2014. február 2., vasárnap

Nyakig a szarban-20*

Sziasztok! ismételt csúszás után meghoztuk a részt , jó olvasást :)

Niall
Fülig vörösödtem Louis előadásán.És az hogy szinte mindenki minket bámul rátett még egy lapáttal. Még jobban elment a kedvem a focitól, így is csak Liam miatt jöttem ki. Amikor Liam kijelentette, hogy ő bíró lesz akkor én is bedobtam magam mondván: Segédbíró leszek. Louis először le is oltott, hogy nincs is olyan, de én persze visszavágtam azzal, hogy akkor most lesz.A meccs kezdetét vette.Az első gólt Louis lőtte így ő vezetett,de Harry se hagyta magát.
-Hajráááááá!-kiabáltam és elővettem egy chipses zacskót a zsebemből.-Kérsz? –nyomtam Liam orra alá.
-Ahha..mért is ne?-majd belenyúlt és vett ki belőle.
-Harrryyyyyy! NE HAGYD MAGAD!-ordítoztam, hisz Louis vezetésre állt 2-1-re. liam megmosolyogta az ilyesféle kinyílvánulásaim, úgy hogy rátettem egy lapáttal.
-Harry, ha nyersz akkor megkapsz engem!-röhögtem és ő is elkezdett mosolyogni.Harry éppen a kapuban állt és védeni próbálta azt louis labdája elől ám mikor meghallotta kijelentésemet térdére támaszkodott és felnevetett. Bár kissé ki is volt fáradva úgyhogy kapkodva vette a levegőt. Azt hittem Louisnak így sima ügyévé tettem a góllövést, de abban a pillanatban ahogy én elkiáltottam magam ő lőni próbált. Szerintem meglepettségében ,de olyan mellé rúgta azt a labdát hogy az már művészet.
-Csak így tovább Tomlinson!-tapsolt Liam. Louis csak egy szúrós pillanattal jutalmazta ,majd rám tévedt tekintete.
-Huh, úgy tűnik az előbbi produkcióm nem volt elég neked. -sétált felém. Közben Harry is felegyenesedett és a nyomába szegődött. Lou megállt közvetlenül előttem. Fel kellett emelnem a fejem ,hogy lássam az arcát, ám aaz immár lenyugvó nap fénye belesütött a szemembe.
Harry átkarolta Lou vállát, míg ő beletűrt a chipseszacskómba ,ami köztem és Liam között feküdt a padon. Harry és én is követtem tekintetemmel keze mozdulatait.
-Mint mondtam szakítok veled! -kezdett megint üvöltözni, szememmel a környéket páztáztam hányan néznek minket...újfent.-de..-harapott rá a chipsre és ő is átvetett kezét Harry vállán. -Harryt hagyd meg nekem.-húzta közelebb magához, miközben rámkacsintott.
Ez folyton mindenkire kacsintgat. Harry lehajtotta a fejét és megrázta. Látszott hogy vigyorog. -Esküszöm...-mutattam Louisra sziszegve, ám egy hang félbeszakított.
-Hát lecserélsz Louikám.-mindannyian a pálya vége felé fordultunk, ahol Zayn baktatott egyenesen felénk egy füstfelhő közepette. Menet közben dobta félre a cigit és széles vigyorral a képén mustrálgatott minket. Nagyszerű..hogy őszinte legyek nem szimpatikus a srác..egyszerűen csak, kiráz tőle a hideg.
-Zayn..én….félreérted a helyzetet!Niall és én…Mind ez Niall hibája! Túl szexi és nem tudok neki nemet mondani! De a szívemben örökké élsz!-drámázott tovább.
-Mi az hogy Ő SZEXIBB mint én?!-sipítozott a fekete is.
-Jajj nem így értettem…. 
-Louis az enyém..-jelentette ki Harry, majd átölelte Mr. Drámamániást. 
-Én nem tudtam…-nyögte ki Loui.
-DE LOUIIIIIIIS!!! És velem mi lesz?! hmm? Mi lesz velem?-kérdezgetett Zayn.
-Odaadom neked a Szöszit….-motyogta Louis.
-MI VAGYOK ÉN CSOKI???! – hisztiztem mint egy csaj.
-Dehogy, te nem csoki vagy hanem ….egy szexi ír manó.- kezdek meginogni abban hogy ez a Tomlinson és Malik mentálisan épek. De senki sem állította az ellenkezőjét.
-Köszönöm a bókot…
-Szálljatok le a csajomról!-Ölelt át hátulról Liam.
-Niall…te hazudtál nekem…TE MEGCSALTÁL!-kiáltozott Louis majd megint arcon csapott és magaután húzva Harryt  eltipegtek a kapuig.
-Hárman maradtunk…-vigyorgott perverzül Zayn..Én csak egy fintort kreáltam arcomra jelezve ne gondolkozzon ilyeneken.
-Louis nem jönnél ide Harryvel? Vagy ..legalább akkor védekezzetek..
-Kapd be Malik!-válaszolt rá reflexből Louis aztán visszasétáltak.-jut eszembe..Minden rendben ment?
-Ahha…-válaszolt rá Zayn.
-Én is!-kiáltottam fel. 
-Mit te is?-kérdezték hárman szinte  egyszerre.
-Mi ment rendben?-néztem fel rájuk bociszemekkel.
-Niall..ez igazán nem tartozik rád..már nem bántásként….
-Hát persze. -Fontam keresztbe karjaimat magamelőtt. Zayn intett a fejével Louisnak és félrevonultak. Lou szemében valami megcsillant. Olyan volt mint a félelem és az aggodalom keverékének villanása. Harry komoly arccal nézett utánuk. Látszott hogy gyanakodik valamire. Dehát..engem ugyebár senki nem avat be egy titokba sem.

Harry végül vállat rántott és leült mellém a padra. Kezeit kezdte vizsgálgatni. Bizonytalanul néztem arcára. Amit akkor láttam értelmezhetetlen volt. Mint aki nagyon erősen elgondolkodik valamin és már nem is ebben a világban van. Biztos voltam benne hogy fejében zakatolnak a "mi van ha.." kérdések.
-Srácok? Hová tűnt a hangulat.-Kezdte Liam. felé fordultam.
-Bizalmatlanok vagytok!-hunyorogtam szemeibe.
-Mi nem...csak Zayn.-dünnyögte Harry.
-Én bízom benned Niall!-Liam felkelt és elém lépett.-Sőt!Most rögtön beavatlak egy nagy titkomba.-Felcsillanó szemekkel fürkésztem tekintetét.
-Igazán?-nyüszögtem számomra is meglepő magas hangon. Liam lopva Harryre pillantott ,aki egy fejrázással nyugtázta tekintetét. Liamnek egy elfolytott mosoly bújkált szája szegletében.
-Bizony. -beletúrt a hajamba és közelebb hajolt. Annyira közel volt ,hogy láttam szemében hogy szivárványhártyája hol vesz fel sötétebb árnyalatot. Szemei enyémek közt cikáztak majd suttogni kezdett: -Szerelmes vagyok beléd Niall Horan és azt terveztem ,ma este megkérem a kezed. -eltátottam a szám.A köztünk mozgó levegő csiklandozta ajkaimat. Liam teljesen komolyan meredt rám, végül hirtelen szélesen elvigyorodott és szelíden felkuncogott. Ekkor jutottak el tudatomig iménti szavainak jelentése.
Liam kibányázta ujjait összekuszált hajamból és kinyújtózkodott.

-Gratulálok!-mosolygott Harry ,miközben összekócolta ,amúgy is szétálló fürtjeimet.
-Nem hiszem el! Nincs más témátok! Fiúk ne haragudjatok de lassan rá kell kérdeznem ,hogy mik is a szándékaitok tőlem - vigyorogtam féloldalasan egyszer-egyszer felnevetve-mert ha nem tűnt volna fel Liammel még este is össze vagyunk zárva. -Keltem fel én is a padról és Liam felé mutogattam.
-Ugyan Niall, szívemből szólt -e vallomás és te csak...
-Látod!!!? Látod megint kezdi- sápítoztam Harrynek. Ekkor egy addig ismeretlen dallam ütötte meg a fülem.

Liam kikapta a telefonját nadrágzsebéből és füléhez emelte ,anélkül hogy a kijelzőre pillantott volna.
-Szia Kicsim! ...Hát most éppen nem vagyok...a pályán...aha Harryékkel...gyere ki nyugodtan..persze hogy nem zavarsz...akkor itt.-mondta és kinyomta a készüléket.
-Kitalálom a cicuskád jött látogatni ,de te nem vagy a helyeden.-okoskodott Harry.
-Eltaláltad. De elhívtam ide és..
-és nem kéne elmenned elé?
-Idetalál nem. -ült vissza Liam.
-Lemaradtam!!!-üvöltöttem ,utáltam ha kimaradok bármiből is.
-Jajj, csak Daniella.-intett le a göndör barátom.
-Huhh most már tudom..tényleg…
-A barátnőm.-nem  tudom , hogy mi ütött belém, de ahogy Liam ezeket a szavakat kimondta szörnyű üresség érzetem támadt és úgy éreztem magam mint akit elárultak.Köpni-nyelni nem tudtam.
De csodák –csodájára el tudtam nyugtázni ezt az érzést úgy hogy …áhh mégsem.
-Barátnőd..-ízlelgettem a szót.
-Ahham..és ott jön gyere, bemutatlak neki.
-Okés..-semmi kedvem nem volt ahhoz a csajhoz. Már most nem szimpatikus , nem tudom mért.
Egy barna, göndör hajú lánnyal találtam szembe magam.Végignéztem ahogy enyelegnek Liammel, majd köhintettem jelezve,,Hahó én is itt vagyok! ,,
-Ohh Daniella, ő itt Niall a szobatársam és az új haverom. Niall ő itt Daniella a világ legcscodálatosabb embere és az én szerelmem.-adott egy puszit az orrahegyére a csajnak.
-Liam..visszamegyek Harryhez…Örülök hogy megismerhettelek Dani. Szia!-hagytam faképnél őket és nem érdekelt hogy ők mit mondanak. Lehuppantam Harry mellé és meredtem magam elé. Zaynéket kezdtem bámulni…Louis lehajtott fejjel hallgatta ahogy Zayn beszél hozzá. Néha-néha hosszabb időre lehunyta szemét. Vajon miről dumálhatnak?

-Mi van szöszi?-kérdezte Hazza.
-S-semmi…Mi lenne?  Csak unatkozok…
-Ha visszajönnek a fiúk elmehetünk hozzám..
-Ohhh én..nem is tudom…
-Ehetnénk a híres neves pudingomból..
-ÁÁhh én benne vagyok.
-Ohh tudtam hogy ez megfog .-vigyorgott amitől gödröcskéi megjelentek arca bal és jobb oldalán.
-Harry…
-hmm?
-Mi van Zaynnékkel..mármint azt már tudom hogy mi van Zaynnel..de milyen ügyről beszélgetnek?
-Niall ezt még én sem tudom, de sejtem. És az elmondottak alapján biztosan te is sejted.
-Ohh..akor Zayn..Kurvázik?
-Öhm...nem ,mármint-elgondolkodott-nem tudom, de nem ez a lényeg. Zayn zűrös srác. És úgy tűnik megint bajban van.
-Vagy úgy..
-Mi a benyomásod a csajról? -Intett fejével Liamék felé.
-Nem is tudom, rendesnek tűnik.
-Többé kevésbé.
-Ezt meg hogy érted?
-Majd megtapasztalod magad is.-válaszolta és az órájára pillantott.
-Hoppá! Asszem nekem lépnem kell Szöszi. -nézett rám bűnbánó tekintettel.-Nektek pedig már benn kéne lennetek.-fordult a kollégium felé.
-Dehát úgy volt ,hogy...-kezdtem ,de már csak távolodó alakját láthattam.
-Igen tudom..máskor bepótoljuk! -kiáltotta és intett egyet ,majd ismét hátat fordított. Először Liamékhez lépett oda. hamar elköszönt tőlük, Liammel kezet fogott, a csajnak végigsimította a karján a tenyerét. Hogy is hívják??..Kit érdekel...
Louisék már visszafelé jöttek ,Harry intett nekik, Louis megtorpant?
-Mész is?-szólt utána.
-Te is jobban tennéd, ha nem akarsz az utcán aludni!-így a Göndör.
-A-a! Semmi esetre sem! Egyből mennék hozzád!
-Kizárnálak!-Harry hátra felé sétált,hogy  lássa Lout ,egymásra vigyorogtak.
-Holnap látlak Göndörke!-fordítottak hátat egymásnak.

Zayn éppen meggyújtott egy újabb cigit ,mikor megálltak előttem.
-Hát ,minden esetre igaza van.-állapította meg.-kezd hűvös lenni. -Louis teljesen vidámnak tűnt, bár az iménti beszélgetésük alatt sütött róla a Zayn iránti megvetés és harag. Most viszont...csak vigyorog rá. Talán engem akarnak megtéveszteni?
-Merre van Liam?-kérdezte Lou.
-Annál a csajnál...és épp veszekednek?-szemeim lepetten kerekedtek ki mikor Liam és a csaja láthatóan összetűzésbe keveredtek .
-Akkor nem zavarom…jó éjt Niall és mondd meg Liamnek hogy beszélni szeretnék vele..majd holnap.
-Neked, vagyis nektek is és megmondom.Sziasztok.
-Szia!-Már csak a két srác halványodó alakját láttam, hiszen már sötétedett.Liaméket bámultam.Li lehajtott fejjel állt barátnője előtt mint egy kisgyerek akit anyukája most szid le,mert rosszat csinált.Rossz volt így látni őt.Fura érzések kavarognak bennem…De lehet hogy csak azért mert nem ettem vagy 20 perce.Liam felemelte fejét és láttam ajkai mozgását. Majd már csak azt hogy a lány sarkon fordul és elsétál az ellenkező irányba.

Gyors léptekkel siettem Liamhez.
-Mi történt?-kérdeztem kicsit félve.
-Most hagyjuk..csak a szokásos ..rájött az 5 perc…
-Sajnálom..
-Lénygtelen, nem a te hibád hidd el. Holnapra kibékülök vele. Na de most gyere, mielőtt ránkzárják a koleszt.-Követtem Liamet mint ha egy kiskutya lennék.
-Louis azt mondta beszélni szeretne veled, holnap.-törem meg a csendet ami idő közben közénk telepedett.
-Oké.
Szerencsénkre éppen elcsíptük a kapust ahogy próbálja bezárni az ajtót.
-Várjon!-kiálltota Li.
-Ohh késői baglyok, tudjátok hogy mennyi az idő?
-Igen és sajnáljuk.-vágtam közbe majd egy köszönömmel és egy jóéjszakával ott hagytuk.
-Szerencsénk van ..-mormogtam.

-Megjöttünk.-tárta ki előttem az ajtót.
-Köszönöm uram!-Emeltem fel tekintetem és csináltam egy pukedli szerűséget.
-Áhh hölgyem, akar inni egy kis teát?
-Ohh inkább megyek és megfürdök ,addig csináljon valami ehető ételt.-magasítottam meg hangomat.
-Igen is Milady.-Jót nevettünk magunkon aztán betipegtem a fürdőbe.                                                                                     
Zayn
Lous szupersebességgel caplatott fel a lépcsőn. Tudtam hogy mérges rám. Csak kullogtam utána. Mikor beért a szobánkba megtartotta az ajtót és karjával befelé invitált. Mély levegőt vettem és beléptem. Összeszorítottam szemeimet a zajra ahogy Lou bevágta mögöttem az ajtót. Megkerült közben némán méregetett. Elém lépett. Én csak egyhelyben toporogtam és próbáltam állni tekintetét.
-Neked teljesen elment az eszed!-kelt ki magából.
-Louis csöndesebben!
-Te csak ne ints engem csöndre! Biztos voltam benne ,hogy nem vagy normális de ez mégiscsak több a soknál.-járkált előttem, kezeivel furán hadonászott.-és én..én hülye követlek téged minden baromságban! Harrynek igaza volt...Baszd meg Zayn. A kurva életbe.-ült le erőtlenül az ágy szélére.-Adj egy kibaszott cigit-nyújtotta a kezét.
 -Azt hittem...-motyogtam ,de a doboz már a kezemben volt.
 -Ne higyj semmit!-mondta kicsit halkabban és kihúzott egy szálat. Elővett a zsebéből egy öngyújtót és rágyújtott. -melletted egyébként is lehetetlen leszokni.-jelent meg egy halvány mosoly szája szegletében.Leültem mellé. Ő a térdére könyökölt.
-Megoldom Lou..ígérem mindent helyrehozok.- Megrázta a fejét. és felegyenesedett.
-Nem Zayn..ez nekem már túl sok. és úgy tűnik nem csak nekem.
-Rendbe tudom hozni. -makacskodtam.
Louis hanyatt dőlt az ágyon.Gondolkodott.
-Kimegyek a mosdóba. Tápászkodtam fel.
-Zayn!-nézett fel rám.Tudom mit akar mondani.-ugye nincs nálad..hülyeségeket kérdezek. persze hogy van, de ugye nem most akarod halálra szívni magad.
-Nincs nálam cucc Tomlinson.-Louis visszaejtette fejét az ágyra.
-Na persze. -emelte a cigit a szájához. És igaza volt. Hogy most mit akarok? Legszívesebben felrohannék az épület tetejére és ugranék egy fejest. De nem kizárt hogy Louis nem engedné ,így a b, megoldást választom. Besétálok a folyosó végén tátongó lyukba ,amit néhányan wc-nek neveznek és lazítok kicsit...Louis előbb utóbb úgyis utánam jön és az ágyamba vonszol. Tavaly is hasonlóan teltek az estéink, mi változott volna ezidáig?..
Bementem az egyik fülkébe és kivettem egy kis zacskót a kabátom belső zsebéből.Nálam nincs fű..Áhh csak tabletták… kezembe öntöttem vagy 6-ot és számba vettem.Néhány perc elteltével már éreztem a hatását ,már nem voltam ideges az egész ügy miatt. Sokkal tartottam inkább viccesnek ezt az egészet.Kinyitottam a fülkét ,lásatok csodát Louis ott állt velem szemben és látványosan szemet forgatott , látva nem vagyok a  toppon.
-Mi szél hozott?
-A Zayntúlsokatvettélbe szél…Na gyere visszaviszlek…
-Kérsz?
-Még átgondolom, vagyis ha nem hallsz meg tőle..-nevetett.Miután visszabotorkáltunk ledobott az ágyra.

-Louis ne akarnál ma velem aludni?
-Bocs de semmi pénzért nem bújnék be melléd amikor be vagy állva…
-Jajj a múltkorit azt hittem elfelejted.
-Nem éppen lehet az ilyet elfelejteni…
-Nekem sikerülne….
-Kuss és aludj..Még át kell gondoljam ezt az egészet.
-Értelek..de ha meggondolod magad én nem megyek el innen..
-Oks…jó éjt Zayn..
-Jóóóóóóóóó ééééééééjszakát Perrie!
-Na ezért nem alszok melletted..-nevetett fel. Elkezdtem dúdolni a kedvenc számomat és az járt a fejemben hogy vajon hogy keveredhettem ekkora bajba…
-Zayn..Bármi lesz én itt vagyok..de ha ez így folytatódik..nem csak neked hanem nekem is végem..tudom hogy be  vagy állva..de azért jó kiönteni ,hogy mekkora seggfej vagy.

-Csak is utánad..Tommo..

4 megjegyzés:

  1. Hát én ott az elején meghaltam a röhögéstől xdd nagyon jó lett főleg a végén a Liam-Niall, és Zayn-Louis párbeszéd... xd nagyon nagy imádlak titeket <3 hamar kövit, mert rohadt jó lett :D *_*
    B.

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik a blogotok*-* gyorsan kovit :)

    VálaszTörlés
  3. nemsokára szombat!!! :) siessetek *-*

    VálaszTörlés
  4. imádom ezt a blogot!!!:D siesseteeek.:D♥
    Réka.x

    VálaszTörlés