2014. április 5., szombat

Készülődés-27*

 Sziasztok! Kicsit rövidebb részt hoztunk mint a szokásos ,de reméljük nem haragszotok. jó olvasást!

Louis
-Hát nem úgy tűnt hogy semmit sem..mert egészen eddig figyelembe se vettem hogy milyen hangok jönnek ki a szobából.
-Zayn nem történt semmi olyan! És kifáradnál aludni szeretnénk.- mondta Harry hangjában felfedeztem hogy kicsit dühös. Jah kicsit.
 -De nem tudok aludni a szöszitől.
 -Te hoztad ide...akkor aludj is vele.- próbáltam lenyugodni miközben hallgattam vitájukat , többé-kevésbé sikerült. Viszont kiélveztem a helyzetet, mert míg Haz beszélt én addig fenekemet erősen nekinyomtam ágyékához mire félbehagyta azt a szót amit elkezdett.
-Szóval aludhatok veletek? - kérdezte Zayn mire ok nélkül dühös lettem rá.T alán a jelenlegi testi állapotom tette ezt ki tudja.
-De .. megágyaztunk nektek....- nyöszörögtem mivel nem voltam biztos hangomban és erre Harry rá is segített ugyanis látatlanban csípőmre vezette kezét és megmarkolta bőröm.
 -De most mondom el utoljára Tomlinson hogy nem hagy aludni az a lény a kanapén!
-Jól van..de csak a földön...- mondtam neki, bár eléggé zavart az oldalamat simogató kéz.
-Hozom a takaróm - és már szaladt is le a lépcsőn .
-Hazza eressz! -
De csak meg akarlak ölelni..- és úgy is tett ahogy mondta. Mellkasa hátamnak simult , a szívem kihagyott egy ütemet. Hirtelen nagyon melegem lett és gyorsan vettem a levegőt.
-Itt vagyok..Tudjátok nehéz volt kiszedni alóla..de sikerült.
Az éj további része azzal telt,hogy Zayn beszélt mi meg hallgattuk..míg el nem aludtam. Mikor reggel kinyitottam a szemem észrevettem hogy Hazza a derekamon ül és engem figyel egy fülig érő mosollyal.
-Mi az?- kérdeztem kómásan.
-Jót álmodtál?-kérdezte egy mindent sejtő pillantással.
- Nem tudom mit álmottam.Miért kérded?
-Benn volt a kezed az alsómban..-mosolygott mire fülig vörösödtem.
-M-mi?
-Jól hallottad!
-Hazudsz! Biztos hogy hazudsz!- érveltem de nem sok sikerrel.
-Nem hazudok tényleg ott kalandozott a kezed..
-Hol van Zayn?- bepróbálkoztam egy témaeltereléssel és úgy tűnt össze is jött.
-A konyhából hallottam a hangjukat. Azt hiszem valami reggelit próbálnak összedobni, deee....-Harryt egy hangos csörömpölés szakította félbe.- nos..igen...- fejezte be végül.
-Nem kéne nekünk is felkelni?-vagy lemásznod rólam....
-Meg kéne néznem mit csinálnak. Ha összetört valami ,te takarítsz. - ugrott le az ágyról. Üres tekintettel néztem ahogy elsétál a szobaajtóig és ott az ajtófélfába kapaszkodva még visszarántja magát.
 -Lehet ,hogy én megmosnám a kezem a helyedben. - ismét az a huncut vigyor virított az arcán.- de ..ahogy gondolod.- azzal elhúzta a csíkot.
-Mi van?- motyogtam magam elé mikor eljutott a tudatomig mire is gondolt. Hülyén bámultam jobb tenyerem. Nem mintha valami különöset is fel bírtam volna benne fedezni. Ilyen tehetséges is csak én lehetek. Sóhajtottam egyet és bevonultam a fürdőbe. Nagyjából sikerült rendbe hoznom magam. Miután úgy gondoltam eleget farkasszemeztem a tükörképemmel és sikerült egy kevés energiát összegyűjtenem elengedtem a mosdó szélét, majd visszaballagtam Harry szobájába. Bőröndömből kikotortam néhány tiszta göncöt, majd estére még úgyis átöltözök. Meggyőződtem róla, hogy egyedül vagyok a szobában és éppen nekiláttam volna hogy lerángassam az alsóm mikor kicsapódott az ajtó. Történetesen sikerült megbotlanom Zayn földön heverő takarójában, ennek köszönhetően pedig nekivágódtam a szekrénynek. Elkezdtem dörzsölgetni a fejem és felpillantottam a 'betolakodóra'.
-Harry....éppen..öltöztem.- kicsit megráztam a fejem így máris minden tisztább lett. Egy immár teljesen napra kész Harry állt előttem, bár a haja nem sokat változott mióta kimászott az ágyból.
-Azt látom...De ne segítsek? Úgy értem nem úgy tűnik mintha egyedül is menne a dolog.
-Ment, amíg rám nem rontottál.
-Ezer bocsánat hogy be mertem jönni a szobámba...Izé. Szerintem sietned kéne. Egyrészt még sehol sem tartunk a készülődéssel , másrészt mindjárt dél...és még valami. Niall leverte anyukám kávéskészletét. Ezzel csak arra céloztam ,hogy remélem tudod hogy a lecseszés nem rám vár...
-Viccelsz??? Anne ki fog nyírni azok a poharak...
-Tudom....-sütötte le a tekintetét együttérzően.- sokat jelentettek neki. -motyogta. - éppen ezért még kellemesebb lesz végighallgatni ahogy leüvölti a fejed.- röhögte el magát. -Naaa! Igyekezz!-hadonászott össze -vissza aztán bevágta maga mögött az ajtót.
 -Menj a pics...
-Hallok minden szót!- kiáltotta.
 -Remélem is!- vigyorodtam el.
Miután sikeresen felöltöztem , anélkül hogy bárki is benyitott volna lemerészkedtem a háborús övezetbe.Ami jelen esetben a konyha volt. Ahogy közeledtem a helyiség felé megéreztem egy iszonyatos bűzt és megláttam hogy valami füstöl.
 -Ti meg mi a jó büdös életet műveltek?
-Rántottát csinálunk Zaynnel!- mosolygott a szöszi.
 -Aha de én inkább eszek egy szenyát..kérsz Hazza? Hazza! Hol van Hazza?- kérdeztem a két sráctól amikor nem találtam Harry-t.
 -Nem tudom hogy hol lehet a bongyi.- válaszolt Zayn majd valamit öntött a serpenyőbe.
-Hallom valakinek hiányzok...- mosolygott rám Harry.
 -Igen ! Hiányoztál Azt hittem hogy itt hagysz egy ilyen éjszaka után!- adtam a sértődöttet.
 -Téged ? Ugyan nem! Te vagy az egyik legjobb ribancom!- kacsintott rám majd felnevettünk a srácokkal.
 -Oh szóval ribancnak neveztél? Visszamegyek Niall -hoz.Ő legalább megbecsül.- majd hátulról megöleltem Ni-t, aki összerezzent.
-Mi az Ni azt hittem már megszoktál.- kuncogtam és ránéztem az arcára ami a vörös minden árnyalatában pompázott.
-Louis ne hagyj el! Boo bear gyere vissza! Te az enyém vagy!- majd Haz lerángatott szőke barátom hátáról és magafelé fordított.
 -Na jó fiúk itt hagyjátok abba elég volt a tegnap este.
 -De Zayn! Mi nem is!- mentegetőztünk egyszerre.
- Láttam amit láttam és hallottam amit hallottam.
 -Csak pornót néztünk!- akartam menteni a menthetetlent de rájöttem mekkora hülyeséget mondtam.
-Louis..- sziszegte fogai közt Harry.
-Vagyis...csak Harry nézte...
-LOUIS!- szólt rám most már hangosabban Hazza.
-Öhm...hol voltál?- fordultam felé.
 -Hoztam egy-két csavarhúzót meg ilyenek.- mutatott az asztalra ,ahol az említett tárgyak sorakoztak. Én pedig örültem magamnak ,hogy ismét bejött a témaelterelős trükköm.
 -Minek?- Zayn éppen a serpenyőből próbálta kivakarni egy villával az odaégett...meg nem mondom mit.
-Összeszerelem a hifit! - jelentette be büszkén Harry.- Asszem csak a hangfalakat kéne egy kicsit...-tanakodott-  pfúj! Zayn! Bármit is csinálsz hagyd abba! Ez irdatlan büdös..
 -Kicsit elégett...azt hiszem.
 -Azt hiszed? Louis! Légy oly kedves és még néhány szendvicset csinálj mert ha Zaynre bizzuk a reggelit éhen pusztulunk!- kiabálta felém ,én pedig természetesen eleget tettem a kérésének. Miután sikeresen megreggeliztünk..vagy ebédeltünk ahogy vesszük, Harry és Zayn nekiestek a hangfalaknak még mi Niallal félre toltuk az útban lévő bútorokat és kipakoltuk a szükséges kajákat és néhány doboz sört. Öt óra körül járhatott mikor megszólalt a csengő. Mindannyian összenéztünk.
-Ehhez nincs kicsit korán?- tudakolta Niall
 -Hány órát mondtál nekik?-folytatta Zayn.
-Én nem mondtam semmilyen időt..és mégis kinek?..Kik azok egyáltalán?
-Majd én!- ajánlkoztam és ledobva egy műanyagtálcát az asztalra felrohantam az emeletre ,hogy kinézhessek az ablakon.
 -Ne mááár...-csúszott ki a számon.Taylor szállt ki ,valószínűleg vadonat új, metánfényű mercedeséből. Feltolta napszemüvegét szeme elől, ezzel eltűrve haját. Volt nála két nagy táska.És ekkor kinyílt az anyósülés felőli ajtó is. A lány totál Taylor-stílusba volt felöltözve: teletalpas szandál egy fehér miniszoknyával , spagettipántos aranysárga toppal. Természetesen a mély dekoltázs sem maradhatott el. Nála is volt egy táska, és egy köteg....karácsonyfaégő(??) vagy valami hasonló...ezek segíteni jöttek?...az ki van csukva. Hogy Taylor bemocskolja a kezét kizárt...hacsak nem...hát persze. Harry. Éppen indultam volna le figyelmeztetni a többieket mekkora csapás fog minket érni néhány pillanat múlva ,mikor a barna hajú lány körbepillantott. Biztosan a házat nézte meg magának. Csak ekkor láttam meg az arcát. Eleanor.
-Bassza meg! Ne engedd hogy behálózzon! Kár lenne érted...- motyogtam magam elé, aztán már rohantam is le a lépcsőn.
-Szia Harry!- hallottam meg nyávogó hangját Taylornak. Elkéstem...
 -Taylor? - kérdezték a lentiek egyszerre.
 -Igen.Én vagyok mint látjátok.
-Bárcsak ne látnánk...- motyogtam.
 -Szóval jöttem El-lel segíteni.
 -Köszönjük megvagyunk egyedül is.- gondoltam de úgy látszik hangosan is kimondtam. Francba.
-Louis- bökött oldalba Harry. Persze védd csak őt.
-Gyertek akkor a nappalit kellene feldobni...- mondta Haz majd bevezette őket az emlitett szobába.
A díszítésbe mindenki belevetette magát de miközben ügyködtem folyton Harryéket figyeltem. Taylor most is a közelében van...Ne érj hozzá! Ne! Te pedig legalább ellenkezhetnél! ~ gondoltam miközben néztem ahogy a szőke csaj megfogta Hazza kezét. Látatlanban belerúgtam a falba. Bassza meg! Ha ők így akkor én így.
-Eleanor azt nem úgy kell..Látod?- mutattam a kezében lévő ragasztó pisztolyra , nem tudom ki adta neki oda.
 -Ohh köszi.-nevetett. -Gyere segíts nekem a piáknál.- fogtam meg kezét és húztam kifele a konyhába. Harry fura pillantásokkal díjazta cselekedetem.
 -Na akkor azt,ide.Nem azt hanem azt- mutogattam a színesebbnél-színesebb üvegekre, miközben én is pakolásztam. Az egész díszités jól telt és a ház első vendégei Taylor picsacsapata volt.
-Én leszek a dj!- szólalt meg Zayn.
 -Dj Malik?- kérdeztem.
-Jah.
-Én is?- kérdezte meg a szöszi kiskutyaszemekkel miközben paradicsomot zabált....
 -Hát oké...nekem mindegy...
 -Akkor menjetek a hifihez- nevettem ,de korántsem volt olyan jó kedvem.

2 megjegyzés:

  1. Jöjjenek már össze!!! Louis hol matatnak a kezeid és am is ne El-t babuzsgasd, hanem Harryt!!! Szegény Niall még mindig a Liam-mal történtek hatása alatt van... :/ Nagyon jó rész lett, csak rövid, de imádom! Kövit!

    VálaszTörlés
  2. jajj istenem elmondani nem tudom mennyire imádom ezt a blogot te jó isten jólvagyok persze ><><

    VálaszTörlés