2014. március 22., szombat

Bevásárlás-25*

Sziasztok! Először is szeretnénk megköszönni a díjakat és még egyszer hangsúlyoznánk, hogy ahogy tudjuk kirakjuk őket. Másodszor pedig mindenkinek jó olvasást kívánunk :)

 Louis


Liam mellém sétált,de most kibaszottul nem volt hangulatom ahhoz, hogy kioktasson.
-Szia-köszöntem neki, de úgy látszik rossz napja van, mert nem köszönt vissza csak leült a fal tövébe. - Mi az Li?- kérdeztem hisz nem sokszor szokott ennyire maga alatt lenni.
-Semmi-semmi.
 -Látom hogy,van valami...a szakítás?
-Nem..
-Jó hát ,ha nem mondasz semmit akkor nem..
-Köszönöm..- suttogta maga elé. Ez fura. Beleszívtam a cigimbe majd lassan fújtam ki. Hmm..biztos,hogy az a boszorka a baja..Ha az a csaj annyiszor kefélt félre mint amennyiről tudok...nem is értem mit eszik rajta Liam...azon kívül hogy eléggé szép a csaj nincsen a testiségen kívül  semmi mása. Oldalra pillantottam ,hogy Liam szemébe nézhessek.
-Nem a szakítás viselt meg?
-Mondtam már, hogy nem.- nem hazudott..hiszen, csak nem hazudna a szemembe.


 -Sziasztok! Liam téged kerestelek, minden rendben?- jé a Göndör barátom.
-Szia cica!-karoltam át vállát.
-Tudod Louis néha kétkedem az indentitásodban. Visszatérve Liamhez, hogy vagy? És hol van a Szöszi?- Liam arcán valami átfutott és ez nem tetszett.
 -Beteg...-rántotta meg vállát.
 -Akkor majd átmegyek hozzá.-mondta Harry aranyosan mosolyogva.
-Nem kell, ez csak egy megfázás csak ki kell pihennie.
-Értem. -Liam nagyon fura volt,de nem szenteltem neki túl nagy figyelmet, hiszen mikor nem az? Előkotortam a telefonom a zsebemből majd megnéztem az időt.
-Huhh..ilyen koránra jár ...hazaugrok...Haz..nem akarsz jönni...vagy Liam?
-Hát én most nem Louis.-mondta Li.
-Hazza?
 -Oké..



-Nem kéne eldobnod?- bökött fejével a még mindig kezemben füstölgő cigire, ahogy beléptünk.
 -Lehet...Jó napot tanár úr! Tetszett a bioszóra!- léptem biológia tanárunk elé aki köpni nyelni nem tudott mikor meglátott. -Igazán lenyűgözőek a tanítási módszerei. Kérhetnék egy autogramot? Várjon csak mindjárt keresek egy tollat...Addig megfogná a cigimet?- nyomtam a kezébe az említett tárgyat és még mielőtt reagálhatott volna a lépcső felé kezdtem rohanni.
-Tomlinson maga ezért még nagyon megfiz....
-Bocsásson meg neki tanár úr rossz napja van.- a korlátnak támaszkodva figyeltem a földszinten zajló eseményeket. Harry éppen próbál kimagyarázni. Ez kedves..kár hogy nem fog összejönni.
-Styles! Hát maga is!! Nem órán kéne lennie??
 -Ő sem bírta ki a tanárúr nélkül!-kiáltottam le!
-Fogja be Louis mielőtt felmegyek magáért.
-Alig várom!
-Na jöjjön csak velem szépen!- utasította Harryt és elindult az igazgatói iroda felé. Általában mindenkit oda cipel. Elég neki annyi indok hogy az illetőt mellettem látta ácsorogni. Harry lehajtotta a fejét és követni kezdte. Lerohantam a lépcsőn és megragadtam Hazza karját.
-Gyere már te idióta!- és azzal a lendülettel ahogy odaértem visszarántottam, kizökkentve egyensúlyából. Ő bal lábán megfordult ,de én azonnal húzni kezdtem magam után.
 -Hééééj!! Álljanak meg. - Hallottuk a nagyfőnök hangját ,de már a lépcsőn rohantunk. 


Mire felértünk totál kiszökött az összes levegő a tüdőmből. Elengedtem Harry kezét és mindketten térdünkre támaszkodva ziháltunk.
-Jóh..buli volt..mi?- fulladoztam. Ő csak rám nézett és elvigyorodott.
-Teljesen hülye vagy. - érkezett a válasz. Aztán mindketten elnevettük magunkat.
-Szeretem szívni a vérét. - egyenesedtem ki.
-Ezt egyszer próbáld meg a dirivel is!- javasolta ,bár nekem nem igazán tetszett az ötlet.-Tőle félsz mi?
-Ki ne félne a boszorkányoktól? Főleg ha a bazinagy gülü szemükkel a vesédbe látnak. Már a hangjától is kiráz a hideg.
-Na ez az amit Zaynnek nem kéne említeni. -kezdtünk el a szobám felé sétálni.
-Mért? A lánya tetszik neki nem ő! Az...fura lenne. 

-Inkább gusztustalan. -gondoltam bele. Harry mellé léptem és összekulcsoltam ujjainkat. Mikor ellenkezni próbált csak jobban szorítottam kezét.
-Ezt most miért??- felemelte és össze-vissza rázta kezeinket a szabadulás reményében. Majd csak rá ébred hogy ez nem fog neki összejönni.
-Louis!!!-ráébredhetne ,hogy engem nem igazán zavarnak a ránk szegeződött szempárok vagy a különös vélemények. Niallal is megcsináltam a pályán, hát most Harryvel miért ne! Különben is az udvaron majdhogynem lebuzizott. Megérdemli.
-Igen édes.-rebegtettem neki szempilláim, ahogy haladtunk a folyosón.
-Hogy te mekkora köcsög vagy!- dünnyögte majd beletörődve sorsába leengedte kezünket és előre bámulva haladt tovább.
-Miért Harry? Hisz olyan cuki rózsaszín cipőt vettem a házibulidra!! És olyan picsaszoknyába fogok menni hogy csak úgy csorogjon a nyálad. -sipítoztam.
-Kitalálhatom?...Taylor.
-Oh miből jöttél rá??
-A hangodból.Nagyon szexi és nőies volt.
 -Megvan miben vagyok tehetséges.- álltunk meg nevetve az ajtó előtt amit én, elengedve kezét, belöktem. 


Tekintetem Harryről az ágyra tévedt.
 -Mi a ....?-Az ágy szélén ott ücsörgött Zayn akinek karjaiban szinte az ölébe mászva zokogott Niall..Zayn csak elvette szöszi barátunk hátáról kezét és széttárt karokkal megrántotta a vállát.
-Zavarunk?- kérdeztem.
- Nem ez a legjobb idő hogy bevethesd a világhírű humorod.- bökött oldalba Haz. Mikor alaposabban szemügyre vettem a Szöszit észrevettem, hogy pizsomában van.
-Liam azt mondta, hogy beteg vagy.- törtem meg a csendet. Ekkor viszont a szöszi hangosan felzokogott. Zaynék pedig dühös pillantásokkal díjaztak.
-Most mi van? Mi rosszat mondtam? Egyéltalán mért sírsz Szöszi?
-Liam..- ennyit nyögött ki Ni helyett Zayn.
-De mért?- kérdezte most Hazza.
-Nem mondott semmit..ezen kívül.- leültem Zaynék mellé és megemeltem Niall fejét állánál fogva. A sírástól szemei kivörösödtek ahogy elnézem lázas is.
-Mit csinált Liam?-kérdeztem óvatosan. Ő viszont nem válaszolt.
-Niall, mondd el.
-De...n..nem..mondhatom..el...- zokogta.
-Miért nem?
-Mert..ne..nem és...k..kész....- amint kimondta a mondatot szorosan hozzábújt Zaynhez, aki nem ellenkezett, sőt visszaölelt és simogatta Niall hátát.
-Figyi Ni, jobb lenne ha elmondanád ,hogy mi bánt akkor könnyebb lenne. És kérlek hagyd abba a sírást, jobb szeretem ha mosolyogsz. - szólalt meg Harry.
 -De ...n..nem....t..tehetem...
-Liam miatt?- kérdeztem. Olyan volt ez a helyzet mintha egy rendőrségi kihallgatáson lennénk, és Niall a tanu , Liam pedig a gyanusított.
Niall bólintott.





Niall


Azt sem tudom igazából hogy kerültem ide. Mikor reggel kinyitottam a szemeimet azonnal elkapott a sírhatnék. Kimerült voltam. Liam persze sehol...Belebújtam az addig érintetlenül hagyott összehajtott pizsomámba és könnyeimet nagyjából letörörlve kiléptem a folyosóra. Nem tudom mi járhatott akkor a fejemben ,talán hogy Liam megjelenik leborul a lábam elé és a bocsánatomért esedezik egy csokor virág kíséretében vagy mi?

 Nem messze tőlem ott volt Louisék ajtaja. Csak reménykedtem benne hogy valaki lesz benn. Erőtlenül lenyomtam a kilincset, az ajtó szinte magától tárult ki előttem. Ahogy megláttam Zaynt heverni az ágyon hatalmas kő esett le a szívemről. Mindegy ki ,csak ne kelljen egyedül maradnom. Mondani akartam neki valamit de szavak helyett bőgni kezdtem. Akkor már mindegy volt. Zayn sosem kedvelt engem és nekem sem szimpatikus a srác ,de ahogy ott támaszkodott az ágyon ,abban reménykedtem talán nem lök el.... 

Nem tudom meddig zokoghattam Zayn ölében mire az ajtó ismét kinyílt. Lassan felemeltem a fejem. Louis és Harry álltak ott meglepett arcot vágva. Harryé kicsit aggódó volt még Louiséra az volt ráírva 'ez meg mi a szart keres a szobámban' . Aztán valahogy sikerült magára erőltetnie egy kissé megértőbb tekintetet. Talán bevérzett szemeim vagy könnytől áztatott pólóm hatotta meg...nem is érdekes. Kérdezgetni kezdtek ,de ahogy Zaynnek úgy nekik sem szóltam egy szót sem. Nem szabad. Ismételgettem magamban, pedig lehet megkönnyebbülnék. De még ha magamért nem is Liamért tartanom kell a szám. Nem rossz ember..nem akarta..tudom..és ez benne a legrosszabb ,hogy egy kicsit sem haragszom rá. 

Louis Zayn egyik oldalára Harry a másikra ült. Hátamra tette a kezét és aggódó tekintettel vizsgálta arcom. Louis Zaynt kezdte faggatni ,aki miután megunta, hogy Lou nem hiszi el hogy nem mondtam neki semmit egy szép káromkodás kíséretében elküldte a picsába.
-Figyelj csak Niall. Pénteken lesz nálam egy kis buliszerűség. Nem tudom mi a baj és ha nem akarod nem is firtatjuk tovább ,de gyere el..jót fog tenni.- szólt Harry. Louis és Zayn egyszerre néztek össze a meglepettségtől. 


Ebben a pillanatban kattant az ajtón a zár. Mindhárman felkaptuk a fejünket Harry levette hátamról a kezét és Zayn is elengedett.
-Figyelj csak Louis. Azt hiszem a múltkor nem adtad vissza a töri füze...- hadarta miközben becsukta maga után az ajtót végül felnézett ránk és elhallgatott. Arcán ezerféle érzelem suhant át a másodperc tört része alatt. Egyenesen a szemembe nézett én pedig vissza rá. Próbáltam a tőlem telhetően maximálisan összeszedni magam.
-Szia Liam..-suttogtam elfúló hangon.




Liam eleinte nem tudta mit mondjon. Aztán rájött arra,hogy jó lenne ha köszönne.
-Sziasztok.-Na végre, ennyire megerőltető lett ez volna?
-Szia milyen füzetről van szóóó?- kérdezte mellőlem Louis.
-A t..töri füzetemről.
-Tessék.-adta kezébe Louis miután kikotorta a táskájából.-De beszélgessünk egy kicsit. Itt nem csak bennem,hanem Liamben is megfagyott a vér. Segítség kérően néztem rá, de neki esze ágában nem volt kedve rám nézni.
-Miről?
-Hát, Niall kétségkívül nem beteg. És valószínűleg te csináltál valami rosszat…
-Nem Liammel volt a bajom..-suttogtam magam elé…hiszen nem hagyhatom bajban.
-Akkor mért mondtad?-kérdezgették a fiúk.
-Hagyjuk..megyek…-felálltam megtöröltem szemeim és lehajtott fejjel kisasszéztam a szobából. 


Nem érdekelt már semmi más..nekem ez így túl sok. Mikor a régi sulimba jártam nem voltam ilyen helyzetben. Ott mindig elmondhattam valakinek a problémámat, de itt senkim sincs.És ha lenne is, nem mocskolhatom be Liamet. 
Lassan nyitottam be szobámba és azzal a lendülettel csaptam be magam után az ajtót. Visszagondolva az egész történetre olyan ez mint egy színdarab...vagy egy szappanopera…Azt hinné az ember hogy ilyen csak azokban van, de aztán egy szó vagy egy tett megváltoztatja a nézőpontját. És ha visszagondolok akkor nem is nagyon ellenkeztem, sőt megrémiszt a tudat,hogy kifejezetten akartam őt.Én nem haragszom rá azért amit tett,de egy gyengéd szó vagy érintés olyannyira jól esett volna.
Az emlékek hatására a szemem sarkából kicsordult egy könnycsepp. Gyenge vagyok. Lassan csúsztam le az ajtó tövébe és fejemet térdemre hajtva zokogtam. Egyszerűen olyan idegesítő, hogy kicsit sem haragszom rá és ,hogy valamit érzek iránta még jobban kiakaszt.




Harry

-Liam halványlila gőzöm sincs mi ez , de ki fogom belőle szedni, szóval jobb, ha most mondod el!Csináltál valamit? Tudod milyen érzékeny szegény srác és..- hadartam egy szuszra
-Nem csináltam semmit! Hagyjatok már békén. - kiáltotta és kirohant a szobából.
-Hát nem tudom...- fordultam Louis felé, aki vállat rántott.
-Én sem.- szögezte le. Halványan elvigyorodtam, mire ő is. Csak bámultuk egymást, mire Zayn megköszörülte a torkát.
 -Beszélni kéne velük..
-Oh Zayn milyen figyelmes lettél.
-Én csak azt mondom, hogy ez így nem lesz jó.- magyarázkodott.
-És igazad is van.- értettem vele egyet.
-Min kaphattak ennyire össze, úgy tűnt tök jó haverok lettek.- tűnődött Lou.
 -Ezek szerint mégsem...-szólt közbe Zayn.
-Jó akkor Harry tiéd Liam, Zayn te meg Niallból szedd ki hogy...
-Mi van??- meredtünk Louisra. Kezeivel maga mögött támaszkodott és meglehetősen élvezte a főnök szerepét.
 -Nehogy már te mond meg nekem hogy...- csattant fel a fekete.
-Héj! Nem a te ötleted volt hogy beszéljünk velük?- kérdezte és egy cigit rakott a szájába. Nem hiszem el..most nyomta el az előzőt. Na, azt már nem. Ellöktem magam Louis felé, hogy elvegyem a szálat, de csak annyit értem el vele hogy kilöktem az egyensúlyából és szépen hátradőltünk. Ülő helyzetbe tornásztam magam a combján és kivettem a szájából a meggyújtatlan cigit, majd kettéroppantottam ujjaim között.
-Baszd meg Harold.- helyezte kényelembe kezeit feje alatt.
-Vigyázz mit kívánsz, éppen rajtad ücsörög- Zayn átlátta a dolgokat. Lou elvigyorodott ez most a perverz mosolya volt és nem tudtam megállni, hogy fel ne nevessek.


 -Rendben.- kezdtem és lemásztam róla. Azaz csak másztam volna, ha nem fogja meg pólóm alját. Kicsit széthúzta és olvasni kezdte a rajta lévő fehér feliratokat.
 -Mit is mondtál?- kérdezte közben.
-Csak hogy elvállalom Liamet, ha Zayn is Niallt.
-Persze hogy elvállalja - dünnyögte Louis 2 szó között. Zayn szemei vérben forogtak és elkezdett mászkálni az ágya körül. Végül keresztbe fonta karjait maga előtt és megállt. Éppen megszólalt volna mikor valaki megköszörülte a torkát az ajtóban. Lou olyan hirtelen ugrott fel hogy összefejeltünk. Legurultam róla.
-Én csak..szóval- csavargatta felsője alját Niall a küszöbön. - Nem lehetne hogy éjszakra...
-Nyögd már ki!- morogta Louis.
 -Lou!!- hordtam le, mire csak legyintette egyet.
-Itt maradhatnék..éjszakára..kicsit összevesztünk Liammel és azt hiszem, egyedüllétre van...szüksége...- motyogta. Zayn elvigyorodott.
 -Louis- kezdte.- Beszélnem kell Niallal.
-Na végre belátta. - emelte tekintetét Lou a plafonra.
-Itt aludhatsz Lou ágyában-fordult a Szöszi felé akinek felcsillantak a szemei kijelentésétől!
-Mi van?!- ugrott fel az ágyról Louis.- Ezt most komolyan gondolod?? És velem mégis mi lesz?? Ebbe belegondoltál.
-Tudod mindennek ára van. És nem tudnál egyszer Liammel alud..
-Azt felejtsd el mielőtt kimondod!- kiabált Louis.
-Akkor aludj a pasiddal! Legalább segíthetnél neki előkészülni a bulira.- kacsintott rá. Ezt a 'pasid' kifejezést komolyan nekem szánta,csak mert lehet, hogy kedvet kapnék kitekerni a nyakát tőle...
 -Zayn Paraszt Malik.....Meg..foglak...ölni...- sziszegtem fogaim között miközben felvettem a sötét ,,gyilkos" maszkomat. 
-Hú de félek inkább húzzatok..mielőtt Louis még a szoba közepén magáévá tesz.
-Mi?- kérdeztük egyszerre Louissal.
-Jól hallottátok...na sipirc..

20 perc múlva már otthon ücsörögtünk. Louis éppen egy papírral és ceruzával sétált fel-alá előttem.
 -Szóval...üdítők...pia....
-Fű vagy drog kihúzva Louis!
-Kinéznéd belőlem?
-Neeeeee...igen.
-Ez fájt...na mindegy...kell még..kaja...mondjuk...chipsek..meg ropi..meg...
-Louis....és miből fizetjük?
-Neked nem kell semmit bedobni elég, hogy a te kecódban tarthatjuk..A többit bízd rám meg Zaynre...Emlékszel, hogy múlt héten alig értem rá délutánonként?
-Aha.
 -Na kerestem egy jó kis melót,hogy megteremthessük ezt a bulit.
-De hisz akkor még nem is tudtátok hogy megtarthatjátok....LOUIS!
-Mi van?
-Te tudtad, hogy belemegyek?
-Nem.
 -Akkor?
-Úgy volt, hogy a tornateremben megtarthattuk volna...de nem vihettünk volna alkoholos cuccokat.
-Ja értem...szóval kiket hívunk meg? Max 20 fő!
-Mi? Ne már Haz! 50.
-25...
-45...
-30 feljebb nem  megyek...
- Ugye tudod ,hogy ez Tayloron múlik.
-Basszus..ez igaz..akkor készüljünk,hogy az egész suli ide sereglik...
- Hát kb.

***
-Mit szólnál, ha 4 üveggel vennénk ebből a..
-Louis állítsd le magad...ezt amúgy is hígítani kéne, bőven sok belőle 2 üveg. Hol van Zayn..
-Nem tudom- motyogta miközben lehajolt és az alsó sorokat kezdte böngészni.
-Hazza!!- emelt ki egy újabb üveggel.- Ilyet ittál már?- Nézett rá mintha csodát látna.
-Nem és ahogy elnézem nem is..
-Én igen! Tök állat visszük. - ejtette a kocsinkba, ami már tele volt mindenféle kekszekkel , üdítőkkel és persze színes alkoholos üvegekkel és sörösládákkal.
-Hol van már Zayn?- néztem körül. Felmásztam a bevásárlókocsi elejére, hogy kissé magasabbról is körbe tudjak vizsgálódni. Ekkor Louis meglökte a kocsit én meg gurulni kezdtem.
 -Mi a ..?
-Figyelj jövök!- kiáltotta és nekifutásból ráakaszkodott kosárra. Ahogy egyre gyorsunk görcsösen szorítottam a rácsot. Lou közben belülre mászott és leguggolt.
-Na gyere.- vigyorogva felém nyújtotta a kezét. Minden elmosódott körülöttem csak ő térdelt egy méterrel előttem kinyújtott karral vigyorogva, miközben a menetszél össze-vissza kócolja a haját. Ujjaim ellazultak és egyik kezemet kinyújtva megkapaszkodtam Lou tenyerébe, aki rögtön berántott maga mellé. Néhány flakon kilapult alattam ,de már nem zavart különösebben. Csak röhögtünk és a kocsi nyikorogva lassítani kezdett.


-Na mi az hogy nélkülem szórakoztok. - jelent meg a semmiből Zayn , miközben mi a gyümölcsrészlegen megrekedtünk. Felmászott a kerekek fölé és egyik lábával elrúgta magát. ismét mozgásban voltunk.
-Zayn ne máááár ez gyooors...- nyivákoltam mire Lou felkacagott Zaynnel egyetemben...
-Srácok ott a sor végeeee!- muttattam elénk, de késő volt. Zayn persze időben le tudott lépni, de mi teljes sebességgel a dvd-s polcnak ütköztünk, aminek tartalma az ölünkbe borult.
-Annyira idióták bírtok lenni! - megtámaszkodtam a kocsi oldalába és kiugrottam. Zayn ujjal mutogatva röhögött rajtunk néhány méterrel arrébb.


-Figyelj csak Harry ezt este megnézhetnénk?- bányászott ki lába alól egy dvd-t Louis és felém tartotta. 

-Az egy pornó te idióta.- mondtam durcásan. Már minden bajom volt. Bevágtam a térdem és majdhogynem megfulladtam egy egész boltnyi dvd alatt ..kis túlzással, de akkor is. És erre mi a reakció??  Hogy Louis kitalálja hogy nézzünk egy aranyos kis pornót este.
 -Most miért?- Ugrott ki ő is kezében a filmmel.
-Mert nem fogok veletek "édeshármasban" ilyesmit nézni.
-Ki mondta hogy hármasban?- kérdezte Zayn.
-Az hát. Jöhetnek Liamék is.- vigyorodott el a mondat végére Louis.
-Ezt ugye nem gondoltad komolyan....- sóhajtottam.
-Nem én komolytalanul gondoltam.- látványosan homlokon csaptam magam, mire még több dvd zúdult a fejemre.
-Rakd vissza..és segíts pakolni.- kezdtem el visszarakodni a dvd-ket. Már visszaraktam 10-et de Louis a füle botját sem mozdította.
-Louis! Most!
-De akkor megnézed velem!
-Zaynnek van elég, ne vegyél csak emiatt még egyet.
-Engem ne keverj bele Styles!- csattant fel Zayn. Arrébb húztam a kocsit így néhány darab a földön kötött ki , amiket fel is vettem és visszaraktam helyére.
 

-Uraim,mit csinálnak itt ?- kérdezte egy idegen férfi hang.
-Hát ....csak...filmeket akarunk nézni.- szólalt meg Lou.
-Öhmm...Louis...A kezedben...- böktem vállba hisz a kezében még ott volt a pornó dvd.
-Mi?
-A dvd...
-Milyen d?
 -A PORNÓ DVD!- Nem kellett volna kiabálnom.
 -Ja hogy ez...nem tetszik...úgy hogy visszarakom- és úgy tett, ahogy mondott. Néhány percig még bámult minket a pasas majd tovább állt. Gyorsan pakoltuk vissza mindegyik lemezt.
-Zayn...van még otthon cigim?- bökte oldalba Louis.
-Honnan a francból tudjam?
-Nem kell cigizned!- szólaltam meg.

-Nem is...tökre leszoktam- kacsintott rám, és ismét Zaynhez fordult. -Ha elszívtad az enyémet akkor elveszem a te dobozod.
-Próbáld meg!- pillantott rá Zayn kihívón aztán telefonálni kezdett.
-Bocs srácok ezt el kell intéznem , addig fizessetek.
-Jellemző.- forgattam szemem miközben kiszenvedtem a kocsit a polc alól.




Louisszal már a kocsinál álltunk . Jobban mondva ő már az anyós ülésen kuporgott. Én az ajtónak támaszkodva néztem, ahogy Zayn csiga tempóban ballag felénk. Mikor végre odaért megállt előttem és reménykedve rám vigyorgott.  
-Vezethetek? - Leengedtem mellkasom elől keresztbe font karjaim és ellöktem magam a kocsitól. 
-Nem- hajoltam hozzá közelebb erősen artikulálva. - különben is ..örülj hogy egyáltalán beülhetsz...
-Zayn szó nélkül beugrott a hátsó ülésre én pedig a kormány mögé huppantam. 
-Mért a Göndör kocsijával kellett jönnünk?-  támaszkodott meg Louis mögött.
 -Mert csóró vagy és neked nincs.- motyogta válaszul és közben teljesen elmerült az egyik zacskóba, amibe a pénztárnál pakolt. Zayn megadóan hátradőlt, én pedig ráadtam a gyújtást.


Néhány perc elteltével le is parkoltunk a házunk előtt, ami jelenleg tök üresen várt ránk, anyu és Gemma nélkül. 
-Na??- Mászott ki végre Lou a táskából kezében egy...nem..ezt nem hiszem el. 
-Mi na?!- kérdeztem és azt hittem rögtön a torkának esek. 
-Megnézzük?- lengette meg kezében a dvd-t.
-Megvetted?- mászott közelebb Zayn, én csak a homlokomat dörzsölgettem és ismételgettem egymás után a szavakat: Nem ölöm meg..nem ölöm meg. 
-Akkor..majd kezdjétek el nélkülünk ,mert.. 
-Hogy érted azt hogy nélkülünk??- fordultam hirtelen hátra Zaynhez.
-Előtte elmegyek Niallért ,mert...
 -Jó akkor aludhat Gemma szobájában a MACSKA MELLETT!- teljesen kiakadtam. -Kéne még tudnom valamiről, esetleg nem akarsz meghívni néhány .. nem is tudom ..medvét az állatkertből??? 
-Nyugi már Harry. El leszünk, meglátod.- Zayn nem várta meg hogy válaszolhassak kiugrott a kocsiból és a suli felé indult. Gondolom, összeszedi a maradék cuccát , meg előkeríti a Szöszit. 
-Mióta imádják ezek ennyire egymást...- csámcsogott mellettem Louis egy ropival a szájában. 
-Hihetetlen vagy...- sziszegtem. 
-Kössz, - vigyorodott el.- többen mondták már, de a te szádból még jobban hangzik. 
-Azt meg nézd meg egyedül.- mutattam a kezében szorongatott filmre és kiszálltam. Hamarosan ő is követett.
 -Abba meg mi a jó??..Meg amúgy is vettem hozzá popcornt.- hogy tud ez örülni magának.. Felnyitottam a csomagtartót és két szatyorral a kezemben megálltam előtte.
 -Nem is tudom.. mondjuk nem zavar senki....- húztam féloldalas vigyorra a szám és elindultam befelé. 
-Mégis miben?- kiáltott utánam széttárt karokkal. Nem válaszoltam csak még egyszer visszafordultam és mindent sejtetően rávigyorogtam. Louis és felkapott néhány cuccot és utánam indult. 
-Tudod Hazza...- kezdte mire én megálltam, hogy utolérhessen. - mindenki magából indul ki.- kacsintott rám, ahogy elhaladt mellettem. 
-Köcsög.- suttogtam magam elé.




4 megjegyzés:

  1. awe:D Louisc&Harry mikor fog összejönni?D:D

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Nagyon tetszik a rész remélem hamar lesz új! :)
    És meglepi van nálam:) ----> http://kozepsuliseletem.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. jajjajajajajaj annyira jó lett.:D várom a következőt:3

    VálaszTörlés
  4. http://larrybraverystylinson.blogspot.hu/2014/03/1dij.html :))

    VálaszTörlés