2014. április 26., szombat

Elcseszett éjszaka-30*

 Sziasztok!Meghoztuk a részt.Csak annyit hogy nem vállalunk felelősséget a tartalom miatt!(18 ;D )
Jó olvasást!


Niall

Már két hete nem beszéltem Liammel.Nem szól hozzám, kerül engem a suliban is és komolyan kezdem azt hinni hogy idegenek vagyunk. Szeretném végre ha normálisan beszélhetnék, de le merem fogadni hogy Az az este a baja.
Ma viszont beszélnem kell vele, mert én ezt már nem bírom tovább.Tudom önző dolog , de mit lehet tenni? Végre szünet van amikor pihenni kellene, erre én itt fekszek az ágyamon és azon jár az agyam, hogy a fiú lakótársam érez-e valamit irántam? Szánalmas. Arcomat erősen a párnába nyomtam. Liam pedig még meg sem jött.
-Liam jönnél végre? -kérdeztem magamtól.
Hirtelen csapódott az ajtó.Fejem kicsit oldalra döntve sandítottam fel rá.
Liam rám se hederített. Most vagy soha....
-Liam..beszélnünk kell...-próbáltam magabiztosnak tűnni de hangom megremegett.
-Miről ? - kérdezte miközben hátat fordított és felakasztotta kabátját.
-Arról hogy szóval...miért kerülsz engem?-szobatársam lefagyva állt egy helyben majd az ágya felé vette az irányt. Most már válaszra se méltat?
-Nem kerüllek ...-motyogta.
-Jaj Liam! Ne hazudj! De legalább azt mondd meg:miért?
-Mondtam már hogy nem kerüllek!-hirtelen felkeltem és elé álltam.Állát megfogtam és felvezettem a tekintetét az arcomra.
-Azért kerülsz mert lefeküdtünk?-kérdeztem rá. Liam pár percre lehunyta szemét majd bólintott.
-Megtörtént...nem dőlt össze a világ!-mondtam érzelemmentes arccal, pedig ha tudná hogy milyen nehéz ezt így kimondani.

- Neked nem haragudnod kellene?
-De, valószínűleg.Viszont fontosabb vagy annál mintsem elveszítselek.-pirultam el.
-Tessék?-kérdezte lefagyva.
-Baszd meg Payne! Hallottad mit mondtam, de ha kerülni próbálsz ...
-Nem foglak, becsszó..
-Remélem is..de most bízzak benned?
-Az a te döntésed..
- Ez is az én döntésem...-motyogtam miközben ajkait fürkésztem. Lassan hajoltam közelebb mikor megláttam hogy megcsillant a szeme.
Óvatosan érintettem ajkainkat. Szemeim ösztönösen csukódtak le. Eleinte én irányítottam, de Liam egyik kezével hajamba túrt , közelebb vont magához és elvette az irányítást.


Hirtelen megszakította a csókot és arrébb lökött. Nem szólt egy szót sem ,csak leült az ágyára.
Kibámultam az ablakon. Alkonyodik. Az eső lassacskán eleredt és a szél az ablaknak hordja a cseppeket. A felhőktől csak sötétebb van kinn.
Hátrébb léptem Liam ágyától és a sajátom felé indultam. Hanyatt dobtam magam kezeimet a fejem alá csúsztattam ,miután felnyomtam az éjjeliszekrényemen álló -meglehetősen poros-éjjelilámpát.
-Merre jártál ma?-kérdeztem miközben felkelt az ágyról és levette a pulcsiját.
-Aludni szeretnék. -közölte és kibújt a pólójából is.
A szobánk felső sarkára összpontosítottam, és fixíroztam az ott lapuló ,immár három hete velünk lakó pókot. Amikor még Liammel beszélő viszonyban voltunk azzal szórakozott ,hogy mikor lefeküdtem aludni mindig elismételgette hogy mire reggel felébredek én leszek az új pókember mert úgyis lemászik és belém mar. Kedves jóslataival elintézett nekem néhány nem kívánatos álmot.
Úgy emlékszem még el is nevezte szerencsétlen...hogy is hívta?... 


-Matt.-vigyorodtam el.
-Micsoda?-nézett rám. Szemem sarkából láttam hogy csupán egy szál alsó van rajta...Állammal a sarok felé biccentettem. Liam elengedte a felhajtott ,szürke takaróját és a megadott irányba fordult.
-Oh.-eszmélt rá miről is beszélek...Bemászott az ágyba ,de egy visszafogott mosolyt véltem felfedezni arcán.
-Nem zuhanyzol.-fordultam egész testemmel felé.
-Reggel tusoltam.-mondta és a fal felé fordult.

Leoltottam a lámpát és lecibáltam magamról a nadrágom. Azon kívül úgyis csak egy fehér póló meg a boxerem van rajtam. Aludni ezekben is tökéletes. A fürdésen már én is túl voltam ..volt időm rá amíg Liam távol volt...

Talán fél órát feküdhettem így. De Liam sem volt másképp. Hallottam ahogy körmével óvatosan kaparja a falat ,ezzel leverve az amúgy is halálán lévő vakolatot. Kimásztam a takaróm alól. Kibámultam az ablakon..teljesen besötétedett, de azért elhúztam a sötétítőt. Az eső halkan kopogott az ablakon.
Valahol a távolban tompán dörrent az ég. Ha nem lett volna síri csend talán meg sem hallom.
Akkor .... mondhatjuk vihar van nem igaz?Én pedig köztudottan nem vagyok oda a viharért..
Oh hiába hitegetem magam, de alibinek elmegy...
Vettem egy mély lélegzetet. Szaggatottan fújtam ki a levegőt ahogy elindultam Liam ágya felé. 


-Eszedbe ne jusson-sandított rám és a nyakáig felhúzta a takarót.
-Kussolj!-a lényeg hogy magabiztos maradjak.Kezemet Liam oldalára fektettem és lassan felhúztam a takaró szegélyéig, ahol megragadtam és lerántottam róla. Gyors mozdulatokkal befészkeltem magam mellé.
-Niall!
-Mondom kuss! -magunkra rángattam a takarót.
Pár perc elteltével nagyobb lépésre szántam el magam.
-Nálad melegebb van mint az én ágyamban.-motyogtam és lecibáltam magamról a pólót.
-Ez nem igaz!-próbált tiltakozni.-Meg fogsz fázni!Vedd vissza a...
-Ne mond meg nekem mit csináljak ....-fordultam felé-..és mit ne.-tenyerem az arcára simítottam. -Niall...-szemeit összeszorította és elemelte a kezem. Niall...ő heteró..és te is az vagy..nem?... mi a rossebet képzeltél? Üvöltött bennem az a bizonyos belső hang...amit most élvezettel küldenék el a picsába..


 Miután kinyírtam a belsőhangom erőszakosan megcsókoltam Liamet.Egy ideig ellenkezett de aztán feladta a küzdelmet. Akaratosan megharapta alsó ajkam mire felnyögtem, ezt a helyzetet kihasználva nyelvét átdugta számba.Körkörös mozdulatokkal kényeztette az én nyelvemet.
Egyre melegebb lett. A testem felforrósodott és egyre szűkösebbé vált nem csak az én, de az ő boxere is.
Egy sóhaj hagyta el számat mikor csípőjét megemelte és ágyékát enyémnek nyomta.Hirtelen leállította csókunk.
- Nem tehetem Niall...-lihegte.
-Akkor..hagyd hogy én ...örömet okozzak neked....-nyökögtem. Elhajoltam ajkaitól, majd meg sem várva válaszát megharaptam a nyakát.Felnyögött. Óvatosan próbáltam megkeresni gyenge pontját.Mikor megtaláltam megszívtam bőrét. Ő csak nyögdécselt és kezeit hajamba vezette , néhány tincsem erősen megrántott így ajkaim elváltak bőrétől.
- Niall...ezt..ne..-nyögdécselte.
-Kuss!-szóltam rá magabiztosan. Egyik kezemmel oldalát simogattam , másikkal hajába túrtam.Adtam neki egy három másodpercig tartó csókot majd végig pusziltam álla vonaláig.

Utána lejjebb haladtam, néhány helyen megszívtam bőrét, ilyenkor felsandítottam élvezettől elgyötört arcára. Miután kigyönyörködtem magam folytattam tovább cselekedetem.,,V" vonalára adtam néhány puszit, néhol megharaptam bőrét. Kezeivel a lepedőt szorongatta.Homlokán apró izzadság cseppek gördültek le. Lassan kifújtam a levegőt és kezemet boxerére vezettem.
Halkan felnyögött. Másik kezemmel megfogtam alsója szegélyét és lassan lehúztam róla.
- Niall...-fogta meg arcom.
-Fogd be Liam! És eressz!-löktem el kezét.
Kezemmel óvatosan rámarkoltam férfiasságára, ő elkáromkodta magát. Kezemet lassan mozgattam rajta fel és le. Izmai megfeszültek és hangosakat nyögött.
Mikor éreztem hogy mindjárt vége abbahagytam. Kezemet felváltottam számra.Liam meglepődve sóhajtott, majd hirtelen kapcsolt és próbált ellökni magától, de én nyeltem egyet ő pedig fellökte csípőjét. Fejemet óvatosan mozgattam.Egyszer csak megragadta hajam és elkezdte diktálni tetszés szerinti tempóját.
Kezeimmel belső combjai markoltam vagy karmoltam meg.Egyre gyorsabb mozgásra késztetett és éreztem ahogy megremeg alattam. Nevemet hangosan nyögte, tudtam nem bírja tovább ezért végig simítottam alhasán, megmarkoltam csípőjét és ennek hatására számba élvezett.
Ijedten emeltem el fejem tőle.Nem tudtam hogy most lenyeljem-e vagy kiköpjem.Végül az elsőnél döntöttem és lenyeltem.
-Niall...
-Hmm?

  
Nem tudott mit mondani, ahogy én is képtelen voltam megszólalni. Mindketten ziháltunk, Liamről folyt a víz. Haja elől homlokához tapadt, mellkasán csillogtak az izzadságcseppek ahogy emelkedett szapora légvételeitől. Egy ideig csak néztünk egymás szemébe. Személy szerint én alig láttam belőle valamit ,de ahhoz éppen eleget hogy rontsak a helyzetemen. Egyik kezemmel Liam feje mellett könyököltem, másikat hasán nyugtattam. Jobb lábam két combja közé került, még az övé az én ágyékomnak simult ahogy oldalasan feküdtem mellette..vagy inkább rajta.
-Miért?-suttogta a sötétbe.
-Csak..azt akartam, hogy..tudd én nem haragszom rád.-hajtottam le a fejem ,hajammal eltakarva arcom szemei elől. Csak ekkor jutott el a tudatomig ,hogy éppen csak befeküdtem mellé...már egy csókom teljesen beindította. A felismeréstől forróság öntötte el az arcomat, még el is mosolyodtam...
Abban viszont kevésbé voltam biztos ,hogy esetleg el is pirultam ,hiszen vérem kissé lejjebb vándorolt az idő elteltével.
 

-Ezt szóban is elmondhattad volna.-csúsztatta ujjait állam alá, kényszerítve hogy szemeibe nézzek.-Nem kellett volna.. -ellöktem a kezét és csuklójánál a párnához szorítottam.
Az agyamra megy azzal ,hogy megvédjen saját magától.
-Az én döntésem volt!-sziszegtem fogaim között szűrve a levegőt.-És különben is...csak próbáld azt mondani ,hogy nem élvezted.-elengedtem a kezét és megpróbáltam arrébb csúszni.
Liamben bennragadt a szó.
-Még sosem volt ennyire idióta szobatársam.-rántott vissza magára.Összeráncoltam homlokom ..ha most pofon vágom az ribancos?..
-Az előbb még nem ez a benyomásod volt rólam..még hogy idióta.-legszívesebben elbőgtem volna magam. Le akartam mászni róla, de csak jobban magához szorított. Kezei lecsúsztak a fenekemre és fordítva helyzetünkön a falhoz szorított.

A takaró közben teljesen lecsúszott az ágy végébe ,de nem úgy nézett ki hogy ez Liamet egy kicsit is meghatná.. 

Lábát erőszakosan nyomta combjaim közé. Élesen szívtam be a levegőt.A sírhatnékom semmivé foszlott. -Idióta..igen.-suttogta elnyílt ajkaimba.-és szexi.-mi vaan!!! Üvöltöttem magamban. -Túlságosan önzetlen vagy Niall.-folytatta a suttogást.Kezeit boxerem alá vezette és belemarkolt a fenekembe. Összeszorítottam a szemeimet. -Nem fair ,hogy folyton te vagy az aki odaadja magát..-mondta kicsit hangosabban.Ezt meg hogy érti..
nem kellett sok idő és megértettem. Ahogy lehúzta rólam az alsóm és magára rántott tiszta volt előttem. Vissza akar kapni minden fájdalmat amit okozott. 
-Ezt nem!-löktem el magam róla.Belemarkolt a csípőmbe és visszahúzott. Ahogy teljesen összesimultunk odalent ezer szikra szaladt végig egész testemen.Megráztam a fejem. Én nem ezt akartam, nem ezért csináltam, azt akartam ,tudja sokat jelent számomra..Erre tessék jön nekem ezzel a kölcsön kenyér visszajár dologgal és akkor majd biztos minden meg van oldva. 

-Tedd meg!-túrt a hajamba .majd forró csókban forrtunk össze.
 Próbáltam ellökni magamtól és nem még közelebb araszolni hozzá. Izzadt bőre enyémhez simult. És nem kellett sok ,hogy megtegyem amire kért. Mert be kell valljam kurva közel voltam, ahhoz hogy előrelökjem csípőm. A testem remegett ahogy próbáltam nem mozogni. de a kitartásom egy szempillantás alatt szerte foszlot, mikor Liam eősen megragadta csípőm és maga felé húzott.
Ennyi kellett és végleg elszakadt az a bizonyos cérna. 


Elszakadtam ajkától és felnyögtem az élvezettől. Liam arcára pillantottam ami fájdalomtól elgyötört volt. Eljutott tudatomig: Fájdalmat okoztam neki. Azt tettem vele amit ő velem. Eszembe jutott, hogy ő nem törődött ezekkel, de én nem ezt akarom. 
Óvatosan füléhez hajoltam és meghúztam az fogammal ezzel is terelve figyelmét. 
-Élvezni fogod..csak várj...-haraptam meg gyenge pontját. 


Louis 

Este hatkor érem haza, Zaynt még előbb elküldtem a picsába rákászni. Nem elég hogy ő nyakig benne van a szarban erre engem is beleránt. Hát kapja be! 
A koleszben síri csend volt mindaddig amíg el nem mentem Liam szobája előtt. Innen ugyanis elég fura hangok szűrődtek ki. Ilyen hamar összejött volna valakivel? Körülnéztem a folyosón és mivel nem láttam senkit, benéztem a kulcslyukon. Ledöbbentem ahogy megláttam ahogy valaki mozog. Még kíváncsibb lettem. De megijedtem amikor megszólalt az egyik alak. 
- Liam...-lányos hangja volt, hogy az élvezettől vagy sem azt nem tudom. 

De nem is maradtam ott tovább, inkább visszamentem Zaynhez..Vagyis csak a szobánkba. Lassan nyitottam ki az ajtót, de ő már akkor nem volt ott. Tudom, hogyha maga alatt van akkor felvonul a tetőre. Tény hogy elég szépen leteremtettem, de igazam volt. Mi lesz ha nem ússza meg ennyivel? Akkor meghal! Ha erre játszik akkor sajnálom, de nem segítek neki! Elmormogtam egy Istenem szerűséget, majd utána mentem. 

A tető ajtót lassan nyitottam ki majd megpillantottam , ahogy az épület szélén ül lábait lelógatva. -Kérsz?-nyújtotta hátra a cigijét , úgy hogy felém se fordult. 
-Igen...-vettem el majd lehajoltam és vártam hogy meggyújtsa, amit meg is tett. 
-Louis el kell mondanom neked valamit.... 
-igen? 
-Tudod a bulin..én..szóval.. 
-Jajj bökd már ki! - siettettem.


Harry

Hallottam a zár kattanását és az ajtó kinyílt. 
-Nos.. ugye vettél popcornt?-kérdezte.Mindössze egy fehér csipkehálóing takarta testét amitől amúgy világosszőke haja sötétebbnek tűnt. Meglóbáltam előtte a popcornos zacskót.-Helyes! -állt el az ajtóból ,utat engedve nekem. 
-Egyedül vagy?-kérdeztem kurtán és körbenéztem a kihalt házban.
-Anyuék az évfordulójukat mentek ünnepelni valami puccos szállodába. -forgatta meg a szemeit és bevágta mögöttem az ajtót. 
-Aranyos. 
-Inkább nyálas.-lépett mellém és beletúrt a hajamba.-Csurom víz vagy!-állapította meg. 
-Gyalog jöttem...Gemma elvitte a kocsit mert.. 
-Mindenesetre így meg fogsz fázni.Vedd le a ruháid, majd keresek neked valamit.-azzal felsietett az emeletre.-Addig ülj le a nappaliba vagy keress egy filmet. -kiáltott le.
Kibújtam a cipőmből és a pulcsimból. 

Egy piros Dvd-s tok állt a polcon. Ezt kezdtem nézegetni. Egész jó ízlése van a csajnak.Állapítottam meg néhány ismerős címet megpillantva. 
-Tessék!-közben Tay is visszajött és hozzám vágott egy szürke rövidujjút., majd a konyhába ment és berakta a mikróba a popcornt. 
-Mit nézünk?-Ugrott le a mögöttem lévő kanapéra. 
-Mit szeretnél?-huppantam mellé. 
-Addig semmit amíg ezt le nem veszed.-megfogta a felsőm szegélyét és lerángatta rólam. 
-Most jobb?-sandítottam rá. 
-Csak nem akarom hogy bajod legyen.-lemászott mellőlem és elém térdelt. Farmerem sliccével kezdett babrálni. -Amúgy minek köszönhetem váratlan látogatásod?-nézett fel rám. 
-Váratlan? Taylor három sms-t küldtem. 
-Oh..nem figyeltem a telómra..bocsi...Szóval úgy gondoltad a hallgatás beleegyezés. Ne érts félre, örülök hogy itt vagy, legalább nem vagyok egyedül. És mond csak itt tervezed eltölteni az éjszakát. -huncutul elvigyorodott. 
-Hát nem is tudom.. 
-Azért gondold meg.-cibálta le rólam a gatyám és kivette a popcornt hogy kiöntse egy tálba. Letette az előttünk álló dohányzóasztalra. 
Közben éppen ahol nyitva volt a tok, kivettem egy dvd-t és elindítottam. Taylor kerített egy pokrócot és összebújtunk a kanapén. 

-Ez dög unalom.-szólaltam meg alig 10 perc elteltével. Tay felkuncogott. 
-Te választottad, butus. 
-Attól még elég gáz... 
-Akkor talán csinálhatnánk valami mást is...-simított végig mellkasomon. 
Mikor ajkunk már majdnem összeért megszólalt..hogy ez sosem bírja befogni.. 
-Nem vetted fel a pólót amit adtam 
-Nem megy a szemem színéhez. 
-Harry.... 
-Bocs hogy nem akarok apukád pólójában feszíteni miközben a lányát csókolom. 
-Nem is csókolsz... 
-Még..-suttogtam és közelebb húztam magamhoz. 

Néhány másodperc leforgása alatt hanyatt döntöttem Taylort, miközben tovább csókolóztunk.Felvezettem a kezem a combján ezzel felhúzva ruháját. karjait átfonta a nyakam körül, ujjaival nyakamat cirógatta. Egyik keze lassacskán levándorolt a boxeremig és kínzó lassúsággal nekilátott hogy megszabadítson tőle...Ekkor a szőnyegen heverő nadrágom zsebében megszólalt a telefonom. 
Szörnyen idegesítő volt a csengőhangom zenéje ahogy megtörte a csendet. Igaz a film továbbra is ment.. 

Szitkozódva másztam le Taylorról. 
-Hagyd!- sóhajtotta. 
-Csak egy pillanat..ígérem-nyomtam egy gyors puszit a szájára és a telefonomért nyúltam. Anélkül hogy a kijelzőre pillantottam volna szóltam a készülékbe. 
-Mi van?-Tay elvigyorodott bunkóságomon ,aztán felült és hátamat kezdte simogatni ,miközben apró csókokkal hintette el nyakam vonalát. 

-Hogy mi van!Meg mondom én neked mindjárt hogy mi van Styles! Az van hogy Zayn egy szexista köcsög te meg egy faszfej vagy!-valaki nagyon ideges. - Csomagold össze a farkad, mássz ki Taylor ágyából és húzd ide a segged!! 
-Honnan veszed hogy Tay... 
-Onnan hogy itt álok a kibaszott házatok előtt ebben a kibaszott hidegben és kibaszottul nincs nyitva ez a kibaszott ajtó. 
-Fel ne robbanj! 
-Három másodperced van!-adta ki a parancsot és bontotta a vonalat. 
-Louis én egyszer megöllek!-sziszegtem idegesen.-Esküszöm megöllek...


Louis 

Kurva ideges voltam. Mikor akarta ez a két köcsög elmondani?! Két idióta..két rohadt idióta! És még a tököm is lefagy. 
-Jó hogy megjöttél te paraszt. 
-Ha így folytatod itt fagyhatsz meg és aludhatsz a lábtörlőn. 
-Te csak kussolj Styles! És remélem jó volt Taylorral! -mentem be előtte az ajtón. 
-Most komolyan Taylorról akartál beszélni?Mert a telefonban kurvára nem úgy tűnt! 
-Igazad van engem csak az érdekelt, hogy mikor akartátok elmondani Zaynnel?! -Mit? -Azt hogy...
-Hogy?-kérdezte miközben vizet engedett magának én pedig leültem. 
-Te ott voltál..te rángattál le...Zaynről... 
- Ha ez a bajod..Sajnálom hogy nem hagytam,hogy seggbe basszon! 
-Nem ez a bajom, hanem hogy nem mondtátok el! 
- Mert akkor mi lenne másképp ?! 
-Úgy gondolom jogom van tudni! 
-Tudod mihez van jogod! 
-Na mihez ,Harry?! Rohadt életbe!-álltam fel majd elé sétáltam.Arckifejezése értetlen volt. -Mihez? Nyögd már ki! -Ahhoz van jogod hogy tudd , hogy nem Zayn mászott rád hanem te rá , háhá! Ha láttad volna az arcát! 
-Fogd be! Különben! 
-Különben mi?-húzta idegesítő mosolyra arcát. 
-Különben!-és nem fejeztem be a mondatot hanem nekinyomtam ,csípőjét fogva a pultnak majd megcsókoltam.De nem kellett néhány pillanat és ellökött magától.

-Louis! Ezt nem szabad!-szemeim üvegessé váltak. 
-Igazad van..-suttogtam miközben lesütöttem szemeim. 
-Ugye tudod..tudod hogy ..minden egyes ilyen pillanat tabu és meg sem történt?-kérdezte olyan monoton hangon mintha magnóról tanulta volna. 
Íriszeimet erősen összeszorítottam.Úgy éreztem mintha valami széttépné a mellkasom.Fájt..kegyetlenül fájt de megráztam a fejem és válaszoltam.. 
-Tudom....-kezeimet leengedtem derekáról majd hátrahőköltem. -Mosta akkor én...szóval elmegyek..úgy is belerondítottam az estédbe...Szia, jóéjt.-mondtam majd megfordultam és gyors léptekkel lépdeltem a bejárati ajtóhoz.Kezemet a kilincsre tettem..majd vártam néhány percet...de nem jött utánam.Miben is reménykedtem? Lenyomtam a kilincset majd kiléptem az ajtón. 
Miután becsuktam magam után elindultam.
Nem tudom, hogy hova vagy merre.
Csak mentem.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Imádom! Nagyon jól írsz,egyszerűen FANTASZTIKUS! Remélem a Niall-Liam páros hamar összejön. Szint úgy vonatkozik Larryékre is.

    VálaszTörlés
  2. Engem érdekelt volna a teljes Niam rész! xD am jó lett nagyon! Kövit most azonnal! Érdekkel, h mi lesz Niammal, miután tök józanon tették meg! :) és szegény Lou... :( köcsög Harry nem veszi észre, h Lou mit érez iránta ?!?

    VálaszTörlés
  3. Harry!!! Legalább Louis után mehettél volna! nemár hogy tayror kellemesebb társaság!!? ... És ajjj..niamet miért nem írtátok végiiiig? :(
    Most rögtön kérem a kövit! :)

    VálaszTörlés
  4. jaj:(:(:(:(:(
    megéri minden héten ezt várni.:D
    én is kérem a kövit!:D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon imádom ezt a történetet, ügyesek vagytok! :D Csak így tovább ;)

    VálaszTörlés
  6. ohmm. Harry miert ment el Taylorhoz?!! lemaradtam, vagy nem emlekszem valamirol?!
    de ugy IMADOM a blogot :3

    VálaszTörlés
  7. ohmm... Harry minek ment Taylorhoz?!! Lemaradtam vagy nem emlekszem valamirol?
    amugy meg IMADOM a blogot :3

    by: Csillám Unikórnis

    VálaszTörlés