2013. november 23., szombat

Liam lebuktál-11*

Sziasztok itt van a kövi rész is..sajnáljuk , hogy ilyen rövid lett : / Majd megpróbáljuk bepótolni . Szeretünk titeket.


Louis

Érezni Harry illatát..a bőrének melegét és azokat az idegesítő tincseit amik most kiszúrják a szemem....Ez volt minden amire vágytam....Csak ő és én voltunk...mi..és nem kellettek szavak , hogy megértsük egymást.Lehet hogy buzisan hangzik, de nekem hiányzik..és egyre jobban ostromolja a szívem köré épített falat....és ha megtörök...NEM! Miket képzelsz Tomlinson?! NEM VAGY BUZI! Felfogtad?! Szeretem? Igen ő a legjobb barátom ! Meg persze Zayn..de ő más..más mint én...ő nem olyan mint Harry..teljesen más világ..Mint ég és föld...talán ez az oka annak , hogy összevesztek?Na mindegy...Nagy sajnálatomra de el kell engednem Harryt , ha nem akarunk tüdő gyulladást kapniHarry a vállaimra tette a kezeit és eltolt magától. megtartott és a szemeimbe nézett.Az a smaragdzöld tekintete a lelkemig hatolt.
-Most bele kéne húznunk. Már vissza kellett volna érnünk a kórházhoz.- szólalt meg végre.
-Aha...-szólaltam meg..aztán felkapkodtam magamra a ruhákat....
-Te Haz..és mi lesz a szöszivel?-törtem meg ismét a csendet.
-Niallal? Hogy érted? befér nem? Visszavisszük a szállásra...csak nem akar ott maradni.
-Oké..de most..még egy kérdés..LIAM adott kulcsot nekünk?
-hát...tudod, ő is csak tegnap kapta meg de ahogy a kezébe adták elvitte másoltatni, hogy legyen egy nekem is. Azt mondta szükség esetén jól jöhet és hát most épp aktuális-sétált az ajtóhoz immár ő is teljesen felöltözve.szerencsénkre sikeresen elkapta a korlátot és megtartotta mindkettőnket. én is vissza egyensúlyoztam magam. Harry jót nevetett azon ahogy kezeimmel csapkodtam.
-csak el ne repülj nekem.-vigyorgott.
-Jól van na! -nevettem végül én is el magam.Az út kifelé hangtalanul ment.Mikor beszálltunk a kocsiba Harry még megjegyezte , hogy ha repülni szeretnék és nem autóval utazni akkor inkább szálljak ki...erre csak kiöltöttem rá a nyelvem és az ellenkező irányba fordultam. harry éppen beindított a motort,hirtelen visszafutott a házba. Utána menjek? most mi van? Végül úgy döntöttem eleget áztam már szóval a meleg kocsiban maradtam. pár perccel később Harry is beugrott a sofőrülésre.
-Te meg mit csináltál eddig?-érdeklődtem. -csak kerestem egy cetlit és kiírtam Gemnek mi a szitu. -Harry ne idegesíts..fönn tévézik simán beszólhattál volna neki hogy lelépünk erre képes voltál... -Elaludt-magyarázkodott. -oh így minden világos..de indultatnánk végre?
Az út csendesen telt semmi érdekes nem történt. 10 perc alatt ott voltunk.Kiszálltunk és besétáltunk a koleszba. Felmentünk Liam szobájába és a cuccait kezdtük összedobni amikor megláttunk egy-pár Play boy újságot a szekrényében..
-Nézd Haz! Li ezzel tölti az idejét -mondtam neki és elröhögtem magam-Csak a szöszi meg ne tudja-nevettem még hangosabban.

-Hát...-fordult meg-én nem gondoltam..szóval liamre nem ez jellemző.
-Ledőltem az ágyba kezemben az újsággal ,és belepörgettem. néhány lep csücske be volt hajtva. Ismételten mosoly szökött az arcomra. Harry lázasan kutatott a szekrényben Ledobtam az újságot a földre. -Ne segítsek? -Nem..nehogy megerőltesd magad! érezd magad otthon nézegessé' play boy-t fetrengj az ágyon, főzzek esetleg egy kávét?l
-Nem kell de azért majd élek az ajánlatoddal.- Mellészegődtem kivettem egy farmert a szekrényből egy pólót és egy pulcsit.
-Te Harry..mibe rakjuk?  
-Áhh nem is tudom talán ebbe-mutatott a kezében lévő táskára. Kivette a kezemből a gatyát és össze akarta hajtani hogy beférjen a táskába ,de egyszerre megakadt
-Mi a ...?-túrt a nadrág far zsebébe.Elsőnek kivett egy használt zsepit. -Ki nem akarod mosni neki?-ő csak turkált tovább. -Ezt lesd! egy húszas és egy...
-Hát csak..valami amit..nem fogok kivenni innen. -tolta vissza a szürkén fénylő akármit a zsebbe,...de engem nem hagyott nyugodni. -Mutasd csak!-Megfogtam a gatyát és szinte kitéptem belőle azt a kis csomagolást.-ÚR ISTEN! Liam..ezt azért..-nevettem el magam a kezemben az óvszerrel.
-Lou, tedd azt vissza!
-Biztos akkor szerezte be amikor a szöszi beköltözött..-nevettem még hangosabban.
-Tiszta idióta vagy és..különben is még egy éjszakájuk sem volt itt együtt..oh úgy értem..-végül elnevette magát.-Rakd azt vissza és induljunk.
-Aha...biztos visszarakom. -Megtartanád?-húzta fel szemöldökét. -Majd személyesen visszaadom neki.-húztam gonosz vigyorra a számat.-A kórházban. Mindenki előtt.-tettem hozzá. -Maga vagy a megtestesült jóság Tomlinson.-forgatta meg szemeit a göndör és kiment az ajtón.

3 megjegyzés:

  1. :D Annyira bírom Louist! :) Annyira jó a történetetek!

    VálaszTörlés
  2. háháháhháháxd még mindig nevetekxd lebuktál Liam m,uhahahahX'D óó louis-ék nyugodtan el használ hatnák, Liam tuti nem bánnáxd (jóvan Pakkör perverz agy kikapcs) nagyon jó gyors kövit:)

    VálaszTörlés
  3. Imádoooooooom! Most rögtön kérem a következő rééészt! Oké oké leálltam :) Annyira kíváncsi vagyok Liam reakciójára XD XD

    VálaszTörlés