2015. március 6., péntek

A nagy visszatérés!

Sziasztok drága, egyetlen olvasóink, akiket így szívtelen mód itt hagytunk...
Végre..VISSZATÉRTÜNK, annyi idő után, amit sehogy sem tudunk pótolni (de próbálkozni azért lehet, nemde? Hát de!)
Szóval a helyzet az, hogy a
következő rész április tájt akar megszületni. Ezért akik kitartanak mellettünk, még most is, azoknak nagyon szépen köszönjük a kitartást! És reméljük továbbra is nyomon követtek minket!
Köszönünk mindent és bocsánat a kiesésért!
És igazatok van, a kommentekkel kapcsolatban legalább azt ki kellett volna írjuk , hogy nem haltunk meg.  Ezért is bocsánat.
u.i.:
Kitartást azoknak akik továbbra is nyomonkövetnek minket!!
Szeretünk titeket!!!
:)
By:
Lucky & Lara 


Fotóm

11 megjegyzés:

  1. Igeeen! Ez az! Éljeen! stb. stb. stb.
    Annyira örülök nektek! Nem hiszitek el,de ez volt életem első blogja,így nagyon várom,hogy folytassátok! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
  2. Uristen! Csajok, nagyon orulok! Varom mar az uj reszt..:) Miota nem jott uj resz is minden heten felneztem, de mar csak megszokasbol.. Kezdtem beletorodni hogy igy lett vege a blognak, DE NEM! Amikor meglattam az uj bejegyzest, ugraltam oromomben. Remelem most mar sokaig nem tuntok el es minnel elobb jon az uj resz mert mar irto kivancsi vagyok mi lesz Louis-val!
    Sok puszi: Blondie

    VálaszTörlés
  3. Hűha! Amikor barátnőm rámírt hogy van új rész azt hittem szívat!(>y<)Pont fél év telt el az utolsó bejegyzésetek óta de az érdeklődésem nem apadt! Siessetek kérlek, és ha lehet hozzátok még április elő a részt mert már alig bírok várni!
    Imádás: Rékaxx

    VálaszTörlés
  4. :) először is,IMÁDOM EZT A BLOGOT,OLYAN ÉDES,VICCES,MÉGIS ÉRZELMES ÉS ARANYOS!! Egy hete találtam rá,és milyen jól tettem^^ Az nem is zavar,hogy lassan hozod a részeket,hanem az hogy kínzol a beteljesedetlen Larry momentekkel...azt hiányolom,hogy ez egy Larry blog,és mégis Niam szerepel a legtöbbet(mint szexuálisan),persze imádom Larry.cuki pillanatait,de mocskos fantáziám van:)))
    Amúgy perfül írtok,tökéletesen beletudom magam élni,és ez a fontos! Remélem mihamarabb itt lesz a kövi rész,és ha csusztok akk is NO PARA:);)
    Viki T. Legnagyobb RAJONGÓD

    VálaszTörlés
  5. Hello! Április van csajszik és már nagyon várom az új részt!!!

    VálaszTörlés
  6. Vegre Aprilis! Varjuk mi lesz Larry-vel.. :)) Remelem meg a szunetben jottok!!
    Xx

    VálaszTörlés
  7. Jáááányok! Siesseteeeeeeeeeek^•^

    VálaszTörlés
  8. Siesettek lecci!!! **

    VálaszTörlés
  9. Mar olyan izgatottak vagyunk! (Szerintem beszelhetek a tobbiek neveben is) Epp most olvasom hamradszorra a blogot es nagyon hianyzik. A gyengeim a sulis Larry sztorik. Remelem meg aprilisba jottok!!:)

    VálaszTörlés