindig Louisékon mérgelődtem.Van úgy ,hogy az ember azon gondolkozik , hogy a barátja mért ekkora seggfej..és van úgy hogy megbizonyosodik róla, hogy még nagyobb segg fej.
 -Szia! 
 -Szia....Perrie? 
 -Igen.. Ömm..kibontottad már a borítékot? 
 -Ja.igen ..-ránéztem a tőlem kb. 1 m -re levő Perrie-re és 2 barátnőjére. De Perrie-n megakadt a szemem....ugyanis elég látványosan végigmért engem. 
 -Na...akkor áll a randi ? -kérdezte..milyen randi?Ja a fogadás! Csapott homlokon a felismerés.
-Nos ,úgy tűnik én választok helyet ,hiszen úgy látom még nagyon is ebbe a suliba jársz. 
-Úgy tűnik. 
-Egyébként nem fázol...csak mert eléggé hűvös van kinn. 
-Áh..dehogy én csak...most megyek zuhanyozni és gondoltam spórolok vele egy kis időt ha már itt el kezdek vetkőzni.-Perrie elvigyorodott a barátnői meg csak kuncogtak tovább.ebben a pillanatban vágta ki az ajtót maga előtt és belépett rajta egy igazi rémálom.
-Hello csajok megyünk kajál...-rámnézett és elfintorodott-..ni.Nem fagy le a tököd Malik? 
-Neked is kellemes napod Jade! 
-Hoppá! Ti ismeritek egymást.-kérdezte Perrie. 
-Valahogy úgy. 
-De bárcsak ne ismernénk.-néztem mélyen Jade szemeibe. 
-Egyet értek.-fintorgott tovább.
-Hát..nem tudom , hogy hogy vagy vele Malik ,de én nem az utca kellős közepén szoktam vetkőzgetni....áh de te tudod..-szólt be nekem megint. 
-Áh nem tudom , hogy vagy vele Jade ,de én nem szoktam összefeküdni emberekkel miközben mással járok, de te tudod.-fintorogtam én is . 
-Zayn akármilyen nehéz elhinni ,de már túlléptem rajtad...ez van fogadd el.Jó egészségnek örvend anyád?Ja! Ahogy látom Perrie lesz a következő?-vigyorgott. 
-Jade! -Fordult felé szúrós tekintettel a szőkeség. 
-Talán zavar?-néztem én is sárkány szemeibe. 
-Zayn!-fordult vissza Perrie. 
-Most mi van...nem titok..tetszel és kész. 
-Mondjak valamit te idióta! Igen ,igenis hogy zavar! De nem féltem, ha egy lánynak van esze nem nagy ívben elkerül téged.-Adta a zsenit Jade. 
-Nem veszed észre ,hogy ezzel magadat járattad le? -húztam fel egyik szemöldököm és elvigyorodtam.
-Na jó..nekem nincs kedvem téged hallgatni vagy egyáltalán nézegetni. -fordított hátat.
 -Én még szívesen elnézegetném. -Szólalt meg az egyik csaj...asszem valami Jesy. Én viszonzásul elégedetten rávillantottam a mosolyom és széttárt karokkal meghajoltam.
-Jaj...gyertek már. -ragadta karon a két lányt Jade. 
 -Később találkozunk...-nézett rám Perrie bűnbánó szemekkel és egy gyors puszit nyomott az arcomra...hmm kezdetnek nem is rossz.

Liam
 Megfogtam a Harry kezében lévő táskát és kivettem belőle egy pólót.Nehezen de felvettem. 
-Liam, a gatyánál segíthetek?-kérdezte egy sunyi vigyorral az arcán Tomlinson. 
 -Köszi de szerintem egyedül is megy.-forgattam meg látványosan a szemem.De ekkor Louis valami szürke csomagolású kis valamit vette elő. 
-Az mi?-kérdeztem kicsit megijedve. 
-ömm...ha ennyire akarod akkor elmondom hogy a nadrágod hátsó zsebében volt.De te biztos nem tudod hogy került oda..ugye?
-Elvörösödtem.Ezek meg mi a fenét kerestek a gatyámban?! 
-Louis! Tedd azt el!-szólt rá Harry, de nem sikerült lepleznie, hogy belül már eléggé fetreng a röhögéstől!
 Louis egy laza mozdulattal beugrott az ágyam végébe ,keresztbe tette a lábait és hátradőlve elővett egy cigit a zsebéből ,miközben a kezében lévő dolgot tanulmányozgatta. Ahogy egy öngyújtó is a kezébe került Harry egy gyors mozdulattal kivette e szájából a cigit. 
 -Hé! 
 -Kórházban vagy...azt meg add vissza neki-vigyorodott el a göndör. 
-Hmm...csak érdekelne milyen márka...
 -Louis..izé..ha akarod megtarthatod..de légyszíves....SZÁLLJ LE AZ ÁGYRÓL! TEDD EL A CIGIT! ÉS NE KÉRDEZD HOGY MILYEN MÁRKA! NE BÁMULGASD MERT ELÉGGÉ FELTŰNŐ VAGY! ÉÉÉÉS VÉGÜL! HA MÉGEGYSZER KUTAKODSZ UTÁNAM ÉN MEGÖLLEK.
 -Liam..hát én ezen nem tudok kiigazodni! -Mondta Louis és kicsit gondolkodás után fogai közé vette és feltépte a csomagolást. 
-Ne csináld!-lépett közelebb Harry, de elkésett. Tarkójára csapva kezeit hátat fordított és járkálni kezdett. Niall csöndben álldogált. Még mindig nem jött le neki mi folyik körülötte. 
-Nyugi Haz, ha a márkát nem írja legalább a méretét had lássam.
-Húzta szélesebb vigyorra a száját. Nálam itt telt be a pohár. Konkrétan ráugrottam Loura.
-Add azt ide te szerencsétlen!
Lou felnevetett ,Harry a fejét rázta az óvszer pedig a földre esett Lou kezéből. Niall odalépett és felvette. Feltört belőle a nevetés. Harry és louis összenéztek...egyértelműen Niallon kezdtek el nevetni.Ahogy Niallra néztem engem is elkapott a röhögő görcs.A feje teljesen vörös volt, inkább sípolt és fuldokolt minthogy nevetett volna.És akkor hirtelen még röfögött egyet is. Én belőlem egy hang se jött ki csak kapkodtam a levegőt és próbáltam nem röhögni.De pont akkor ránéztem Louis arcára..Neki is tiszta vörös volt az arca...És olyan volt mint egy fóka.Ahogy ott feküdt alattam ilyen fejet vágva, hát szerintem senki nem bírta volna ki röhögés nélkül. Lefogtam a kezét a csuklóinál és éreztem ahogy rázkódik a nevetéstől.
 Harry épp vette volna ki Niall kezéből az óvszert , de Niall ugrott egyet és ezért neki estek az ágynak így egymás hegyén-hátán feküdtünk. De Niall kezében még mindig ott volt a gumi.és diadal ittasan a kupacunk tetején lengette mint a győzelmi zászlót és mosolygott mint a tejbetök.
 Louis össze vissza nyögdécselt ,gondolom levegőt sem kapott. 
-B...basz szátok meg...szálljatok...-próbáltam egy értelmes mondatot kinyögni ...de elfogyott minden levegőm. 
-Gyerünk már Niall! Engedd el! - nyaggatta Harry a Szőkét, miközben ahelyett hogy megpróbált volna lemászni annak hátáról még jobban felmászott rá ,hogy lefogja.
 Mikor már úgy tűnt , hogy Louis végleg megfulladt -közölném hogy nekem se volt már sok időm hátra és én is elpatkolok-de ekkor megfogta valahogy Harry karját és lerántotta őket az ágyról. 
-Louis jól vagy?-kérdeztem , mert még mindig fura nyögéseket hallatott.Viszont egy nagyot csapódott az ajtó és bejött rajta Mrs. Szipirtyó....
 -A T-rex! -csúszott ki egyszerre a szánkon Niallal. 
-Maguk meg mégis mi a fészkes fenét képzelnek magukról uraim? 
-Hát...mégis mire gondol?-kérdezett vissza Harry.-Ha ha..a hangoskodásunk túl nagyra sikeredett volna szeretnénk elnézést kérni. 
-Az még a kisebbik gond fiatal úr!
 -Nem vagyok fiatal úr!-vágtam vissza-Lehet hogy fiatal vagyok , de akkor nem vagyok úr. És mi a nagyobb gond? Valami baj van?
 -Képzelje nem magának mondtam azt hogy fiatal úr! Fiatal úr!..A mai világban nagyon gyakoriak a szexuális úton terjedő betegségek ezért nincs más választásom , elküldöm magukat egy szűrésre. 
-Mi..mi??..Miért??! 
-Amit maguk művelnek az nem egészséges. Meglehetősen veszélyes és megjegyezném nem kórházba illő gesztus! 
-Pontosan mi is a maga baja?-kérdezte Lou. 
-Ugyan fiatalember! Hát nézzen csak magára mennyi gyönyörű lány oda lehet magáért maga meg más fiúkra pazarolja a ... 
-Ááá! Álljunk csak meg egy szóra! Maga arra célozgat ,hogy mi az előbb.. 
-Azt csak remélni tudom ,hogy még időben jöttem ,de a mindennapi életükre nem tudok figyelni tehát, írom a beutalókat a kivizsgálásra. 
-Várjon már! Mi nem kaphattunk el semmi hiszen mi....-kezdte Harry 
-Használtunk gumit.-emelte fel a kezét Niall és rögtön ráhajtotta a fejét kezeire annyira elkapta a röhögés, bár rövidesen mi is csatlakoztunk hozzá és az egész kórház újra tőlünk zengett. 
-Felháborító. -Mondta a 'nővérke' és becsapta maga után az ajtót.
-Idióta! - vihogott Louis Niallnak.

5 megjegyzés:

  1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEBAROMIJÓXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  2. áááááááááááááááháháháxd ez fasza volt!xd gyors kövit.9xd

    VálaszTörlés
  3. Úristen úgy szó szerint leestem az anyámról a röhögéstől xD Niall beszólása valami eszméletlen volt x'D

    VálaszTörlés
  4. Én info terembe a földön kötzöttem ki XDDD

    VálaszTörlés
  5. Hat ez komoly volt. Hasznaltunk gumit. Ez a feji viszi a primet. Gratula

    VálaszTörlés