2014. január 4., szombat

Félek a vihartól!-16*

Sziasztok Meghoztuk a 16.részt.Jó olvasást. Éééés szeretünk titeket!


Louis


Megfogtam a cuccom és bevonultam a fürdőbe.Még mindig azon töprengek , hogy utánam jön vagy sem..valahol legbelül akartam , hogy bejöjjön..de..Várjunk csak! MI A FASZRA GONDOLTAM?! MI az hogy AKAROM?! Mi az hogy vágyom arra hogy idetolja a képét?Állj le ezekkel a gondolatokkal! -Állj!-észre se vettem , hogy ezt hangosan mondtam ki.. -Mi állj?-kérdezte az ajtó előtt valaki..és az a valaki Harry volt.. -Csak hangosan gondolkodtam..-erre ő csak egy hangosat hümmögött.Még vártam egy kicsit és amikor meggyőződtem , hogy már nincs az ajtó előtt elkezdtem vetkőzni..Beálltam a zuhanyzóba az utolsó ruhadarabbal a testemen ami nem volt más mint a boxerem.Elhúztam a függönyt és levettem azt is.Megengedtem a vizet és elkezdtem tusolni..viszonylag gyorsan meg voltam..Mikor kinyúltam törölközőmért és a boxeremért az nem volt ott.Körülnéztem de sehol semmi...
Mi a...most meg mi van? Nem vagyok hülye tudom hogy odakészítettem. Világos volt ,hogy amég én a zuhany alatt álltam valaki bejött és elcsórta..és az a valaki szerény véleményem szerint Harry volt. Talán bossszúnak szánta vagy csak egy jót akar röhögni rajtam.De abban nem lesz része azt garantálom! Kimásztam a zuhany fülkéből és a ruháim keresésére indultam. Nem mondhatnám nagynak ezt a fürdőszobát és én mégis képes voltam elveszteni az összes ruhámat??? -Haaarrrryyyyy! -kiáltottam. Semmi válasz.-Harooold, azonnal gyere ide..nem hallod?!! Halk léptek zaja és az ajtó kinyílik. -Mi van már?-hajolt be az ajtón egy szendviccsel a kezében. Majd egy kaján vigyor kúszott arcára miközben végigmért. -Jó a szerkód.-jelentette ki teli szájjal ,miközben végigmutatott rajtam kezében a szendviccsel.
A mellkasom előtt összefont kezeimmel olyan gyorsan takartam el magam...és...Én fülig vörösödtem.. -Nyugi..nem emlékszel ...láttalak már mesztelenül.-nevetett és bejött az ajtónak támaszkodva. -akkor csak 7 évesek voltunk de ezt már elmondtam...-mérgelődtem. -Hát..az lehet hogy te engem akkor láttál úgy...de azt honnan tudod hogy én téged mikor láttalak úgy?-nevetett és kihangsúlyozta az ,,úgy,, szócskákat. -Kapd be! De hova raktad a ruháim?-kérdeztem ..miközben egyszer körbenéztem a fürdőben hogy nem e itt vannak a cuccok. -Milyen ruháid?-de hirtelen Harry előre bukott és az ajtó kicsapódott..persze hogy Gemma az egy rohadt fényképezővel a kezében. -mondd Loui csííííz!-mondta és kattant a gép..ennél égőbb már nem is lehet... -Töröld ki!-kiáltottam. -Nem ez a suli újságé .Háhá! -Te raktad el a ruháimat?-kérdeztem.. -Ja igen itt vannak..-és kifutott Gemma de a cuccaimmal tért vissza..
A csaj fogta a cuccaimat és hozzám vágta őket. A ruháimmal takarva magam néztem rájuk. -Kimennétek? -Gemma kérlek!-mondta Harry és kitessékelte kissé elpirult nővérét. -Hogy lehet ennyire aljas! -és még nem láttál mindent.-mondta harry a szekrényben kutatva. -Tessék.-tartott elém egy fehér törölközőt. -Kössz.-morogtam és kikaptam a kezéből.Gyors mozdulatokkal áttöröltem a testem ,miközben Harry az ajtónak támaszkodva megette szendvicse utolsó darabkáját is. A gatyámmal megvoltam és éppen a felsőmbe készültem belebújni mikor Harry elém lépett és megfogta a kezem ,hogy megálítson. Felvette a törölközőt a földről és mögém állt. -Most meg mi van.-tártam szét mindkét karom. -A hátad...tiszta víz.-mondta és óvatosan áttörölte a hátamat.-márpedig vizesen nem fekszel az ágyamba. -mondta én pedig megfordultam. Szemtől szemben álltunk egymástól alig néhány centire. lélegzetét éreztem az arcomon.Elsuttogtam egy köszönömöt ,mire homályos tekintete kitisztult. -Szívesen.-válaszolta és szaporán az ajtóhoz baktatott. -..Öhm..egyébként, szerintem nem lesz valami kényelmes farmerban aludni-nézett végig rajtam.
-Hát pont pizsomát nem raktam .-húztam el a szám..-De ..nem! -Mi nem? -Nem alszok melletted boxerben.. -Miért? -Mert múltkor is rajtam aludtál és reggel meg lett az eredménye.-vakargattam a tarkóm.De Harry hirtelen megfogta a kezem . -Kapd be!-nevetett és lelocsolt a másik kezében tartott zuhanyrózsával. -Baszd meg ez hideg!- elzárta de ahogy elakart távolodni megcsúszott és rám esett.Én felnyögtem ugyan is én voltam alul. -Bocsi..-motyogta és felállt.Nyújtotta a kezét hogy segítsen felkelni.Természetesen elfogadtam segítségét mert elégé fájt a hátam..nem ajánlatos csempére zuhangatni..igen valószínű ez a tanulság.. -Köszi-mondtam miután felhúzott. -Most már semmid sincs -nevetett és végig mutatott rajtam.Igaza van tiszta víz vagyok. -Adok ruhát gyere.-intett és követtem.A szobájába érve hozzám vágott egy pólót és egy alsót. -Harry..-nem tudtam befejezni közbe vágott. -Akkor is ebben alszol nem kell félned.-nevetett és elpirult..
-Öltözz át én addig gyorsan letusolok.-közölte és már ki is ment. Megvártam amég meghallom ahogy folyik a víz. Mikor ez bekövetkezett lekaptam a vizes alsómat és felvettem Harryét. Ahogy a polójába is belebújtam megálltam az ágy előtt. Nem franciaágy ,de nem tudnám a kicsi szingli ágyak közé sem sorolni. Nem emlékszem mikor aludtam legutóbb itt...vele, de azt tudom ,hogy álmában motyogott valamit. Arra is emlékszem ,hogy mindig ráfeküdt a mellkasomra én pedig a haját vizsgálgattam a kezemmel. Ilyenkor mindig vigyorogva közölte ,hogy dobog a szívem. Ezen az emléken elvigyorodtam. Ez még ugyan az az ágy és ugyan az a szoba ahol annyit hülyéskedtünk. Aztóta vajon mennyi minden változhatott. Mennyi lány fordulhatott meg ebben az ágyban. Csak néztem ki a fejemből és gondolkoztam....de miért is érdekel ez engem?... -Héj, minden oké?-Fogta meg valaki a karomat a hátam mögül. -Persze, csak..elmerengtem.-néztem Harry íriszeibe egy mosoly kíséretével. -Akkor jó.-mosolygott vissza és elindult a fiókhoz amiből az előbb alsót kotort nekem. Most esett le hogy nincs rajta semmi. Visszakaptam a tekintetem az ágyra. Nem akartam megint elvörösödni. -Nem változtál semmit..-motyogtam.
-Mit mondtál?-kérdezte miközben kapta fel a boxert. -Csak azt hogy nem változtál...-mondtam halkan..és el is pirultam mert nem bírtam nem rá nézni.. -Haz....aludjunk úgy mint régen..vagyis ha te nem akarod...akkor..én alszok a földön meg minden...csak az..hiányzik..-hadartam el egy szuszra. -Aludhatunk úgy....de csak akkor ,ha nem hozod fel többet azt a témát... -Melyiket?-valójában csak ennyit bírtam kinyögni..Belül már ugrabugráltam az örömtől de ezt nem akartam mutatni. -A motelosat.... -Oké becsület szavamra.-és én csak bámultam a smaragdzöld szemeit.. -akkor nem fekszünk le? -kérdezte mire én csak rákvörös lettem. -Baszki aludni Lou!-vörösödött el ő is. -Jó értelek -nevettem.Megfogtam a kezét és rádöntöttem az ágyra.. -Én alszok belül ..-nevettem és átmásztam Hazzán.
-Ácsi!- rántott vissza a karomnál fogva és a combomra ült. -Hiszen te mondtad, úgy akarsz aludni ,ahogy eddig. Szóval én alszom belül.-mászott át rajtam. -Igen is Őfelsége!-mondtam flegmán mire keresztbe rámfeküdt. -Jaj Lou! Olyan kicsi itt a hely.-most meg eljátsza a hattyú halálát.. -Menj a helyedre. -leszedtem magamról és a hátát toltam mindkét kezemmel.Hirtelen abbahagyta az ellenállást és magára rántotta a takarót. -Jó..de te kapcsolod le a villanyt! -Nem, nem ,nem ..-próbáltam magamra ráncigálni a takarót de teljesen magaköré csavarta. -Kapsz belőle ha megtetted amire kértelek.-Néhány káromkodás lenyelésével feltápászkodtam és leoltottam a villanyt. Csönd volt és valami kopogott a tetőn. -Esik.-suttogta harry. -Jah..és hideg van úgyhogy add ide azt a takarót.-beugrottam mellé az ágyra ő pedig szó nélkül betakart, majd átölelt jobb kezével. -Nem szeretem az esőt. -Mit motyogsz? -Az eső...nem a kedvencem.-mondta kicsit érthetőbben. -Tudom,..félsz a vihartól. -Nem!! Én azt mondtam ,hogy nem szeretem. -Hiába tiltakozol! 
tudok rólad mindent.-kijelentésemre felnézett a vállamról egy halvány mosoly kíséretében. Egy gyenge ,beszűrődő fény megvilágította az arcát és megcsillant a szemében. Ekkor hatalmas késztetést éreztem arra ,hogy nemes egyszerűséggel..megcsókoljam.

Niall


Egy hatalmas villámlásra keltem. És tudni illik hogy én félek a vihartól.Halkan Liam ágya mellé lopakodtam. -hé..Liam alszol?-kérdeztem.. -Már nem..mi az?-kérdezte egy kicsit morcosan. -Tudod..félek a vihartól...nem mászhatnék be melléd? -Menj aludni!-húzta magára a takarót. -Kérlek..-de nem vártam meg a válaszát befeküdtem mellé és elkezdtem vacogást színlelni. -Oké..-betakart én pedig teljesen Li-hez simultam. -Hé erről nem volt szó..de egye kukac..-hirtelen egy hatalmasat villámlott mire és rávetődtem-már ha ez fekvő helyzetben lehetséges-Liamre és ráültem a csípőjére. -Mi a szar van szöszi? -F..Félek..-dadogtam.Megint egy mennydörgés.Olyan sebesen csúsztam lejjebb ahogy tudtam .Liam boxerénél kötöttem ki.

-Niall! Gyere onnan..nagyon rossz helyen kötöttél ki..Gyere onnan!-kiabálta Liam. -de Liam...én félek..
-TAKARODJ ONNNNNNNNAN!-kiabált és próbált feljebb húzni.De én rámarkoltam..a combjára . -Hagyd abba! Azt nem mondtad el hogy buzi vagy! -NEM VAGYOK BUZI CSAK FÉLEK A VIHARTÓL! -Te...BUZI VAGY!-kiabált tovább. -Légyszíves kuss! Aludni akarok..-nyögtem ki mert tényleg fáradt vagyok. -De! -Semmi de! Kuss!-raktam kezem a szája elé.És néhány perc múlva elfogott az álom..Azt álmodtam hogy elkaptak a kalózok , hogy elvegyék azt a krumplit amit szorongatok.De nem hagyom. -ENYÉM! -Kiabáltam és felébredtem.Még mindig Liam alsója előtt feküdtem..de elég szűkös volt a hely a boxerjában. -TE PARASZT AKKOR MOST KI IS A BUZI?!-kiabáltam és lelöktem az ágyról.Biztos megerőszakolt álmomban.
Megdörzsölte a szemeit és felpillantott rám. -Beléd meg mi ütött?-kérdezte.-és miért vagy még mindig az ágyamban? Még az eső is elállt. Viharnak nyoma sincs. -Ne gyere közelebb!-húzódtam az ágy legbelső szegletébe. -Öhm..tudtommal nem vagyok leprás ,meg ilyenek és... -Akkor is maradj ott ahol vagy.-húztam magamra a takarót. -Na idefigyelj te kis mocsok! Ez itt az én ágyam szóval..tünés.-mutogatott az én ágyam felé majd sajátja szélébe kapaszkodva felhúzta magát az ágyra. -A hátamra estem..és fájt.-dörzsölgette az oldalát.-Niall, mi van. Nincsenek agyaraim nem fogom kiszívni a véred.-mondta és keresztbe feküdt az ágyon hogy elérje a karom ,amibe aztán beleütött kicsit. -Én nem az "agyaraid" miatt aggódom.-megakadt a szemem a gatyáján. Követte tekintetemet ,és legnagyobb meglepetésemre felnevetett. -Most meg mi olyan vicces hm???-kérdeztem idegesen. -Hát..a lábam között aludtál, biztosan álmodtam egyes-mást.-válaszolta mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ,hogy... -Szóval csak miattam van mi??-kezdtem hangoskodni. -Én nem látok itt mást, de ha megbocsájtasz..-kezdte és levette a pizsomafelsőjét. Mikor a nadrágja széléhez ért közbevágtam. -Meg ne próbáld érted???-egyre hangosabban beszéltem, nem érdekelt ha felkeltek bárkit is. -Niall.... -Nem! Hagyj békén.-kiugrottam az ágyból és hátamat a falnak vetve a sarokig osontam. Liam megint elnevette magát. Levette a nadrágját ,a boxert magán hagyta. Felkelt az ágyról és felvette a törölközőjét a földről. Odajött hozzám nagy vigyorral az arcán és kinyitotta a mellettünk lévő ajtót.Összehúztam magam közelsége miatt. -Zuhanyozni megyek. -jelentette ki.
Nagyon megijedtem , hisz Liam simán..simán megtette volna.Erősebb..és ügyesebb is..és ő ezt félvállról veszi.Hülye barom..lassan visszakúsztam az ágyamba..de az hidegnek bizonyult..Visszamászok Liamébe.Hiszen úgyse bántana..Ugye? Na mindegy.Elterültem az ágyon és tetőtől talpig betakaróztam.Becsuktam a szemem és gondolkoztam.És ami a legjobban foglalkoztatott : Mit álmodhatott Liam? Vagy kivel? Mind ezt az ajtó nyikorgása zavarta meg.Gyorsan a fejemre húztam a takarót és úgy tettem mintha én is az ágy része lennék.Aztán a másik pillanatban valaki rámvetődött. -Milyen puha lett hirtelen ez az ágy..-mondta Liam és ugrott egyet. -Nem vagyok ágy!-szóltam és leakartam lökni de a kezeimre feküdt.. -Mi? Ja Niall..-leszállt rólam és elvette tőlem a takarót. -Hé fázok! -Menj az ágyadba..vagy rossz vége lesz..-cinikusan felnevettem..végül is mit tehetne velem? -Mi olyan vicces?-hallottam a hangján hogy mosolyog. -Úgyse csinálsz semmit.-mondtam ki a véleményem. -Pedig olyan jó segged van..Kár lenne ha....-szemeim hirtelen kipattantak.Azt se tudtam , hogy hol vagyok, vagy hogy ki vagyok.
Közel hajolt hozzám. Hajából csöpögött a hideg víz. Végigfolyt az arcán. néhány csepp a szempilláján csillogott.Ahogy pislogott végigfolyt az arcán,a száján. Nyaka belső részének vonalát követve gördült mellkasáról a hasán át ,egészen a V vonaláig ,ahol a törölközője szélén eltűnt. Liam feltérdelt az ágyra velem szembe. Mélyen a szemembe nézett. Sötétkék törölközője volt a derekára tekerve és fogadok más egyáltalán nincs rajta. -Niall!-rákaptam a tekintetem. -Hm? -Azt ne mond nekem ,hogy félsz tőlem. -rázta meg kissé fejét egy huncut mosoly kíséretében. -Nem!-húztam ki magam.Próbált komoly arcot vágni ,de a játékos csillogás nem tűnt el a szeméből. -Pedig kéne!-jelentette ki határozottan. -De csak úgy halkan megsúgom...-közelebb hajolt ,ajkai súrolták a fülemet, melynek hatására ledermedtem.egyik kezével megfogta a tarkómat, másikkal előttem támaszkodott. Úgy festhettem mint egy jégszobor. talán levegőt sem vettem. Ajkaim kissé elnyíltak mikor halkan mégis tisztán suttogni kezdett. -Heteró vagyok.-a szó végénél ,kihallottam hangjából hogy elvigyorodik.Visszahajolt ,hogy lássa az arcomat. Bosszús tekintetemmel találta szembe magát.hagyjon engem békén. -Sipirc. -bökött fejével az ágyam felé.
-De..hideg az az ágy..-mondtam és szemébe nézve bevetettem a szomorú kiskutya szemem. -Ezzel engem nem hatsz meg..na takarodj.-nevetett. -Kérlek... -Oké de most először és utoljára.-majd magára húzta a takarót... -Hé én meg fagyok.-lökdöstem meg. -Így jártál....-Próbáltam lecibálni róla a meleget adó pihe-puha dolgot ..de nem nagyon ment.Megláttam egy kis rést és bedugtam a takaró alá a lábaim és szép lassan betakartam magam...Várjunk..Liamen csak a..törölköző volt? van? Ne!Próbáltam kimászni a takaró alól ,de Liam átdobta rajtam a kezét és lefogott. -Te akartad Szöszi..hát megkaptad...-kinyúlt az ágy másik végénél a törölközővel a kezében.Én meg csak bámultam mint a borjú az új kapura. -Mi az Ni? Nyugi nem vagyok kanos de..-hirtelen abbahagyta a mondani valóját és megsimogatta a fejem.Felült , így én tökéletes rálátást kaptam az izmos hátára. Valamiért ..nem tudom miért..de kezdet szűkössé válni a boxerem. Liam felállt én pedig..még mindig bámultam...de állításaim megcáfolódtak.Egy alsó gatya még volt rajta..de kicsit az egyik oldalon lefele lógott...
-Liam..megyek az ágyamba.-pattantam fel és szapora léptekkel és egy ugrással az ágyamba értem. -De mért...mért Ni? Most olyan egyedül vagyok..-húzta gonosz vigyorra a száját. Én csak betakaróztam és vártam hogy elnyomjon az álom.De az a fasz nem akart jönni.( Ír vagyok.) nem tudok elaludni..-motyogtam.Tényleg..a plüss szerencse malacom...Halkan kinyitottam a fekete bőröndöm és kivettem belőle Leny-t.Magamhoz húztam és elaludtam.Egy halk kuncogásra ébredtem.
-Mi a ..?-kérdeztem és kinyitottam a szemem és Liam állt előttem egy fényképező géppel a kezében.Végig néztem magamon.Leny nem épp a legszebb helyen feküdt..pontosabban....a boxeremnél.. -Töröld ki LIAM!-üvöltöttem le Liam fejét. -De hogy törlöm..te kis perverz!-nevetett.Én felkaptam magamra a takarót Leny-t pedig beraktam a bőröndömbe. -Mért bántasz?-kérdeztem tettetett síró-vinnyogó hangon.És úgy tettem mint aki sír.Liamet látszólag megleptem ezzel. -Te bőgsz? -Sz..szemét! Sz..sze..szerinted...-és hozzávágtam a párnám.És tettettem tovább.
-Jaj, ne csináld már! -nyavalyogta.-nézd a jó oldalát, úgy tudom minden évben van egy cikk a suli újságban az új diákokról. nos neked a fényképed már megvan a beszámolód mellé.-felültem az ágyon: -Add ide a telefont.-mondtam teljesen határozott hangon. Felnevetett. -Te egyáltalán nem sírsz!-hoppá..erről megfeledkeztem. - Kérem! -Bocs Szöszi ,de..álmos vagyok.-mondta ásítás közben miután kikapcsolta a telefonját. hasra feküdt az ágyon maga alá gyűrve a takarót. A telefon még mindig a kezében volt ám rövidesen kiejtette onnan. -Liam...-szinte könyörögtem. -Holnap megbeszéljük. -mondta és befordult a fallal szembe. -Hát jó...-hanyattfeküdtem ,keresztbe tett karokkal és mivel mást úgy sem tehettem ,mérgesen bámultam a plafont. Gondolataim szépen a felszínre törtek. Miért Liam a szobatársam? Nem baj..legalább ő megértő típus, akihez lehet fordulni. Aha..nagyon megértően lefényképezett álmomban...NYUGI Niall, már most látszik ,hogy jól meglesztek egész évben. Hogy jól megleszünk? Mint két buzi, akik szivatják egymást! Váááá..gyerünk Niall aludj...holnapra minden tisztább lesz. Egy utolsó pillantást vetettem Liam felé ,akiből ugyan sokat nem láthattam ,ám a szuszogását legalább meghallottam ebben az éjjeli csöndben. Én is hátat fordítottam neki és csak a sötétre koncentráltam..pihennem kell.

6 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! *.*
    Ez de jó lett!!! :)

    VálaszTörlés
  2. és megcsókolta?*-* mondd h megcsókolta *-*
    niamhez meg annyit h akkorákat röhögtem ugxdd

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! :) Jókat nevettem mind a két pároson, de Niam volt a legjobb! XD Gyorsan kövit! :)

    VálaszTörlés
  4. imásom!!*-* ...egykis meglepiiii:D
    http://the-great-mission-larry-stylinson.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
  5. http://persecutioninthedark.blogspot.hu/ meglepi a blogon :D

    VálaszTörlés
  6. Mikor lesz kövi?

    VálaszTörlés