2014. március 29., szombat

Le kéne állnunk..-26*

 Sziasztok! Íme a kövi rész és felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy ez a rész +16-os!
Ennek ellenére jó olvasást kívánunk!


Harry

Kinyitottam a bejárati ajtót és elkezdtük elpakolni a cuccokat, ami meg kell mondjam nem volt kevés. -Hazza... 
 -Igen? 
 -Nézdd meg velem! 
-Ha ennyire kanos vagy akkor nem velem alszol. 
-Jól van Haz de ezt még megbosszulom.- nézett rám szúrós tekintettel. 
-Hű de félek na gyere..ha az a kettő itt alszik akkor csinálni kéne nekik valami helyet. 
-Idézőjel alszik .- nevetett Lou mire akarva-akaratlanul belepirultam, hisz Zayn éz Ni két külön világ. 
-Hülye vagy... 
-Tudod mikor lennék hülye? Ha ezt csinálnám.- mondta, majd visszarántott , maga felé fordított és óvatosan ajkaimra helyezte övéit,talán félt a reakciómtól. De az ilyen gondolataim rögtön elillantak és az összes figyelmemet Louisnak szenteltem. 

Lassan eltávolodott ,szemében egy fura csillogást véltem felfedezni. 
-Ha ezt csinálnám, igazán hülye lennék , ezért nem is csinálom.- mosolygott félőn mikor meglátta ledöbbent arcomat,de vonásaimat hamar rendeztem. Villantottam neki egy 1000 wattos mosolyt bár véleményem szerint úgy néztem ki mint aki beszart. 
A beágyazást a nappaliban végeztem el, majd alszanak egymás mellett. Persze Louis kisasszony nem volt hajlandó fölemelni a seggét. 
-Hazza vettem még egy filmet.... 
-Az is pornó? 
-Nem ez alkonyat ....Megnézzük?- meredt rám kiskutya szemekkel. 
-Nem... 

Aztán már ott ültem Louis és Zayn között a kanapén , míg a Szöszi a szélén foglalt helyet. 
-Srácok ez dög unalom, nem akarom tovább nézni!- álltam volna fel , de Louis visszahúzott. 
 -Csendet! Most mondja el neki, hogy vámpír!- és egy maréknyi popcornt tömött a szájába. Majd megint megszólalt teli szájjal. -Tudtam! 
-Baszki..Lou olyan zseni vagy...-röhögtem fel. Majd rápillantottam másik két társamra. Zayn szerintem az igazak álmát alussza, Niall pedig valamin nagyon gondolkodik. 
-Niall kérsz?- nyújtottam felé a kipattogtatott kukoricákat tartalmazó tálkát. 
-Nem köszi...vagyis..- és belemarkolt. -egy kicsit. -Csak mosolyogni tudtam cselekedetén. Egy jó másfél óra múlva, már csak a stáblista látszódott a képernyőn. Valamelyik idióta mögém lopózott és befogta a szemem. 
-Edward vagyok!- jelentette ki Louis ,majd nyakamhoz hajolt és megharapta. 
-Louis!- szóltam rá,mikor már éreztem hogy vérzik a megharapott terület. -Te állat! 
 -Az aki mondja!- öltötte ki rám nyelvét. 
-Ez vérzik!- szorítottam egy zsepit a fájó részre. 
-Ez volt a lényeg elvégre vámpír vagyok! - ugrott rá a kanapéra, de azzal nem számolt, hogy ott van Zayn és a Szöszi ,így sikeresen eltanyált rajtuk. 
-TOMLINSON!-kiabált Zayn, mire elképzeltem, ahogy a nem létező madarak elrepülnek a ház környékéről. 
-Tessék Zayn. 
 -Szállj le rólam a nagy seggeddel! 
-Már te is fikázod a seggem? Igen? Hát oké..- és Louis ide-oda mocorgott így könyökével néha megütötte Zayn-t.

Miután Louis kicsit lenyugodott és mindannyian elvégeztük esti teendőinket a nappali közepén találtuk magunkat és arról tanakodtunk ki hogyan fog aludni. 
-Nos ki mit szeretne?-kérdeztem. 
-Majd én megmondom..hiszen én úúúgyis látom a gondolataitokat! - emelte jobb kezét Lou a halántékához miközben erősen koncentrált valamire.... 
-Louis!! Nem vagy Edw... 
-Ssss!!! Már látom is! Zayn a nappaliban akar aludni Niallal..-mondta majd hirtelen minden varázs elszállt: megragadta a csuklóm és a lépcső felé vonszolt. -Gyere Hazza..velem alszol. 
-Mi van???-fakadt ki Zayn. 
-Hát..te hoztad ide azt a...-mutatott Lou a Szöszire-Niallt-pontosított. 
-Attól még miért kéne vele aludnom?-kérdezte ,de Niall már be is fészkelte magát a takaró alá , franciaággyá széthúzott kanapén ,amire Louisszal még korábban megágyaztunk. 

-Egész héten vele aludtál!!! -De nem egy ágyban..Horkol. És mi van ha összenyálaz?? 
-Ne aggodalmaskodj már!-Louis már a lépcsőn felfelé húzott maga után. - Jóéjt fiúk!-szólt még vissza és lecsapta a villanykapcsolót. Az emeleten még hallottam ahogy Zayn morog valamit. 
A sötétben Lou kétszer nekivezetett a falnak. Mikor a szobámba értünk csak a Hold fénye nyújtott némi világosságot. Igazából nem is értem miért nem kapcsoltunk villanyt. 
Végülis a sötétítő nem volt elhúzva így félhomály uralkodott az egész szobán. Elengedte a csuklóm és bemászott az ágyamba. Megpaskolta maga mellett a helyet ,de én összefontam magam előtt a kezem és az ajtófélfának támaszkodtam. 
-Megcsókoltál.-suttogtam elégedett vigyorral az arcomon. Szerintem először le sem esett neki mi bajom..aztán kapcsolt. 
-Nem! Én azt mondtam hogy hülye lennék ha megtenném...éppen ezért nem tettem. -suttogta sértődést színlelve. Leengedtem a kezeim és elindultam felé. Ahogy fölé másztam ő úgy dőlt hátrafelé. Mint két mágnes amelyeknek az ember az azonos felüket közelíti egymáshoz ,így azok eltaszítják a másikat.

-Szóval hülye lennél ha megtennéd.-suttogtam, mire Lou teljesen hátradőlt. 
-Hát... 
-Szerintem elég hülye vagy hozzá.-motyogtam és meg sem várva válaszát gyengéden összeérintettem ajkainkat. Kicsivel később eltávolodtam. -Vagy nem?-kérdeztem, de Louis teljesen lefagyott. Szinte észrevehetetlenül megrázta kissé a fejét. 
-Nem..nem vagyok hülye!-húzta össze a szemöldökét. 
-Nem?-ismételtem és újra megcsókoltam egy kicsivel erőteljesebben az előzőnél. Lou nyöszörögve próbált eltávolodni tőlem. Megint elhajoltam. 
-Én nem....-kezdte volna de kezeimmel leszorítottam a csuklóit és feje fölé emeltem őket.Szája félig nyitva maradt és láttam ahogy csillog a szeme...pontosan tudtam mi az oka. Hirtelen közelítettem arcomat az övé felé. Még láttam ahogy lehunyja a szemeit. Szám súrolta az övét. -Ha nem..hát nem.-motyogtam és gyorsan elengedve lekászálódtam róla. Büszke vigyor ült ki az arcomra hiszen Lou még legalább fél percig mozdulatlanul feküdt úgy ahogy hagytam. Aztán odanyúlt az éjjeliszekrényemre. 
-Én utállak.-morgott. 
-Persze ..tudom.-Felült. 
-De csak ,hogy neked is legyen okod utálni engem. Most ezt bekapcsolom.-Próbáltam megerőltetni az agyam ,hogy miről is beszélhet. Mikor lesett miről is van szó szemeim tágra nyíltak és azonnal utána ugrottam.Visszarántva az ágyra. 
-Azt próbáld meg!!! -csak röhögött rajtam. 
-Ugyan Harry...talán van jobb ötleted? 
-És ha csak beszélgetnénk vagy egy ÉRTELMES filmet kapcsolnánk be... 
-Nem -nem Hazza...ez így fair...-szögezte le és kimászott kezeim közül egy kaján vigyor kíséretében..Már most látom mi lesz itt.Ő a fejére húzza a takarót ,mert hiszen képtelen végignézni akárcsak egy szexjelenetet is bármilyen filmben ,én meg majd tájékoztathatom az eseményekről..persze ez már régen volt..azóta ki tudja mennyire változott meg az ízlése... 

 Berakta a dvd lejátszóba a lemezt majd visszasétált mellém. 
-Louis... 
-Csend Harry kezdődik........
ÚRISTEN!-vetődött a hátam mögé miközben fejére húzta a takarót. -Harry! Kapcsold ki! 
-Miért tiszta szexi.-húztam az agyát , mert nem nagyon jött össze a bosszúja. 
-Hazza ez hangos! 
-Nem mondod..tudod..ez a látvány...ahh.. 
-HAZZA! 
-A te érdekedben nem raknám ide a formás segged...-csaptam rá az említett testrészre. 
-Neeeeeeeeee érj hozzám! 
-Na jó remélem ennyiből megtanultad a leckét.-kapcsoltam le a tv-t. 
-Köszönöm...-bújt oda hozzám ,én pedig átkaroltam.Halkan a fülébe suttogtam. 
-Tudod Louis..kedvem támadt kipróbálni ami a tv-ben volt. 
-T-tessék? 
-Jól hallottad... -Óvatosan haraptam meg nyakán a vékony bőrt.Levegőt is elfelejtett venni. -Mi az Lou?-kérdeztem miközben Louist magam alá gyűrtem és ráültem csípőjére.Csuklóit erősen fogtam le feje felett. 
-Ha..hazza!-szólalt meg de inkább tűnt nyöszörgésnek. 
-Igen Lou?- egyik kezemmel összefogtam csuklóit, másikkal pedig benyúltam pólója alá és hasát kezdtem simogatni. Próbált közben lelökni magáról ,de nem jött össze. 
-Harry kérlek szá....-nem engedtem ,hogy befejezze a mondatot, mert szájára tapasztottam a szám.De amilyen hamar érintettem össze ajkainkat olyan hamar váltunk is el. 
-Na most már bizton állítom,hogy hülye vagy... 
-Lehet...de..szállj le rólam.. 
-Nem! Te nem nézted végig...akkor megmutatom mi volt benne...


 Louis 

-Megőrültél...össz-vissz három percet volt benn a dvd..nem...nem csinálhattak olyat hogy azt meg kelljen mutat... 
-Azt mondtam kussolsz.-erőteljesen csókolt ,hogy ennek a célja az volt hogy befogjam a szám vagy hogy tanuljak a hülyeségemből esetleg valami más ..nem tudom. De nem is nagyon volt időm ezen gondolkozni. Harry jobb kezét kihúzta pólóm alól és tarkómnál a hajamba vezette ezzel kissé megemelve a fejem. Ekkor döbbentem rá hogy nem csupán egy röpke csókról van szó. 
Harry mélyítette a csókot. Kezeim önkéntelenül hajába vándoroltak, az ő keze kicsúszott összekuszált hajamból ..egész az arcomig vándorolt. Másik keze az oldalamra került. Lassan vezette tenyerét egészen a nadrágomig. Mikor a csípőmhöz ért ,megmarkolta és maga felé rántott. 

Minden levegő kiszorult a tüdőmből. Meghúztam Harry haját megszakítva vele a csókot. -Baszdmeg!-csúszott ki a számon. 
-Azt azért nem-érkezett a válasz egy fülig érő vigyor kíséretében.Tekintetem végigvándorolt Harry testén ...arcán, nyakán, mellkasán, hasán ..és ....
A srác nem éppen a hasamon ült és azt sem mondanám ,hogy a combomon.... 
-Harry ez...-tenyerem bizoytalanul simítottam combjára.Eltűnt a vigyor az arcáról.Talán eljutott a tudatáig mit is csinálunk éppen. 
-Tudom...-suttogta.-fura... 
-Igen.Az... 
-Megijedtél. -hajolt fölém ismét mosolyogva, de sikeresen rátenyerelt a távirányítóra és a tv bekapcsolt. Mindketten megugrottunk ,Harry gyorsan lemászott rólam hogy lekapcsolja a bömbölő tv-t amiből nem mellesleg elég élvezhető hangok szűrődnek ki..a látványról nem is beszélve. 

Fogtam a takarót és hanyatt feküdtem az ágyon. A plafont fixíroztam és megállapítottam ,hogy elkezdett omlani a vakolat a saroknál. Harry aztán mellém ugrott. 
-Kivégeztem. -mondta és elnevette magát. -tetszett a film..-fordult ő is a hátára. Egyszerre vettünk mély lélegzetet. Akaratom ellenére észrevettem ,hogy a kelleténél kicsit gyorsabban veszi a levegőt, de ez ugyanúgy rólam is elmondható... Egy jó darabig csak feküdtünk a csendben ,elmerülve gondolataimban. Személy szerint én az elmúlt tíz perc eseményeit pörgettem vissza a fejemben. És rádöbbentem ,hogy nem volt jó ötlet...talán csak a kimerültség ,vagy éppen a felszabadultság tette velem, de ráébredtem hogy totálisan beindultam Harry egyetlen érintésétől.

 Fura ez az egész helyzet úgy ahogy van.Nem tudom,hogy mit jelentett neki az a csók de nekem..nekem fontos volt.
.ez nagyon buzisan hangzott...de ez az igazság. 
-Hazza... 
-Hmm?-fordult felém.Kezét átdobta hasamon.Ahogy hozzám ért egy fura érzés áramlott végig a testemen majd megállapodott a gerincem tövében. 
-Én csak...semmi...
-Tényleg semmi? 
-Hát...aludnák úgy mint rég?-mondatom végére kipirult az arcom. 
-Igen ha mesélsz ... 
-De már fáradt,vagyok... 
-Akkor oké...de rád kell bosszúként... 
-Mit akarsz még megbosszulni? 
-Azt hogy nem mesélsz..-és már ugrott is, mire hangosan felnyögtem. 
-Mi az Loui ? Kanos vagy? 
-Baszd meg! 
-Ezen körülmények között inkább nem, tudod lent alszik Zayn és Ni ..Nem akarom hogy felkeltsd a hangos nyögéseiddel őket.-Biztos hogy direkt így fejezte ki magát, tudja ,hogy ezen téren eléggé szégyenlős vagyok, bár nem ezt mutatom és a suliban is numerakirálynak neveznek.Persze ez.mindig dob az önbizalmamon ..na meg az egomon. -Jajj innen látom,hogy elpirultál..pedig vak sötét van. 
-Nagyon vicces... 
-Nem viccnek szántam...Lássuk mennyire tudsz elpirulni akkor amikor megcsókollak.-Közelebb hajolt majd suttogni kezdett. -Még mindig nem vagy hülye? 
-Én..nem..nem tudom... 
-Derítsük ki...-ajkait enyéimre helyezte.Egyelőre csak cirógatta ajkaim,de ezt egy idő után megelégeltem; megemeltem fejem és lágyan megcsókoltam.Nyelveink vad táncba kezdtek,de végig ő irányított. Egyre jobban felforrósodott a bőröm.Mindent kizártam a külvilágból és csak rá összpontosítottam.Olyan..különös ez a helyzet.A legjobb barátom rajtam fekszik és épp csókolózunk...de ez valahogy akkor nem érdekelt. Levegő hiány miatt eltávolodtunk. 
-Bebizonyítottam ,hogy hülye vagy! -majd egy apró puszit nyomott a számra. -Élsz még?-kuncogott fölöttem. 
-Igen....asszem...jó éjt puszi kipipálva...


 Harry halkan felkacagott. Egész teste rázkódott rajtam. 
-Harry egy kicsit.... 
-Mi van??Micsoda? 
-Leszállnál már rólam..kérlek. 
-Csak nem nyomom valamidet?-érdeklődött, tetetett aggódást vegyített a hangjába.
Csak az a gond hogy teljesen igaza volt. Valójában Hazza sem két kiló ,de ez volt még a kisebbik gondom.... -Egy kicsit.. ha.. esetleg....-kicsit meglöktem jelezve nemtetszésemet ,mire csak mocorogni kezdett. Először kicsit balra mászott, aztán vissza jobbra. 
Kezdtem megelégelni ezt az egészet: Megmarkoltam a csípőjét és magam felé húztam. A célom az volt ,hogy abbahagyja a mozgolódást...ez kicsit másképp sült el... 
Harry csípője az enyémnek préselődött...Mindketten élesen beszívtuk a levegőt és hirtelen emeltük egymásra tekintetünket. 

Harry haja a szemébe lógott, pupillái hatalmasra nőttek a sötét miatt ,szinte teljesen elfedték zöld íriszeit. Már nem az a játékos fény csillogott bennük amit kicsivel korábban láttam. Ez tettvágy volt, egy kis meglepettséggel és aggodalommal vegyítve. Kezeim bizonytalanul csúsztak oldaláról a fenekére. 
Most kéne abbahagyni és néhány jégkockát szórni a pólómba ,hogy lehűtsön ...bár ha jobban meggondolom máshová sem ártana rakni egy keveset... Baszki Louis nem vagy normális...egy pasi...Harry...Harry!! fekszik rajtad, ne csináld már. 
Ismételgettem magamban ,de ezzel nem hogy nem értem el semmit inkább rontottam a helyzetemen. 

Nem bírtam ránézni. Pontosan tudtam hogy tisztában van vele milyen állapotban is van alatta a testem.. -Most már kényelmes?-hangját szörnyen távolinak hallottam. Szinte el sem értek szavai a tudatomig. kispéciztem magamnak az ablak szegélyét és azt bámultam ,ködös tekintettel. 
-Louis!-Harry megkapaszkodott kezeivel fejem fölött a lepedőbe és feljebb rántotta magát.Éreztem ahogy ebben a pillanatban a forró vér pillanatok leforgása alatt szétáramlik a testemben. Arcomat leverte a víz, hajam a homlokomhoz tapadt és egy elég hangosra sikeredett nyögéssel felülmúltam Harry halk nyöszörgését. -Ez tetszett mi?-a sötét ellenére is láttam egy halvány fényt megcsillanni a fogain mikor elvigyorodott. 
-Miért csinálod..?-kérdeztem és csak ekkor eszméltem rá hogy zihálva veszem a levegőt. 
-Csak hogy végre rám figyelj...Jah és kérlek ne ismételd el ,hogy basszam meg..mert a végén még megteszem..-az a vigyor csak nem akart lekopni az arcáról... csak mondta és mondta ,de engem egyszerűen lebénított keze ,amelyikkel éppen felsőmet simítja fel az oldalamon. Az ő bőre is éppen úgy égett akár csak az enyém, bár az ő keze nem remegett. -......meg amúgy is ,ha mondjuk.....-miért nem képes befogni....-pedig azt hittem nagyon otthon vagy a dologban mert.....-tenyerét kínzó lassúsággal tolta fel és le az oldalamon ,meg -megállva.Én ezt nem bírom tovább... 
-Tudod mit Harold-vágtam a szavába -Baszd meg! -kezeimet saját magamat megdöbbentő gyorsasággal vezettem a hajába és kicsit feljebb tornászva magam erőszakosan csókoltam meg. 
Harry először ,a döbbenettől talán, nem reagált semmit. Ez nem zavart különösebben ,ezúttal én irányítottam. 

Kicsit gyengédebben alsó ajkába haraptam ,gondosan ügyelve nehogy felszakítsam puha bőrét. Ennek hatására megéreztem Harry kezeit a vállamon, ahogy tolnak viasszafelé. Először azt hittem el akar tolni magától. Basszus mit csináltam. Suhant át az agyamon a kósza gondolat ,dehát könyörgöm és ő mit tett velem..de ahogy az én testem dőlt visszafelé úgy követte Harryé is, lélegzetvételnyi időre sem elszakadva tőlem. Egyik kezével leszorította a a derekam, még enyémek a hátára tévedtek. A nyakamhoz hajolt. Lehelete mentén libabőrös lettem. Mindketten levegő után kapkodtunk.

Kinyújtva kezét megfogta az ágy fejtámláját és lenézett rám. 
-Ez pontosan az ,amit nem kéne csinálnunk.-motyogta. 
-Tudom...-fulladoztam.
 De azt akartam ,hogy ugyanazt érezze mint én. Látni akartam az arcán ,hogy szenved..akárcsak én... Löktem egyet a csípőmön felfelé és elégedetten konstatáltam ,ahogy a rajtam fekvő fiú arca eltorzul, kezén megfeszülnek az izmok ,ahogy az ágykeretet szorítja.Harry szemei nem nyíltak ki. Lassan kezdett mozogni fel és le, mire az én szemeim is lecsukódtak átadva magam az érzésnek. 

A másodpercek pörögtek,.... még nem kicspódott a szobaajtó. 
-Fiúk én mondtam nektek ,hogy ez így nem lesz jó képtelen vagyok elaludni mellet...-Zayn csapta be maga mögött az ajtót én pedig abban a pillanatban minden maradék erőmet összeszedve lelöktem magamról a Göndört.-Ti meg mi a faszomat csináltok itt fenn? 
-Aludni próbáltunk amíg fel nem jöttél.-meglepett hogy Harry hangja milyen nyugodt. Mintha az előbb csak megágyazott volna..vagy ilyesmi.Végignéztem az ágyon: A párnahuzat megszakadt ,a takaró valahol a földön hever ,a lepedő pedig a lábunknál fekszik egy kupacba összegyűrődve. 

Harry úgy nézett Zaynre mint aki most rögtön a torkának ugrik. Én csak őt bámultam azon merengve ,hogy meddig mentünk volna el ha Zayn nem nyit be...hiszen így is csak egy alsó volt köztünk ami...megráztam a fejem.Térj vissza a jelenbe Lou és próbálj lehiggadni...nyüstöltem magam.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon imádtam! :D Zayn miért??? XD Pedig kíváncsi lettem volna a folytatásra :D Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! Várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
  2. JÉZUSOOOOM:D
    nagyon várom a következőt.
    jesszus, imádom az egészet. a stílus amiben íródik.a sztori.mindent.:D

    VálaszTörlés
  3. Úristen nagyon jó lett. Várom a kövit:-)

    VálaszTörlés
  4. Mindenki szivat?
    4 blogbol 3 ezt csinalta! Ezt nem hiszem el! O, atyam, Zayn, miert? :DDD
    Nagyon jo lett! Asszem nem nagyon szoktam komizni es ezert bocsika lanyok! Megprobalok komizni. :3
    Varom a koviiit! :3
    Pusziii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  5. Szia! Meglepetés nálam :) --> http://inyourimaginationstories.blogspot.hu/2014/03/award-44-45.html

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszett!!:) Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  7. Uuuuuuuu kovit :§

    VálaszTörlés