2013. november 30., szombat

T-rex- 12*


SziasztokTürütütütütűűű! Itt a kövi rész
Nos szerintünk még nem tisztáztuk le hogy mikor szoktunk rész felrakni..Akkor most tisztázzuk le , hogy a részek szombatonként késő este kerülnek fel..vagy ha valami csoda történik előbb..A lényeg hogy szeretünk titeket és nem tudjuk kifejteni szavakkal , hogy mennyire hálásak vagyunk a mellettünk állásotokért.Köszönjük! Szeretünk titeket!


Harry

Kisétáltam az ajtón. Hallottam ahogy Lou is megindul utánam. Ez az idióta akárhova teszi a lábát mindig alkot valamit. Oké, tény ami tény Liamnek sem a nadrágja hátsó zsebében kéne tartania a dolgait hanem a szekrényben, De akkor is....Louis utolért és még mindig ott tartotta a kezében az óvszert...nem zavartatta magát. Kábé három tanár mellett mentünk el a folyosón ebből kettőben biztos vagyok ,hogy észrevette mit tart a srác a kezében, mert ez az okos még rájuk is köszönt. Egyszer csak előrenyújtotta a kezét és mint aki nagyon töri a fejét megkérdezte: -Szerinted milyen márka? Nincs rajt semmi.Biztos feketén vette.. -Louis állítsd le magad! Mióta vesznek feketén kotont és különben is nem gondolod hogy ez egy

kissé feltűnő. Nyisd már ki a szemed egy kollégium kellős közepén vagyunk. -Mindegy, ha te nem tudod majd ő megmondja.-mintha nem is mondtam volna semmit.Mikor kiértünk az ajtón azonban zsebre vágta...végre..Csak cipeltem a szatyrokat Lou szépen szólva le se szart nem hogy segített volna. Egyenesen a kocsimhoz sétáltam és a kulcsokért matattam, mikor megfordultam Louis kezében ismét ott volt a gumi...nem hiszem el olyan mint egy óvodás aki most kapta meg a mikulás ajándékát de nem bonthatja ki ..csak nézi nézi és nézi, az viszont már nem érdekli hogy őt hányan nézik. A járdán egy ismerős alakot pillantottam meg ,valami papír volt a kezében és legalább annyira el volt foglalva mint Lou.
-Zayn...-suttogtam magam elé gyűlölködve mikor felismertem. Ajaj, ezek össze fognak ütközni. Szóljak vagy inkább megvárjam mi fog ebből kisülni. Az utóbbi mellett döntve ledobtam a táskákat és összekulcsolt karokkal dőltem a kocsimnak.


Zayn


Már kezdek lenyugodni..Louis annyira felbaszta az agyam..Hogy mondhatta ezt? Tudja , hogy ez mélyen érint..Idióta...Észre se vettem , de már teljesen átáztam... csak a borítéknak ne legyen baja..erre még szükségem van....Behúzódtam a parkban egy ,,szerelmesek helye" névvel ellátott fedéllel rendelkező pad alá.

Megfogtam a borítékot és belecsúsztattam a kezeim.Kivettem belőle a papírt.Ami rajta állt...ledöbbentem...Akkor..akkor ez azt jelenti hogy mégsem? Vagy? Ajj! A rohadt életbe! Malik! Nincsen szöveg értéses képességed? De ez azt se tudom mit jelent! Mért kell ilyen hivatalosan írni? És mért egy oldalnyit? Bassza meg ! Normális az ilyen ember?! Nem lenne elég,hogy kibasztuk a suliból vagy nem basztuk ki? Normálatlan állat..Na mindegy......Kb. másfél órája gondolkozhattam ezen mikor észrevettem , hogy az eső elállt.Na akkor menjünk a kolesz felé haza..Ha pedig meglátom Tomlinsont....neki..annyi..és ha Harryt netalántán? Neki is annyi. Hülye buzi az is..a göndör hajával a zöld szemével...tisztára..mint.. (de tényleg) egy buzi...Na jó Zayn belégzés -kilégzés.Visszatérve erre a kalap szarra..most akkor nem kúrtak ki...de akkor ez a mondat mit jelenthet? Hmm...és ha az igazgató küldte akkor mért azzal a csajjal küldette? Jut is eszembe..ezek szerint tartozok neki egy randival...Milyen legyen ? Vagy hol? Valami..valami....nem ...nem viszem klubokba...akkor..nem oda...se...étterem? Az az új ..az jó..biztos tetszene neki . Elmosolyodok már a puszta gondolattól is hogy ő és én..khm...MI?! ÉN NEM FEKTETEM MEG A CSAJT! Nem is ismerem! ~És az téged mikor zavart Zayn?~kérdezte a belső hangom .Jajj hagyj!
-Hé!-hátra estem..baszki neki mentem valakinek...remek..-Hé! Nem néznél előre?!-förmedtem rá...de nem néztem fel..
-TE JÖTTÉL NEKEM! -hangsúlyozta ki a szavakat.Ez meg? -L..Louis?-kérdeztem magamtól aztán felnéztem.Ott állt előttem Mr. Fasz fej Tomlinson...(igen még mindig haragszom!) -Zayn?-kérdezte rám nézve , kikerekedett szemekkel.-Te..mit csinálsz itt? -Nem mindegy? -felálltam és zsebre raktam a papírt. -de..-mormogta maga elé...azt hitte nem hallom.

Harry

Csak néztem és vigyorogtam. Ahogy egyre közeledtek egymáshoz végül úgy egymásba ütköztek hogy mind a ketten összeültek. Akkor kitört belőlem a röhögés. Mondjuk ha jobban meggondolom nem biztos hogy ezen néhány perc múlva is nevetni fogok. még az is lehet hogy ezek ketten kinyírják egymást. egyenlőre nem avatkozom közben csak csendben figyelek a háttérből aztán majd meglátjuk...-Hé! Nem néznél előre?!-kezdte Zayn
-TE JÖTTÉL NEKEM! -hozta Louis is a formáját.Miután rájöttek hogy kinek is mentek neki ,Lou elkezdett kérdezősködni, de Zayn flegma maradt. Na akkor most melyik is a bunkóbb?
-Louis, nekünk mennünk kéne emlékszel? -löktem el magam a kocsitól. -Menj Lou, nehogy lekésd a randit a göndörkéddel!- fintorgott zayn. -Hé! Állítsd már le magad ,rendben!-próbáltam lenyugtatni.-nekünk viszont tényleg lépnünk kell.-néztem ismét Louisra. Ő viszont Zaynt bámulta egy "most még van időd megásni a sírod ,mert még egy szó és halott vagy" tekintettel. Mostanában gyakrabban alkalmazza. Zayn is felfigyelt erre a különös arc kifejezésre és elvigyorodott. Láthatóan élvezi a helyzetet.
-Egyébként Göndörke most hallottam hogy a birkák már keresik az elveszett kis fekete bárányt. Ideje lenne megnyírni nem, szőr gombóc?-mondta és az utolsó szót kellemesen elnevette. -Zayn arról én nem tehetek hogy rég nem vittél ágyba senkit, de az hogy engem ennyit basztatsz az már szexuális zaklatás. és ha megkérnélek máshol csúfítsd a tájat. -Mindegy Harry. Lépjünk! -Sziszegte a Lou a fogai között és ahogy ismerem nagyon közel áll ahhoz hogy egy szépet beverjen a feketének.-Szóval Zayn, elállnál az útból. -Hozzám beszél? -Igen! DE MINDJÁRT EGY HULLÁHOZ HA NEM VONSZOLOD ARRÉBB A VALAGAD! -Louis megindult Zayn felé ,de a kezénél fogva visszarántottam. -Hé! Kikerüljük...rendben?-néztem rá
-Oké...Haz...
-Viszlát kis buzikáim..Mi is a közös neveteket? Larry...Larry Stylinson.-nevette el magát. -Mit mondtál Malik?! -Jajj ne akard velem elhitetni , hogy megütsz..mert tudom , hogy úgyse....-nevetett tovább..Alig bírtam lefogni Lou kezét. -Menjünk Lou!-És berángattam a kocsiba...és...rázártam a gyerek zárat....Én is beültem..Louis ablakán kibámulva láttam ,hogy Zayn szív formát csinál a kezével és nevet hangosan..
-Larry mi...hányszor hallottam már.-mosolyogtam Loura, mint akit nem is érdekel..igen nagyon sokáig tényleg ezzel a névvel szívattak minket ,de Zayn ,még sosem mondott ránk ilyesmit. Erre most, nem csak ez, de már rögtön buzik is vagyunk...röhögjön csak. -Ez az...hú de...-fordult felém Lou mikor végre erőt vett magán és levette Zaynről a tekintetét. -Ne törődj vele Lou, egy igazi seggfej... -De még mekkora! Már csak ki kéne törölni. Az agyamra megy! egyszer esküszöm megölöm!-bevillant valami. -Igen..egyszer én is az agyára mentem valakinek..csak két napig vakarhattam a vért a kocsim szél védőjéről.-fordultam Lou felé egy sunyi mosollyal. Rögtön elvigyorodott ő is. Tudtam hogy egyre gondolunk. -Megfuttassuk?- kérdeztem. -Még szép! -kacsintott rám. ahogy kimondta a szavakat. reflexből visszarántottam a kormányt, a kerekek kipörögtek és éreztem ahogy a kocsi hátulja kicsúszik. Lou már most nevetett. -Gáz, gáz ,gáz! -csapkodta a műszerfalat. Tövig nyomtam a gáz pedált. Lounak fülig ért a szája és ez nagyon tetszett. Én is csak vigyorogtam. Zayn közben elindult és hát későn fordult meg. Az utolsó pillanatban rántottam el a kormányt. Ahogy elhúztunk mellette talán a menet széltől, de inkább az ijedtségtől átölelte a járda melletti árkot és nyomott egy hasast. Mindketten hangosan felnevettünk. -mesteri volt!!!-mondta Lou miközben lepacsiztunk. -Éééés ha Larry Stylinson kell neked Malik , hát tessék megkaptad!


Liam


A fiúk hol a szarban késnek ennyit? MÁR MAJDNEM 3 órája elmentek innen! Niall meg a ..menjen a francba! Kikészít a hülye kérdéseivel! ,,hol van ez, hol van az, miért így miért úgy?" És ez még csak a bemelegítés volt a többi hülyeségére!Most elküldtem a büfébe had egyen valamit...aztán visszatért egy hatalmas szendviccsel a kezében. Leült mellém az ágyra és szépen csámcsogva és nyáladzva elkezdte eszegetni.Egyszer csak kiesett a saláta levél belőle.Épp nyúltam hogy felvegyem neki ,de felvette előlem..csak egy kis apró bökkenő volt...még mindig fogtam.Azt hittem csak viccel amikor belerakta a zsemlék közé a salátát..és vele együtt a mutató ujjam..De aztán..ráharapott...az UJJAMRA!

-Niall!!!-ordítottam
-Mi van?-kérdezte szájában a szendviccsel. Aztán egyből észre vette ,hogy valami nem stimmel.Kinyitotta a száját én meg kihúztam az ujjam és nézegetni kezdtem. A srác fogának a helye ott virított. -Te meg mégis...mi a... hát ez...hihetetlen ,hogy azt sem bírod észrevenni ,hogy.. -Jól van! Minek tetted oda az ujjad? -Niall!!! könyörgöm! Nem lehetsz ennyire sötét! -Niall,.. Niall...egész nap ezt hallgatom. Unatkozom.-mondta és harapott egyet. -Igen..és mégis mit akarsz mit csináljunk? Balettozzak neked. -Őő...ne. De elmondhatnád ,milyen a suli. -Úgy jöttél ebbe az iskolába ,hogy semmit nem tudsz róla. -De tudom hogy Mrs Edwards az igazgató és tudom ,hogy az iskola rögtön a kolesz mellet van, meg ,hogy.. -Héhéhéj! Állj már le! Nem kell nekem felmondanod és különben is..majd csak akkor leszek hajlandó beszélgetni veled amikor ezt már kivégezted. Mutattam a maradék szendvicsre. -és kérlek állj fel az ágyról. Ideszórod az összes kajád.-söpörtem le a morzsákat a lepedőről.
Ekkor egy elég szemre való nővérke jött be és lépett mellém
-Jó napot, Mr.Payne.Hogy van?-kérdezte bársonyos hangon..aztán rájöttem , hogy a bámulása helyett válaszolnom kéne. -Megvagyok...-Mellém lépett és fölém hajolt...gondolom az infúzió miatt...és hát..meg kell mondjam élveztem a helyzetet. -Nos Mr.Payne hamar küldök valakit aki leszedi a kezéről ezt.-mutatott a tűre. -Jó..köszönöm...viszlát!-mondtam neki.. -Viszlát!-köszönt vissza az ajtóból....De nem soká egy vén szipirtyó rontott be. Rövid őszes fekete haja volt.A háta púpos..már csak a seprű kéne.. -Had lássam a kezét!-szólt rekedtes és ijesztő hangon.Niall csak ült mint a jó gyerek ..kihúzott háttal és egy vicces mosollyal az arcán amitől én is vigyorogni kezdtem.
-Nem kellet volna ezt már előbb leszedni?-kérdeztem hiszen már elég régóta eszméletemnél vagyok és a csuklóm már eléggé sajog.
-Fogja be fiatal úr! Mi tudjuk mit csinálunk! Ne szóljon bele! -Elnézést ,csak..áú! Lehetne finomabban kérem? -Maradjon csendben! Tudja maga hány éve dolgozom én itt? -Nézett rám a hatalmas kerek szemüvegét az feljebb tolva. Levert a víz is. A banya keze már a tűn volt és bevallom féltem tőle. -nem tudom...öhm 100? -Húztam össze magam. -Nagyon vicces.-Mondta és kitépte a tűt a kezemből. Niallra nézett. 
-Maga meg mit vigyorog? Áh..nem értem én ezeket a mai kölyköket. -legyintett és kiment a szobából. Én kihúztam a fejem alól a párnát és hozzávágtam a sarokban álló szöszihez! -Mit röhögsz?-kérdeztem bár közben én is vigyorogtam. -Semmit. Bocsánat fiatal úr. -Kacagta és én is elkezdtem nevetni. -Hát...nem erre számítottam. Dörzsöltem meg a szemeimet ,de nem sokáig bírtam Niall nagyon különlegesen nevet és hát...ezen röhögtem el magam másodszorra is.
-Na de FIATAL ÚR! Nagyon vicces! Még hogy 100 éve?! Maga nem élte meg gondolom azt amikor kihalt az utolsó dinó! Több tiszteletet!-szólalt meg újra Niall és fölém hajolt. -S..sajnálom Mrs. Boszorka.... -A NEVEM SZIPIRTYÓ!-itt elnevette magát...és nekem is nevetnem kellett ezen. -Maga meg mit képzel fiatal úr?! Azt hiszi hogy az én közelemben engedély nélkül röhöghet?! Rosszul hiszi! -Igen is! Sajnálom!-röhögtem még hangosabba.Ekkor megfogta a kezem. -Mi a francot csinálsz szöszi? -Hallom ahogy ver a szíved..ez egy őőőőőőőőőősi...varázslat amit még anno 500 éve tanultam...-röhögött tovább..majd kicsivel később én is majd nem megfulladtam a nevetéstől. -Jól van na akkor varázsolj..te T-Rex!-fulladoztam tovább..De ekkor csapódott az ajtó...Csak nem a szipirtyó? Biztos meghallott minket! most meghalok!
-Csá édeseim!-ebből már tudtam ,hogy Louis vágta neki az ajtót a falnak. Hú. Valaminek nagyon örülhet.-Mi jót csináltok?-vágta le magát az egyik székre. -Rátok várunk idióta!-Lökte fel magát Niall. Hát igen Louisnak nem sikerült elnyernie Niall tetszését. -Hát most itt vagyunk. -vigyorgott rá Louis.-Jut is eszembe Liam...-remek kezdődik.Louis odasétált Harryhez ,aki éppen becsukta az ajtót. Néhány vakolat darabka a földön landolt. Ez kétségkívül Louis érdeme. Lou kivett a zacskót Harry kezéből és az ágyra dobta.

-Hoztunk ruhát.-kacsintott Harryre. -Louis ,elnyugszol! -Próbált komolynak tűnni a Göndör ,de egy halvány mosoly szökött az ő arcára is. -Kössz.-ültem fel.És Lou kék szemeiben látva az izgatott csillogást ,rájöttem itt valaki nagyot fog szívni.





2 megjegyzés: