2014. február 15., szombat

A második csók -21*

Sziasztok! Egy hét hét kimaradás után végre összehoztuk! ...és reméljük tetszeni fog mindenkinek jó olvasást!

 Harry
Reggel kómás fejjel ébredtem és arra jöttem rá,hogy nincs rajtam takaró. Hunyorogva az órára pillantottam ami fél hetet mutatott.Ritka pillanatok egyike..Lassan ültem fel, majd megropogtattam bágyadt csontjaim.A nyújtózkodás után a ruháimhoz csörtettem és beballagtam a fürdőbe.A tükörbe nézve pedig lenyugtáztam,hogy szarul festek. Miután elvégeztem a reggeli teendőimet, leballagtam a konyhába, mert remek illatok szálltak onnan..és az illa forrása: Gemma goofri-je volt.
-Jó reggelt,hogy-hogy ilyen korán fel keltél?
-Szia, nem tudom.Fő a változatosság.Nekem is csináltál?
-Ott van az asztalon.Nutella a második polcon.-hadonászott a fakanállal a kezében.Leültem a csokis üveggel és nekiláttam az evéshez.
-Tudod Hazz, nekem is hagyhatnál..Mert már vagy 2perce csak arra a tálra rakom ezeket és te sorba falod őket.
-Ja..Mollynak is kell…
-Molly elég dagadt így is..
-NEM DAGADT CSAK PUFIKA!
-Hát minden esetre ,nem fér ki a macskaajtón.
-Nem az ő hibája..Kakaót is kérek!-nyafogtam és nagy szemekkel meredtem rá..
-Nem vagyok cseléd..
-Nem..te a világ legjobb nővére és szakácsa vagy…Ezért csinálnál kakaót?
-Előre gondoltam..Ott van a pulton..-és igaza volt egy igazi, tripla kakaós kakaó várt rám.Amilyen gyorsan fogtam kezeim közé olyan gyorsan sikerült eltüntetnem.
-Nagyon finom volt, köszönöm Gem.De most összeszedem magam és lépek.-majd egy puszit nyomtam nővérem arcára,hogy még jobban lekenyerezzem..
-Szia..
-Szia öcsi.
Felkaptam a táskámat és a kulcsaimat, majd elindultam az ajtófelé. Sietősen felkapkodtam cipőim,valamint kabátomat magamra aztán elviharoztam. Az út gyorsan telt,így 7:39-re odaértem.
A kapuban nem láttam a srácokat, lehet,hogy megint elaludtak? Zayn és Louis kitudja ők lehet..Tegnap eléggé felhúzta magát Lou a beszélgetésük közben.Aggódom Zayn-ért ,de Louis-t sajnálom.Ő soha nem akarta ezt, Zayn kényszerítette..és most már nem tudnak mit csinálni a helyzettel…
-Szia Göndörke!-hirtelen fordultam hátra és megláttam Louist.Szívembe rögtön melegség szökött.Ajkaim maguktól húzódtak mosolyra.Fura érzések kavarognak bennem mostanában Louis iránt.
-Hol hagytad a szerelmed-furán méregetett aztán leesett neki.
-Jah, hogy Zaynre gondolsz..Kicsit megfázott úgyhogy úgy gondolta ma ágyba marad.-mondta miközben elindultunk ,ám én megálltam.
-Nem hangzik rosszul ,de mi az igazság?
-Hát mondom ,hogy...
-Rosszul hazudsz Tomlinson.-fontam keresztbe karjaimat.
-Hm..mások nem ezt mondják, de...jól van, Zayn-fogta vissza a hangját.-Zayn egy kicsit...tudod ő..
-Cuccozik..
-Mi nem!..csak..-rázta hevesen a fejét.
-Jó ,akkor csináljunk úgy mintha nem tudnék róra, ha neked úgy jobb-sétáltam el mellette és ha jól hallottam egy enyhe káromkodás hagyta el a száját. Utánam jött és átdobta egyik kezét a vállamon, így folytattuk a sétát.
-Egyébként meg te vagy a szerelmem.-mosolygott.
-Oh igen? Mióta?
-Mióta Niallt kidobtam-röhögte. Liamékkel csak az osztályban találkoztunk, valamin éppen röhögtek, de már nem volt időnk megkérdezni az okát hiszen becsöngettek és a tanár rögtön be is lépett. Elég hosszú és egyhangú volt a nap, amit még Louis beszólásai is alig tudtak feldobni. Éppen ebédelni mentünk mikor a kajálda ajtajában megláttam azt az új csaj Taylorral dumálni. Na, nem kell sok idő és ő is csatlakozhat a picsaklubhoz. Niall az ír specialitásokról világosított fel minket ,meg hogy majd ő egyszer összedob nekünk egy olyan finom meg nem mondom mi a nevét ,hogy mindig csak azt akarjuk majd enni. Louis tekintete megakadt a csajon. Biztos vagyok benne ,hogy már a fejében forognak a gondolatok hogyan fogja leszólítani és egy nyálas flörtbe keveredni vele. Ahogy elképzeltem a jelenetet elment az étvágyam.
-Hát fiúk, asszem én otthon eszek.-mindenki meglepetten nézett rám.
-Most meg mi ütött beléd hirtelen.-kezdte Liam.
-Nem tetszik a mai menü , de holnap találkozunk rendben.-Ütöttem barátságosan Liam vállába. Éppen indultam volna a kijárat felé, de meghallottam Taylor hangját a hátam mögül. megfordultam.A szőkeség vadul integetett és nagy léptekkel tipegett felém.
-nem akarlak feltartani-mondta mikor odaért hozzám.
-Holnap beszélünk.-motyogta csalódottan niall és elindultak liammel, Louis egy szúrós megjegyzést akart tenni ,de ahogy észrevette hogy hevesen rázom a fejem csak egy szemforgatást engedett meg magának.
-Holnap Göndör!-mondta és célba vette azt a ..hogy is hívjákot...Taylor belém karolt és elindultunk a kijárat felé.
-Hát, tudod már hogy kivel mész a bálba?-elkezdődött!
-Milyen bálba?
-Hát az őszvégi bálra…vihetnél magaddal egy lányt..Mondjuk aki szőke…és..mondjuk engem?-nevetett, de inkább hatott elfojtott köhögésnek.Kinyitottam a kocsim ajtaját majd megvártam míg Tay beül.
-Majd még átgondolom…-kitartás Harry! Gyorsan én is beültem az autóba és beindítottam a motort
 -De gyorsan gondold.-kacsintott rám. Ha azt hiszi hogy ezzel bevágódhat..nem nyert..
-okéé… -Az út azzal telt hogy hülyeségekről beszélt én meg bólogattam.
-Megérkeztünk..akkor szia..
-Tényleg sajnos..Köszi a fuvart, szia holnap látlak.-majd kiszállt és eltipegett.
Bekapcsoltam a rádiót és én is hazataláltam.A nappaliban anya ült és beszélgetett valakihez..vagy inkább a telefonhoz… Intett és a konyhára mutatott..Azt hittem először hoogy valami finomság, de aztán megláttam Molly-t a mosogatónál. vagyis mosogatóban.
-Hát te mit csinálsz itt? Na gyere.-megfogtam a szürke jószágot és leraktam a földre.-Fölmegyek…te pedig ne kövess mert leesel a lépcsőn..
Megfogtam az iskolatáskám majd felballagtam.Elővettem a könyveket és nekiálltam a tanulásnak. 5 körül már kész is voltam és rájöttem: unatkozok.Ezért –meg anya miatt- nekiálltam kitakarítani.Először alaposan letörölgettem a polcokat..aztán felporsztívóztam..Mikor az egyik magas polcon kotorásztam leejtettem egy fényképalbumot.Az elején megláttam egy írást: ,,Hülyék!”
Zayn írása..és sajnos tudom milyen képek vannak benne..nem bírtam megállni hogy ne nyissam ki.Az első képen Louis, Liam,Zayn és én voltunk még 10 évesen. Egy magas betonkerítésen ültünk.Mellettem Louis foglalt helyet.Miután alaposan kivizsgáltam, lapoztam.Ezen a képen Liam képe foglalt helyet, éppen abban a pillanatban kaptuk le amikor először próbálja ki a vizi pipát..mi rángattuk bele.De kétségkívül ő vágta a legviccesebb fejet.Tovább mentem.Ezen az oldalon Louis volt, szintén a vizi pipával.Már akkor is ilyen hülye volt.Persze jó értelemben.
-Kicsim!-összerezzentem..ez csak anyu.
-Igen?
-Megyek, esti műszak.Reggel látlak, szia!
-Szia!
Folytattam a képek fixírozását miután meggyőződtem róla hog becsapta az ajtót..Megint nem zárta be.A következő Zayn volt és aztán jöttem csak én.Milyen furán nézek ki ezen a képen! Nincsenek fürtjeim.Megint megugrottam, mert a bejárati ajtó becsapódott…lehet hogy csak anya jött vissza.De hiszen hallottam hogy elhajt a kocsival..akkor meg? betörő?
-ne szarj be, csak én vagyok!-vetődött be a szobámba Louis.
-Te meg mit keresel itt?
-Jöttem törleszteni.-kacsintott rám.
-Miről beszélsz?-csaptam be az albumot.Louis az ágyamhoz sétált és hagyat vágódott. Kezét tarkóján összefonta és egy jóleső sóhajtás után a plafont kezdte vizsgálni.
-Semmi, semmi....mit nézegettél?
-Néhány régi fotót.
-Oh megnézhetem???-Louis mellé térdeltem az ágyra és megpróbáltam visszatenni az albumot a helyére. Ahogy Lou fölé hajoltam hirtelen elkapta a kezeit a feje alól és elkezdte a hasamat csikizni.
-Héj,..ne!!!-fulladoztam ,de már az ágyon feküdtem. Louis kivette az albumot a kezemből és lapozgatni kezdte. mellé ültem. Együtt nevettünk a képeken. -ez itt zayn..-kezdte-milyen boldog volt.
-Most is lehet újra az csak...egy kis segítség kell neki, de mi itt vagyunk.
-te hiszel benne. -nézett rám. Ahogy felém fordult mindössze 2 centi választotta el az arcunkat. Ahogy elmerültem fagyos tekintetében egyszerűen elfelejtettem válaszolni is.
-Igen.-nyögtem ki végül.Lou tekintete a számra tévedt. Hirtelen újra a szemembe nézett ,de ekkor már mozdult is és ajkait enyémre tapasztotta. Hatalmas szemekkel meredtem az arcára, és láttam hogy az ő szemei csukva vannak. Mozdulatlanná dermedt testem végül magához tért és szép lassan lecsukódtak az én szemeim is. Lou keze az oldalamra vándorolt. gyengéden végigsimított rajta ,ebben a pillanatban elnyíltak ajkaim. Ledöntött az ágyra majd hirtelen megszakította a csókot. Rámnézett.
-Na most már kvittek vagyunk.-suttogta...
Csak némán és ledöbbenten meredtem Lou kék íriszeibe.Nem fogtam fel hogy mi történt az előbb.Ő megcsókolt? Tényleg megcsókolt?
-Várj, Haz..még nem teljesen…-közelebb hajolt és megpuszilta a homlokom.
-Ezt akartad törleszteni..-suttogtam, de Louis meghallotta.
-Igen..Remélem tetszett ez a kölcsön kenyér visszajár..dolog..-  El sem hiszed mennyire!-gondoltam.És ez megijesztett.Megijeszt a tény, hogy én nekem tetszett ahogy egy fiú megcsókolt, és a legjobb barátomról van szó!
-hazza..sajnálom..én..
-Nem akartad?
-De igen..-hajtotta le a fejét bűnbánóan..
-Hát akkor? Te mondtad kölcsön kenyér visszajár…
-Akkor nem haragszol?
-Nem…de kapni fogsz..
- mi? miért?
-Az előbbiért..-és már csikiztem is ott ahol értem..
-Ne..hazza! Hagyd abba!-nevette.
-Nem hallottam a varázsszót!
-Azt lesheted..ne!-a feje már vörös volt és alig kapott levegőt.Hátradöntötttem az ágyon és csípőjére ülve folytattam kínzását.
-Oké..kérlek!
-na azért.-kacsintottam rá majd leszálltam róla.
-Ezt még megbosszulom! Én leszek a bosszúálló!
-Azt hittem Superman…-ebben a pillanatban megcsillant Lou szeme, kirántotta a takarót alólam majd nyakába kötötte.Köpenyként húzta maga után és idiótán futkosott körbe- körbe a szobámban.
-Most pedig a fő attrakció! Visszaszerzem a képem Gemmától!-és már futott is..Na nem ezt nem hagyom!
Utána futottam és elkaptam a karját éppen mikor keze már nővérem ajtajának kilincsén volt.
 -Harry nézd! Azt a képet el kell tüntetni amilyen gyorsan csak lehet, mert...
-Mert szégyenlős vagy!
 -Héj!-fordult egész testével felém.-Attól hogy nem mászkálok egész nap egy szál semmiben ,nem törődve azzal ki lát és ki nem, nem jelenti azt ,hogy szégyenlős vagyok.
 -Én nem mászkálok meztelenül egész nap...
-Még az a szerencse.-fordult ismét az ajtó felé, de megint feltartottam.
-Majd én elintézem.-jelentettem ki ,miközben magam felé fordítottam. -ezt meg vedd le a nyakadból mielőtt megfulladsz..-szépen kikötöttem a takarót amit aztán a földre ejtettem.
 -Ennyit arról hogy superman vagyok..de ezt akkor is elintézem!-benyitott.Kezemet az övére tettem és behúztam az ajtót.
-Harry...ha most nem engedsz be én esküszöm...-lassan magyarázott és újra megfordult. Túl közel voltam hozzá. nem erre számított.
-akkor?-dünnyögtem és kezemet csípőjére vezettem. nem válaszolt ,a vállam vonalát bámulhatta ködös tekintettel. Még közelebb araszoltam hozzá, amennyire csak lehetett. csak ekkor látszott ,hogy néhány centivel magasabb vagyok nála.Homlokomat az övének döntöttem. Tekintete még mindig nem volt tiszta. Azt akartam hogy ismét megtegye ,azt akartam hogy megcsókoljon.
-Akkor mit teszel Louis?..suttogtam magam elé.

Louis


-Akkor mit teszel Louis?-szavai visszhangoztak fülemben.Üveges tekintettel meredtem előre.Nem mertem megmozdulni.A közelsége megőrít, szó szerint.Érintése alatt a bőröm felforrósodott és libabőrös lettem. Mit teszek? Talán ha..megcsókolnám..Mi?! és mire fogod nagy okos?! Az térített vissza a jelenbe, hogy Harry arca , és ajka vészesen közel van hozzzám…Egy kicsit megemeltem állam így ajkaink súrolták egymást, a testem döntött helyettem.Lágyan helyeztem el számat az övéin.Óvatosan cirógattam ajkait..És a szemeimet behunytam..Harry nem tétovázott és bejutásért könyörgött…amit meg is kapott. Hátrébb dőltem és így véletlenül lenyomtam a kilincset és beestem Gemma szobájába,,Harry pedig rajtam landolt.Mivel arca még mindig közel volt hozzám..gyorsan szüntette meg azt a pár centit ami köztünk volt.Nyelveink táncot jártak és ezt az idilt semmi sem zavarta meg. Levegő hiány miatt elváltunk.
-Ezt teszem..-mosolyogtam magam elé..mintha csak magamnak adtam volna választ kérdésére.
-Ohh igen?
-Igen..-majd lelöktem magamról és hirtelen felpattantam..Vajon hol lehet? És akkor megláttam hogy ki van rakva egy fehér képkeretben.
-Omm Harry..Ezt hogy szedem ki innen hogy ne  vegye észre a nővérkéd?
-Hát mondtam már sehogy..-nem volt időm reagálni mert már Harry karjai közt voltam aki átcipelt az ő szobájába és ledobott az ágyára.
-Ohh…Harry olyan aranyos vagy, főleg hogy ha nem így dobtál volna le…-hisztiztem.
-Ohh hidd el aranyom,hogy nem 2kiló vagy…
-Ohh elhiszem, de ezért még kapni fogsz!
-ohh tényleg?
-Ohh bizony!
-Ohh abbahagyhatnánk azt hogy ohh!
-Ohh igazad van..
-Ohh akkor a következő mondatodban ne legyen benne!
-Ohhké.-nevettem, mire ő felhúzta szemöldökét és amolyan ,,eztmostkomolyangondoltad?” nézéssel nézett rám, majd mellém feküdt.
-Tudod Lou néha nem értelek..
-Tudod Hazza, néha én sem értem magam..
-Még egyszer..-suttogta és én tudtam jól mire gondol..Óvatosan fölémásztam és megpusziltam az arcát.Szinte villám sebességgel szökött pír arcára.Majd ráfeküdtem és szorosan öleltem magamhoz.
Egy elfojtott nyögés szakadt ki belőle. Azt hittem a ránehezedő súlyom váltotta ki belőle. Felemeltem eddig válla vonalában pihentetett fejem és ijedten méregettem arcát.
-nehéz vagyok? -kérdeztem kissé aggódó hangon.
-Épp ellenkezőleg-nézett rám- kezét lassan a hajamba vezette. A tarkómon keresztül haladt felfelé. Muszáj volt becsuknom a szemem és minden percét kiélvezni érintésének. egyszer csak elkezdett húzni maga felé. nem nyitottam ki a szemem, de selymes érzés kapta el a számat. Ajkaink súrolták egymást ,Harry megszólalt. hangja lágy volt mégis követelőzően hatottak szavai.
 -Kérlek.-suttogta számba.megráztam a fejem.
-Nem lehet...-motyogtam ám szemeimet még mindig csukva tartottam. Harry mocorogni kezdett alattam. Másik kezét hátamra tette és mégjobban összepréselte testünket. Egyszerre sóhajtottunk fel. tudtam ha most lemászok róla tátongó űrt fogok érezni és rögtön megbánom, de ha nem mozdulok.... mi lesz akkor? Bűntudat..de hiszen az előbb is megcsókoltam, és nyoma sincsen bennem bűntudatnak.  Nem érdekelt hogy egy fiú fekszik alattam ,nem érdekelt hogy a legjobb barátom ,akit csak most kaptam vissza oly sok idő elteltével, csak az érdekelt hogy ez a valaki Harry ..és én akartam őt.
-Harry én...-nem adott lehetőséget a mondat befejezésére...megcsókolt. nem akartam viszonozni, de ez képtelenségnek tűnt. Mikor nem reagáltam Harry lökött egyet a csípőjén. Az érzéstől ami hirtelen végigfutott egész testemen ,elnyíltak ajkaim. Éreztem hogy Harry vigyorog. Közben keze lassan csúszott le hátamról a fenekem felé. Beletúrtam a hajába kicsit meghúzva azt. Nyöszörögni kezdett és mozgolódni. Mindkét kezével megszorította a csípőm és óvatosan lelökött magáról. Nem értettem mi van...talán hirtelen észhez tért. Kezeim remegtek és vártam a következményeket.
 -Ki kell mennem a mosdóba. -hadarta és már mászott is le az ágyról.




6 megjegyzés:

  1. baszki ezkurvajo *-*
    adshdsf te tenyleg annyira imadtam tejoeg
    Harry ne a mosdoba menj el, hanem Louis-ban:(
    eeheheh
    Nagyon varom a kövit ^3^

    VálaszTörlés
  2. Marha jó lett! Gyorsan kövit!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! :D Kis aranyosak! :D Várom a kövit!! ;)

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz kövi?

    VálaszTörlés
  5. Neeeeeee!!! Harry miért hagytad ott Lout ....vááá!! KÖVIT! :)

    VálaszTörlés